Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.433
θα τρώω όσο θέλω...Συμφωνο, (Y) Αλλα θα τρωει με μετρο.... (You now )
![]()

θα τρώω όσο θέλω...Συμφωνο, (Y) Αλλα θα τρωει με μετρο.... (You now )
![]()

Οταν λες, θα τρως οσο θελεις.....θα τρώω όσο θέλω...![]()

Δεν εχω οξυγονο...μονο αυτο
Καλο Σαββατοκυριακο
![]()
…και φυσικά απαγορεύεται οι οποίοι υπεύθυνοι να μην οδηγηθούν στον φυσικό δικαστή και να τιμωρηθούν για ότι τους αναλογεί…
Δεν προκειτσι ποτε να γινουμε σοβαρη χωρα ΓΕΝΙΚΩΣ.Δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε
μια σοβαρή δυτική χώρα…,
Δυστυχώς αγαπητέ @billgunΔεν προκειτσι ποτε να γινουμε σοβαρη χωρα ΓΕΝΙΚΩΣ.
απο την επαγγελματικη μου εμπειρια ξερω οτι και οι χωρες της υποσαχαριας Αφρικης ειναι πολυ πιο μπροστα σε παρα πολλα πραγματσ απο εμας εδω!
Δυστυχώς θα ξεχαστεί όπως και άλλα εγκλήματα στην χώρα μας !Δεν πρέπει να ξεχαστεί αυτό το έγκλημα…
…και φυσικά απαγορεύεται οι οποίοι υπεύθυνοι να μην οδηγηθούν στον φυσικό δικαστή και να τιμωρηθούν για ότι τους αναλογεί…
Δυστυχώς ότι συμβαίνει γίνεται με την ανοχή όλων μας… κυρίως δε όλων αυτών που σιωπούν καθημερινά για να κερδίσουν ένα μικρό ρουσφέτι…, διαχρονικοί δέσμιοι των κομματικών γραφείων..
Δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε
μια σοβαρή δυτική χώρα…,
το λέω με λύπη γιατί περάσαμε από πολέμους, από κρίσεις και αλλα δεινά και γίναμε χειρότεροι από πριν…
Κρίμα και πάλι κρίμα….

με το να βγαινουμε στουσ δρομουσ και να φωναζουμε δεν κανουμε απολυτοσ τιποτα.πολυ πιο δραστηκα μετρα πρεπει να παρουμε.αλλα τετοια βοιδια που ειμαστε,παλυ θα τουσ ψυφησουμε.Δυστυχώς αγαπητέ @billgun
όταν η δικαστική εξουσία δεν είναι ανεξάρτητη αλλά συμπορεύεται και καθοδηγείται από τους κυβερνώντες
το αποτέλεσμα δυστυχώς έχει ένα όνομα………ΧΟΥΝΤΑ……
και τα αποτελέσματα ολέθρια για όλους τους υγειώς σκεπτόμενους ανθρώπους οι οποίοι τελικά αναγκάζονται από το σύστημα να φύγουν και να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη σε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη…
και σ αυτο συμφωνουμε.ολλα τα κομματα ειναι για το σκουπηδοτενεκε.ολλα ομωσ.αλλα στην προκειμενη περηπτοση,θα επρεπε να τουσ νοιαζουν οι ανθρωποι που σκωτωθηκαν που ειναι οτι χοιρωτερο οτι πιο φρυχτο,και οχι τα κομματαΔυστυχώς θα ξεχαστεί όπως και άλλα εγκλήματα στην χώρα μας !
ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΞΕΧΝΑΜΕ
ΚΑΙ??
Συνεχίζουμε τις ζωές μας έτσι είναι η ανθρώπινη φύση !
Σε όλο αυτό με μεγάλη λύπη συνηδητοποιω ότι κάποιοι συγγενείς το βλέπουν κομματικά!
ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ !
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
Απλά λέω την αποψή μου !
Σε αυτές τις πορείες παρευρίσκομαι να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου και όχι επουδενί λόγω να υποστηρίξω κάποιο καινούριο κόμμα !
ΚΟΜΜΑΤΑ !
ΟΜΑΔΕΣ !
δεν υπάρχουν στο οπτικό μου πεδίο.....![]()

την δόξα εμισήσαν πολλοί το χρήμα ουδείς !και σ αυτο συμφωνουμε.ολλα τα κομματα ειναι για το σκουπηδοτενεκε.ολλα ομωσ.αλλα στην προκειμενη περηπτοση,θα επρεπε να τουσ νοιαζουν οι ανθρωποι που σκωτωθηκαν που ειναι οτι χοιρωτερο οτι πιο φρυχτο,και οχι τα κομματα![]()
Ειλικρινά λυπάμαι πολύ !Στα προηγούμενα μηνύματα θίξατε ένα πολύ ευαίσθητο θέμα αλλά εκ του ασφαλούς και εξηγώ. Μιλήσατε για έγκλημα, της πολιτείας προφανώς, με βαρύγδουπα λόγια κάποιοι, επειδή αυτό το δυστύχημα ήταν πολύνεκρο. Έχετε αναλογιστεί πόσοι άνθρωποι χάνουν την ζωή τους κάθε μέρα σε δυστυχήματα μεμονωμένα και δεν το μάθατε ποτέ? Αυτοί δεν είχαν ψυχή? Είχαν κύριοι αλλά δυστυχώς γι΄ αυτούς δεν είχαν την τύχη να γίνουν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Κανένας βέβαια δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην θέση των συγγενών αυτού του πολύνεκρου διστυχήματος αλλά έχετε αναλογιστεί πόσοι βρίσκονται στην θέση αυτή κάθε μέρα, να κλαίνε κάποιον δικό τους άνθρωπο μόνοι τους? Και επειδή κάποιοι θα θεωρήσετε ότι το πάω "αλλού" το θέμα, θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Σε ένα δρόμο καρμανιόλα, που έχουν χαθεί εδώ και δεκαετίες αρκετοί άνθρωποι, η πολιτεία δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Τελευταίος που χάθηκε ήταν ο άνθρωπος που με έφερε στον κόσμο. Δυστυχώς όμως γι΄αυτόν και για τους άλλους που χάθηκαν σε αυτό τον δρόμο "έφυγαν" μεμονωμένα και σε βάθος ετών αλλά το μεγαλύτερο δυστύχημα γι΄ αυτούς ήταν ότι δεν είχαν την "τύχη" της πολιτικής εκμετάλλευσης.
Απελθέτω απ΄ εμού λοιπόν όλα τα παραπάνω.
Καληνύχτα.

