Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.071
Όχι αγόρι μου !Eλενα, κανεις ακομα ραντεβου αποψε;
Βλέπω μια ταινία και σε λίγο θα πάω να δω όνειρα μελένια!
Σε ευχαριστώ....
Όχι αγόρι μου !Eλενα, κανεις ακομα ραντεβου αποψε;
Αδερφέ!! 12μμ είναι όχι 12πμ, τώρα το αστέρι ξεκουράζεται!! Είχε δύσκολη μέρα!! Πέταγε αετό!!Eλενα, κανεις ακομα ραντεβου αποψε;
Ελπίζω να βλέπουμε την ίδια ταινια/σήριαλ!Όχι αγόρι μου !
Βλέπω μια ταινία και σε λίγο θα πάω να δω όνειρα μελένια!
Σε ευχαριστώ....![]()
Ελπίζω να βλέπουμε την ίδια ταινια/σήριαλ!
Καλο βραδυ Έλενα μου!
καθόλου δύσκολη!Αδερφέ!! 12μμ είναι όχι 12πμ, τώρα το αστέρι ξεκουράζεται!! Είχε δύσκολη μέρα!! Πέταγε αετό!!
Καλό βράδυ αστέρι!! Όνειρα καυτά!! Θα έρθω στα όνειρα σου!!καθόλου δύσκολη!
Είχα μια πολύ όμορφη χαρούμενη μέρα !
Τα φιλιά μου ...![]()
την καλημερα μου και την αγαπη μουισχύει ..ο ταύρος ταιριάζει με τον τοξότη!
Εγώ την λατρεύω και τον χειμώνα που δεν έχει κόσμο και απολαμβάνω τον ήχο της θάλασας μόνο !
Έχω πάει ξημερώματα μόνη μου και είναι ένα όνειρο !
καλημέρα αγάπη !την καλημερα μου Ελενα !
θελω παρακαλω να σε ρωτησω το εξης
κατα καιρους κατεβαινεις νοτια για να σε απολαυσουν και εκεινοι που δεν μπορουν να ερθουν κεντρο
προκειται μηπως κοντα να κατεβεις νοτια κουκλαρα μας?

υπεροχα νεα ~! δηλωνω απο τωρα σοβαρα ενδιαφερομενος για συναντηση λοιπον !~!καλημέρα αγάπη !
Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι για την Άνοιξη εκτός απροόπτου πάντα !
![]()
Την άνοιξη ναι!! Να ανοίξει ο καιρός!! Να βγούμε στο μπαλκόνι!! Να βλέπουμε και την θάλασσα!! Όταν κάνουμε σεξ!! Καλημέρα έρωτα!!καλημέρα αγάπη !
Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι για την Άνοιξη εκτός απροόπτου πάντα !
![]()
Χαρτάκι με αριθμό!!! Μην ξεχάσεις να πάρεις!!υπεροχα νεα ~! δηλωνω απο τωρα σοβαρα ενδιαφερομενος για συναντηση λοιπον !~!
βεβαια η ανοιξη αρχιζει απο την ερχομενη Κυριακη !Την άνοιξη ναι!! Να ανοίξει ο καιρός!! Να βγούμε στο μπαλκόνι!! Να βλέπουμε και την θάλασσα!! Όταν κάνουμε σεξ!! Καλημέρα έρωτα!!
Ίδωμεν!!! Όπως και να έχει!! Το μωρό έχει μπει στα υπόψιν!!βεβαια η ανοιξη αρχιζει απο την ερχομενη Κυριακη !
ελπιζω να το αποφασισει συντομα και να μας ερθει προς τα κατω
συμφωνω απολυτως μαζι σουΊδωμεν!!! Όπως και να έχει!! Το μωρό έχει μπει στα υπόψιν!!
υπεροχα νεα ~! δηλωνω απο τωρα σοβαρα ενδιαφερομενος για συναντηση λοιπον !~!

η χαρα θα ειναι δικη μου κυρια μου ομορφηΜε χαρά μου μεγάλη να βρεθούμε και να περάσουμε όμορφα ....![]()
Με εμένα δεν θέλει να βρεθεί!!! Γιατί δεν βλέπω ούτε σχόλιο!! Μάλλον θα άκουσε για σεξ στο μπαλκόνι!!! Και σκιαχτικε!!η χαρα θα ειναι δικη μου κυρια μου ομορφη
αναμενω πως και πως την αποφαση σου λοιπον
αγάπη δεν κάνω σεξ στα μπαλκόνια!Με εμένα δεν θέλει να βρεθεί!!! Γιατί δεν βλέπω ούτε σχόλιο!! Μάλλον θα άκουσε για σεξ στο μπαλκόνι!!! Και σκιαχτικε!!
Το κατάλαβα ότι φοβηθηκες αγάπη!!! Υπάρχει και το κρεβάτι εκεί θα τα χαλάσουμε!!αγάπη δεν κάνω σεξ στα μπαλκόνια!