billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.849
- Πόντοι
- 5.956
Το 202 έχει νομιζω ρωμαϊκό μπάνιο, μια χαρά ειναι!Αααααασασ δεν σε ξαναπαίρνω.....
Χθες ήμουν πριβε.....χάλια δωμάτιο....202
Το 202 έχει νομιζω ρωμαϊκό μπάνιο, μια χαρά ειναι!Αααααασασ δεν σε ξαναπαίρνω.....
Χθες ήμουν πριβε.....χάλια δωμάτιο....202
και πως θα συνεχίσω την ζωή μου χωρίς εσένα??Δεν σε ξανα-παιρνω....χιχιχι
Ναι μεν αλλά όλη η υγρασία πάει στο δωμάτιο.....μπλε χρώματος το μπάνιο....Το 202 έχει νομιζω ρωμαϊκό μπάνιο, μια χαρά ειναι!
Οχι,μη,μη το κάνεις!Δεν σε ξανα-παιρνω....χιχιχι
Θα κάνω μια μικρή παραχώρηση μόνο άμα μου πεις πια δωμάτια είναι καλά στο priveκαι πως θα συνεχίσω την ζωή μου χωρίς εσένα??![]()
εγω που ξέρω το ΠΡΙΒΕ σαν δεύτερο σπίτι μου !Το 202 έχει νομιζω ρωμαϊκό μπάνιο, μια χαρά ειναι!

Στείλε πμ αλλιώς θα σε κανω μπλοκ χιχιχιεγω που ξέρω το ΠΡΙΒΕ σαν δεύτερο σπίτι μου !
ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ !
ξέρω όλα τα δωμάτια και όλους τους χώρους!
![]()
Ναι γιατί τα άλλα χοτελ έχουν παράθυρα στο μπάνιο ??Ναι μεν αλλά όλη η υγρασία πάει στο δωμάτιο.....μπλε χρώματος το μπάνιο....
Γεγονός ειναι οτι στα ραντεβου με την Έλενα, ένα θέμα υγρασίας υπάρχει!Ναι μεν αλλά όλη η υγρασία πάει στο δωμάτιο.....μπλε χρώματος το μπάνιο....
Αυτο είναι αλήθεια.....είναι πολύ θερμή και υγρή γυναίκα ταυτοχρόνωςΓεγονός ειναι οτι στα ραντεβου με την Έλενα, ένα θέμα υγρασίας υπάρχει!
Πολλά χυσιματα εκατέρωθεν!
Άρα ολα τα άλλα ειναι λεπτομέρειες !Αυτο είναι αλήθεια.....είναι πολύ θερμή και υγρή γυναίκα ταυτοχρόνως
Α εγω είμαι των λεπτομερειώνΆρα ολα τα άλλα ειναι λεπτομέρειες !
Κερδίζεις μάλλινο ποδηλατο!!!Α εγω είμαι των λεπτομερειών
Και ποια είναι καλά????Black list και τα 2 hotel.
Ποια προτείνεις????Ο καθένας όπως βολεύεται. Εγώ είπα την δική μου black list
Καλησπέρα και καλή βραδιά!!! Γυναίκαρααα ιέρεια του σεξ!!!??!!Ναι γιατί τα άλλα χοτελ έχουν παράθυρα στο μπάνιο ??
ΟΧΙ !
Γι αυτό κάνουν ανακαίνιση οι ιδιοκτήτες για να διορθώνουν ατέλειες !
Έχω πάει σε χοτελ δεν θα πω σε πιο και μύρισε πάρα πολύ άσχημα το μπάνιο και φύγαμε με το αγόρι δεν αντέξαμε ....χαχαχαχαχα
Σημασία δεν έχει το ξενοδοχείο, αυτό που μετράει είναι να εμφανιστεί στην πόρτα η Έλενα, αυτό μας ενδιαφέρει. Μετά παίρνει φωτιά το δωμάτιοΝαι γιατί τα άλλα χοτελ έχουν παράθυρα στο μπάνιο ??
ΟΧΙ !
Γι αυτό κάνουν ανακαίνιση οι ιδιοκτήτες για να διορθώνουν ατέλειες !
Έχω πάει σε χοτελ δεν θα πω σε πιο και μύρισε πάρα πολύ άσχημα το μπάνιο και φύγαμε με το αγόρι δεν αντέξαμε ....χαχαχαχαχα