Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.535
- Πόντοι
- 5.956
Μαλλον ψηνεις το ψαρι στα χειλη εσυ...μας βασανιζεις ολους....κάνω και δεύτερη δουλειά πουλάω ψάρια στην λαϊκή!
Μαλλον ψηνεις το ψαρι στα χειλη εσυ...μας βασανιζεις ολους....κάνω και δεύτερη δουλειά πουλάω ψάρια στην λαϊκή!
Μαλλον ψηνεις το ψαρι στα χειλη εσυ...μας βασανιζεις ολους
Καλό ξημέρωμα ψυχούλα μου !Καληνύχτα και καλή ξεκούραση ομορφιά μας!!!
Ξεκουράσου για να μας χαρίζεις όμορφες στιγμές όπως πάντα!!!

Εδω γελαμε....εσυ ησυχη.....με την καμια...ξυπνας αγριες διαθεσεις στους αντρες....σαν τις σειρηνες μας μαγευεις με την ομορφια σου και το απιστευτο sex appeal σου. Εισαι η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ της ζωης μου......και που νόμιζα ότι είμαι ήσυχη και γλυκιά...
![]()
Πολύ ποιητικό δάσκαλε!!!Εδω γελαμε....εσυ ησυχη.....με την καμια...ξυπνας αγριες διαθεσεις στους αντρες....σαν τις σειρηνες μας μαγευεις με την ομορφια σου και το απιστευτο sex appeal σου. Εισαι η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ της ζωης μου.

Χρονια πολλα ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!
χρόνια πολλά σε ΟΛΑ τα κορίτσια του σαιτ !
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις γυναίκες του κόσμου!
Εύχομαι υγεία και ψυχική ηρεμία !
Να θυμάστε αν δεν αγαπάτε τον εαυτό σας δεν θα είσαστε ποτέ ευτυχισμένες!
Και το λέω εγώ που πέρασαν πολλά χρόνια για να αγαπήσω και να βάλω την ΕΛΕΝΑ σε προτεραιότητα !
Πότε δεν είναι αργά να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας και τους στόχους μας !
ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ......![]()
Χρονια πολλα στις γυναικες μας......
Και το λέω εγώ που πέρασαν πολλά χρόνια για να αγαπήσω και να βάλω την ΕΛΕΝΑ σε προτεραιότητα !
Εεεεμ.... Ολα εγω πρεπει να τα αποκαλυπτω.......κάνω και δεύτερη δουλειά πουλάω ψάρια στην λαϊκή!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΑ ΕΛΕΝΑ

!!!Χρόνια Πολλά σε όλες τις Γυναίκες!!!....Η Παγκοσμια Ημερα της Γυναικας ας ειναι μια υπενθύμιση ότι οι γυναίκες πρέπει να γιορτάζουν κάθε μέρα.σωστοοσ."Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες,όλα τα λεφτά του κόσμου δε θα είχαν καμία αξία..."
Αριστοτέλης Ωνάσης
χρονια πολλα σε ολλεσ σασ που χωρισ εσασ δεν θα υπηρχαμε οχι απλα θα ειμαστα μισοι,και πιο πολυ σ εσασ.δυπλα σ εσασ,που εαν δεν υπηρχατε θα πυγαιναν χαμενοι πολλοι απο εμασ

Καλημερα Αγγελικη !Καλημέρα,και χρόνια μας πολλά. Όπως είχε πει ο Ωνάσσης "αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες,ολα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν σημασία"
Σωστός ήταν...."Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες,όλα τα λεφτά του κόσμου δε θα είχαν καμία αξία..."
Αριστοτέλης Ωνάσης