billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.849
- Πόντοι
- 5.956
Οχι ,δυστυχωςκαρδούλα μου κέρδισε η ομάδα σου εχθές ???![]()
Οχι ,δυστυχωςκαρδούλα μου κέρδισε η ομάδα σου εχθές ???![]()
Ναι, για μάλωσέ με μετά τις εξηγήσεις μου.Καλό βράδυ αγάπες μου !
Να ευχαριστήσω όλα τα αγορια που μου απάντησαν στο βαιμπερ ενώ έβλεπαν το ντέρμπι!
Αααα...μόνο ένας δεν απάντησε αλλά θα τον μαλώσω αυριο !
Να θυμάστε σας αγαπώ..
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ. ..![]()
Σου έχω αδυναμία !Ναι, για μάλωσέμε μετά τις εξηγήσεις μου.
Καλημέρα!!!
Κυριολεκτικά δεν την βάζω πάνω από σένα και με ατράνταχτες αποδείξεις.Σου έχω αδυναμία !
Και δεν μπορώ να σε μαλώσω !
Αφού μιλήσαμε στο βσιμπερ και μου εξήγησες ολα καλά !
Τουλάχιστον δεν βάζεις την ομάδα σου πιο πάνω απο εμένα !
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ !
Πιο μεγαλο παθος απο σενα δεν υπαρχει αγαπη μου....εισαι εσυ και μετα το χαος......και το εννοω.Σου έχω αδυναμία !
Και δεν μπορώ να σε μαλώσω !
Αφού μιλήσαμε στο βσιμπερ και μου εξήγησες ολα καλά !
Τουλάχιστον δεν βάζεις την ομάδα σου πιο πάνω απο εμένα !
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ !
Ναι ψυχούλα μου το ξέρω !Κυριολεκτικά δεν την βάζω πάνω από σένα και με ατράνταχτες αποδείξεις.![]()

Κουλουρατζηδες γαύροι του βορρά και υου νότουάλλος είναι αλλά εντάξει μιλήσαμε το πρωι βάιμπερ και λύθηκε το θέμα!.
Μια 《τρύπα στο νερό 》 καινούρια ομάδα είναι ??![]()
Μαρηηηηηηηάλλος είναι αλλά εντάξει μιλήσαμε το πρωι βάιμπερ και λύθηκε το θέμα!.
Μια 《τρύπα στο νερό 》 καινούρια ομάδα είναι ??![]()
Ειδες τι αδυναμια σου εχει η μαθητρια μου που σε σκεφτηκε και σου εστειλε.....ασχετα αν εσυ ησουν με αλλη αλλα φοβασαι να της το πεις.....Η πλάκα πάντως είναι ότι ενώ ήμουν εδώ και διάβασα για αυτόν τον "έναν" δεν ήξερα ότι ήμουν εγώ, γιατί δεν είχα δει το κινητό.![]()

Να με παρατήσει άντρας για την μπάλα ΟΧΙ δεν μου έχει τύχει!Μαρηηηηηηη
Σε εχει παρατήσει άντρας γιατί ήθελε να δει μπάλα????
Κ ζει?????

Πάω να βάλω αλυσίδες!! Κόλλησα στο μέλι χα χα χα!!!Πιο μεγαλο παθος απο σενα δεν υπαρχει αγαπη μου....εισαι εσυ και μετα το χαος......και το εννοω.
μπορείς να βάλεις και αγνόηση και να μην διαβάζειςΠάω να βάλω αλυσίδες!! Κόλλησα στο μέλι χα χα χα!!!
Δεν θέλω να χάσω τα καλύτερα ομορφιά μου!!μπορείς να βάλεις και αγνόηση και να μην διαβάζεις![]()
και αλλο που συμφωνουμε.ουτε εμενα μου αρεσει καθολου.ειδηκα οταν αρχηζουν και φωναζουν και βρηζουν γιατι χανει η ομαδα τουσ.Στο καλό και να μην μας γράψεις ο ταχυδρόμος έχει άδεια!
Αμάν με αυτό το ποδόσφαιρο![]()

...εμείς καρδιά μου σε αυτή την παρέα δεν πιέζουμε τους ανθρώπους!Δεν θέλω να χάσω τα καλύτερα ομορφιά μου!!
Το ξέρω καρδιά μου,,, αν δεν ήθελα θα ήμουν σε άλλη γειτονιά!!! Απλά κάνουμε και λίγο χιούμορ!!! Τα άλλα θα τα πούμε τετ α τετ,,, αμ πώς...εμείς καρδιά μου σε αυτή την παρέα δεν πιέζουμε τους ανθρώπους!
Όποιος δεν επιθυμεί απλώς αποχωρεί ....![]()
εγω σε καμια περηπτωση.τιποτε δεν βαζω πανω απ το ραντεβου.το καλυτερο απ ολα ειναι.για κανενα λογο δεν θα ακυρωνα.οχι για το ποδοσφαιρο που δεν μου αρεσει κιολασΝα με παρατήσει άντρας για την μπάλα ΟΧΙ δεν μου έχει τύχει!
και σε προσωπικό επίπεδο!
τώρα δεν ξέρω η ζωή είναι όλο ανατροπές!
Αν μου τύχει θα το αντέξω![]()

Δυστυχως δεν μου αρεσει το μελι....οποτε δεν ειναι....υγρα ειναι προσεξε μην γλυστρησεις......Πάω να βάλω αλυσίδες!! Κόλλησα στο μέλι χα χα χα!!!
Αφού είπα πάω για αλυσίδεςΔυστυχως δεν μου αρεσει το μελι....οποτε δεν ειναι....υγρα ειναι προσεξε μην γλυστρησεις......![]()