FANTOMASSS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.826
- Πόντοι
- 201
Λες!!!!!Χωρις σοκολατα μαν,θα σε ανακατεψει ειναι αργα
Λες!!!!!Χωρις σοκολατα μαν,θα σε ανακατεψει ειναι αργα
Ρωτα την ελεναΛες!!!!!
Πιστεύω να μας απαντήσει!!Ρωτα την ελενα
Ετσι λεω και εγωΠιστεύω να μας απαντήσει!!
έχουν παρκαδόροΕκείνα τα κορίτσια στη ρεσεψιον δεν κοιτάζουν τις κάμερες; Τζάμπα τις πληρώνει ο Μπίλης;
Μην σου πω εξαφανισμένος καλύτερα.έχουν παρκαδόρο
Αλλά τις περισσότερες φορές είναι απασχολημένος με το κινητό του ...χαχαχα
Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ, ούτε πατουσάκια θα δούμε ;;;Ετσι λεω και εγω
Μια τετοια δουλεια θελωέχουν παρκαδόρο
Αλλά τις περισσότερες φορές είναι απασχολημένος με το κινητό του ...χαχαχα
Αυνανίζεται στο μέρος....Μην σου πω εξαφανισμένος καλύτερα.![]()

Είναι πολύ μεγάλο το πάρκινγκ του ΜΠΙΛ ίσως και αυτός είναι ένας λόγος που το προτιμούν καποιοι ενω του ΠΡΙΒΕ είναι πιο μικρό!Μην σου πω εξαφανισμένος καλύτερα.![]()
Εγώ όπως ξέρεις δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και σου έχω εξηγήσει τους λόγους που το αποφεύγω.Είναι πολύ μεγάλο το πάρκινγκ του ΜΠΙΛ ίσως και αυτός είναι ένας λόγος που το προτιμούν καποιοι ενω του ΠΡΙΒΕ είναι πιο μικρό!
και εγώ σου έχω εξηγήσει τους δικούς μου λόγους και πολύ το άργησα !Εγώ όπως ξέρεις δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και σου έχω εξηγήσει τους λόγους που το αποφεύγω.
Κανεις αυτο που αισθανεσαι οτι ειναι καλυτερο για σενα....καλο βραδυ Ελενα!!!και εγώ σου έχω εξηγήσει τους δικούς μου λόγους και πολύ το άργησα !
Αλλά έτσι είμαι εγώ αργώ να πάρω αποφάσεις αλλά αν τις πάρω είναι οριστικές
Έχει και στο Σκαραμαγκά priveγια αγόρια που γνωριζω κάνω και αργά ραντεβου !
Έγινε ότι επιλέγω την ψυχική μου ηρεμία!
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΙΒΕ !
και αυτό δεν το διαπραγματευομαι !
Καλό βράδυΚανεις αυτο που αισθανεσαι οτι ειναι καλυτερο για σενα....καλο βραδυ Ελενα!!!

Ξυπνησαμε που ξυπνησαμε με πρωινές καύλες...δε μας λυπάστε κ έλενα, με σας κοντεύει να φτάσει μέχρι το ταβάνι!
Πριν πας για ύπνο να θυμάσαι πως κάθε μέρα έχεις μια ευκαιρία που λέγεται αύριο !
ΌΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ !
![]()

υπερωχη

Καλημερα ΚΑΒΛΑ!