Μια απ' τα ιδια σε συγγενη μου, 1ου Βαθμου.Στα προηγούμενα μηνύματα θίξατε ένα πολύ ευαίσθητο θέμα αλλά εκ του ασφαλούς και εξηγώ. Μιλήσατε για έγκλημα, της πολιτείας προφανώς, με βαρύγδουπα λόγια κάποιοι, επειδή αυτό το δυστύχημα ήταν πολύνεκρο. Έχετε αναλογιστεί πόσοι άνθρωποι χάνουν την ζωή τους κάθε μέρα σε δυστυχήματα μεμονωμένα και δεν το μάθατε ποτέ? Αυτοί δεν είχαν ψυχή? Είχαν κύριοι αλλά δυστυχώς γι΄ αυτούς δεν είχαν την τύχη να γίνουν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Κανένας βέβαια δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην θέση των συγγενών αυτού του πολύνεκρου διστυχήματος αλλά έχετε αναλογιστεί πόσοι βρίσκονται στην θέση αυτή κάθε μέρα, να κλαίνε κάποιον δικό τους άνθρωπο μόνοι τους? Και επειδή κάποιοι θα θεωρήσετε ότι το πάω "αλλού" το θέμα, θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Σε ένα δρόμο καρμανιόλα, που έχουν χαθεί εδώ και δεκαετίες αρκετοί άνθρωποι, η πολιτεία δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Τελευταίος που χάθηκε ήταν ο άνθρωπος που με έφερε στον κόσμο. Δυστυχώς όμως γι΄αυτόν και για τους άλλους που χάθηκαν σε αυτό τον δρόμο "έφυγαν" μεμονωμένα και σε βάθος ετών αλλά το μεγαλύτερο δυστύχημα γι΄ αυτούς ήταν ότι δεν είχαν την "τύχη" της πολιτικής εκμετάλλευσης.
Καληνύχτα.
Εγκληματικες οργανωσεις κυβερνουσαν ανεκαθεν τη χωρα!Μια απ' τα ιδια σε συγγενη μου, 1ου Βαθμου.
Μπορω να σε καταλαβω απολυτα λοιπον.
Εγραψα παραπανω το εξης:
ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Ειδικα μ'αυτην την κατασταση
εδω και 7 χρονια, οπου
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΩΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ, παιζει το εργο
"Κυβερναμε την Ελλαδα" .... Τι αλλο να πω ............![]()
εγω καταλαβαινω πολυ καλα.εχεισ απολυτο δικιο,και για μενα το ιδιο θα επρεπε να ισχυει για ολλουσ τουσ ανθρωπουσ,και απ οτι καταλαβα εννοεισ και τον πατερα σου,σ αυτο και αν σε καταλαβαινω,γιατι εχω χασει και εγω τον δικο μου πριν χρονια βεβεα αλλα οχι απο τροχαιο,απ την γαμημενη την κωλο αρρωστια,αλλα δεν εχει συμασια.το ιδιο ειναι.Στα προηγούμενα μηνύματα θίξατε ένα πολύ ευαίσθητο θέμα αλλά εκ του ασφαλούς και εξηγώ. Μιλήσατε για έγκλημα, της πολιτείας προφανώς, με βαρύγδουπα λόγια κάποιοι, επειδή αυτό το δυστύχημα ήταν πολύνεκρο. Έχετε αναλογιστεί πόσοι άνθρωποι χάνουν την ζωή τους κάθε μέρα σε δυστυχήματα μεμονωμένα και δεν το μάθατε ποτέ? Αυτοί δεν είχαν ψυχή? Είχαν κύριοι αλλά δυστυχώς γι΄ αυτούς δεν είχαν την τύχη να γίνουν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Κανένας βέβαια δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην θέση των συγγενών αυτού του πολύνεκρου διστυχήματος αλλά έχετε αναλογιστεί πόσοι βρίσκονται στην θέση αυτή κάθε μέρα, να κλαίνε κάποιον δικό τους άνθρωπο μόνοι τους? Και επειδή κάποιοι θα θεωρήσετε ότι το πάω "αλλού" το θέμα, θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Σε ένα δρόμο καρμανιόλα, που έχουν χαθεί εδώ και δεκαετίες αρκετοί άνθρωποι, η πολιτεία δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Τελευταίος που χάθηκε ήταν ο άνθρωπος που με έφερε στον κόσμο. Δυστυχώς όμως γι΄αυτόν και για τους άλλους που χάθηκαν σε αυτό τον δρόμο "έφυγαν" μεμονωμένα και σε βάθος ετών αλλά το μεγαλύτερο δυστύχημα γι΄ αυτούς ήταν ότι δεν είχαν την "τύχη" της πολιτικής εκμετάλλευσης.
Καληνύχτα.