Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.535
- Πόντοι
- 5.956
Ναι αλλα η ρωγα καγκελο βλεπω...μαλλον το γλεντας και τον απατας........φοράω μαύρα γιατι πενθώ τον χωρισμό μου απο τον Fullspoonmoon!
Ναι αλλα η ρωγα καγκελο βλεπω...μαλλον το γλεντας και τον απατας........φοράω μαύρα γιατι πενθώ τον χωρισμό μου απο τον Fullspoonmoon!
έκλασαααααα![]()
Το βλεπω,δακρυζει το μουνακι σου!....φοράω μαύρα γιατι πενθώ τον χωρισμό μου απο τον Fullspoonmoon!
Καλλιτεχνικη ποζα,αλλα δωσε μια ολογυμνη για εμας που δεν ειμαστε κουλτουριαρηδες!
Αντε τώρα να μας πάρει ο ύπνος!!!! Μπετόβεργα μας τον έκανες!!! Ήταν που ήταν μετά τα 4 που ρίξαμε στον Λεβαδειακο....!!!
Ρογα κάγκελο για πολύ πολύ σπάτουλα!!Καλλιτεχνικη ποζα,αλλα δωσε μια ολογυμνη για εμας που δεν ειμαστε κουλτουριαρηδες!
Καλλιτεχνικη ποζα,αλλα δωσε μια ολογυμνη για εμας που δεν ειμαστε κουλτουριαρηδες!
Be careful what you wish forΚαλλιτεχνικη ποζα,αλλα δωσε μια ολογυμνη για εμας που δεν ειμαστε κουλτουριαρηδες!
Σωστά έρχεται Πάσχα, έχουμε νηστεία τώρα........Η επόμενη φωτό τα Χριστούγεννα πάλι....
![]()
Ναι καλα....νομιζεις....φωτογραφια ισως αλλα βιντεο θα παιξει συντομα....πιστεψε με....θα ειναι κατι που δεν εχει ξαναπαιξει........Η επόμενη φωτό τα Χριστούγεννα πάλι....
![]()
Ναιιιιιι!!!!!
Το μωρό έχει ανάψει για τα καλά,,, κάι θέλει πυροσβέστη!! Όνειρα καυτά και υγρά... Καλό βράδυ!!
Αυτο εκει κατω τι το ηθελες βγαλτο και αυτο να πεσουν τα τσιμεντα κουκλα μου...για παμε αλλη μια....
Αν λες για μένα;; δεν έχω βαιπερ καρδιά μου χα χα!!Καλό βράδυ αγάπες μου !
Να ευχαριστήσω όλα τα αγορια που μου απάντησαν στο βαιμπερ ενώ έβλεπαν το ντέρμπι!
Αααα...μόνο ένας δεν απάντησε αλλά θα τον μαλώσω αυριο !
Να θυμάστε σας αγαπώ..
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ. ..![]()
Καλο βραδυ γλυκια μου....μην εισαι πολυ αυστηρη μαζι του σε παρακαλω...Καλό βράδυ αγάπες μου !
Να ευχαριστήσω όλα τα αγορια που μου απάντησαν στο βαιμπερ ενώ έβλεπαν το ντέρμπι!
Να θυμάστε σας αγαπώ..
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ. ..![]()

Πόσο καύλα μπορεί να είσαι Έλενα..
Μου έπεσε το σαγόνι και μου σηκώθηκε ο πουτσος κυρία Έλενα!!!!
νταξ μωρε θα σε παρω αυριο!!!!! χαχαχαΚαλό βράδυ αγάπες μου !
Να θυμάστε σας αγαπώ..
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ. ..![]()
Ασφυκτιούν τα έρμα τα στήθη σου εκεί. Κοντεύουν να σκίσουν την μπλούζα σου μανάρι...