Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 157.797
Καλημέρα καρδιά μου !Αγαπημένη μου Έλενα καλημέρα σε σένα και όλη την παρέα!!!
Κάπου εδώ θα ήθελα, πάνω σε αυτό, τώρα που βρήκα λίγο χρόνο, να πω δυο κουβέντες. Πριν ενάμιση περίπου χρόνο που άνοιξα λογαριασμό, λόγω του ενθουσιασμού μου, ήμουν ίσως λίγο υπερολικός στις κριτικές, αναφέροντας ιδιαίτερες λεπτομέριες. Αυτό έδωσε αφορμή στα "κοράκια του" bou να μου την πέσουν, όπως τα παιδάκια στο σχολείο, όταν βλέπουν κάποιον καινούργιο. Ίσως το φτωχό τους το μυαλό δεν μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχουν και άντρες που σέβονται τις γυναίκες και νομίζουν ότι επειδή πληρώνουν πρέπει να ευχαριστηθούν μόνο αυτοί. Με αυτό τον τρόπο όμως παίρνουν μόνο αυτό που πληρώνουν. Υπάρχουν όμως και άντρες που με την συμπεριφορά τους "ξεκλειδώνουν" τις γυναίκες, με αποτέλεσμα να τους δίνουν όλο τους τον εαυτό.
Σήμερα λοιπόν, ενάμιση χρόνο μετά, τόσο τα λόγια τα δικά σου όσο και άλλων κοριτσιών έρχονται να επιβεβαιώσουν τις κριτικές μου και να αποδείξουν ότι τελικά ίσως και να μην ήμουν τόσο υπερβολικός τότε και πως όντως μπορώ με τον τρόπο μου να κάνω μια γυναίκα να περάσει και αυτή καλά, δίνοντάς μου και αυτή ότι περισσότερο μπορεί.
Αυτά και λυπάμαι αν σας κούρασα. Εύχομαι σε όλους να είστε καλά, να περνάτε πάντα καλά και καλή σαρακοστή!!!
Εγώ σε γνωρίζω πολύ καλά και ξέρω πόσο κύριος είσαι
Δεν μας κουράζεις καθόλου να λες την άποψή σου !
Αυτός που σου την έπεσε για τις κριτικές είναι ο φουλ τοξικος όλων !
Εμένα προσωπικά με έχει πολεμήσει από την αρχή που πρωτομπήκα στο σαιτ !
Με πολύ άσχημα σχόλια καλέ ποιος του δίνει σημασία??
Ασήμαντος είναι που δεν ξέρω και αν θα είχε ποτέ γκόμενα στην ζωή του .....
Χαχαχαχαχαχαχα
πρέπει να ανέβει πολλές σκάλες για να φτάσει το επίπεδο σου !
Τότε ήμουν πιο διστακτική και πιο άπειρη!
Ας κοπιάσει τώρα....χαχαχαχα