Behlivanis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 4.284
- Πόντοι
- 456
Νόμιζα οτι ο τελευταίος μοντελοπνίχτης (ο Αλέξης η δικηγοράρα) πέθανε περυσι. Άφησε κληρονόμους;Ωραία είναι εδώ μέσα Πλάκωσαν και οι μοντελοπνιχτες ας κάνω μια στάση![]()
Νόμιζα οτι ο τελευταίος μοντελοπνίχτης (ο Αλέξης η δικηγοράρα) πέθανε περυσι. Άφησε κληρονόμους;Ωραία είναι εδώ μέσα Πλάκωσαν και οι μοντελοπνιχτες ας κάνω μια στάση![]()
Φίλε μου καλέ εδώ μέσα γίνεται το κάστινγκ η οντισιόν για τον επόμενο Greek men modelΝόμιζα οτι ο τλευταίος μοντελοπνίχτης (ο Αλέξης η δικηγοράρα) πέθανε περυσι. Άφησε κληρονόμους;![]()
ναι,αλλα οι αλλοι δεν τουσ φταινε τιποτα.Κ αυτό που λές κ γενικά είναι κομπλεξικα άτομα με φουλ ψυχολογικά προβλήματα που έχουν φάει πολύ φαπα στήν ζωή τους κ πάνε κ βγάζουν τα κόμπλεξ τούς έτσι.
Πρόεδρος η κ. Ελενα; Να θεσω υποψηφιότητα ή είμαι χαμενος από χέρι;Φίλε μου καλέ εδώ μέσα γίνεται το κάστινγκ η οντισιόν για τον επόμενο Greek men model
.Νόμιζα οτι ο τελευταίος μοντελοπνίχτης (ο Αλέξης η δικηγοράρα) πέθανε περυσι. Άφησε κληρονόμους;![]()
Βάλε τώρα όσο προλαβαίνεις γιατί σε βλέπω να μένεις εκτός όχι τίποτα άλλο μετά θα σέ φάει το μαύρο σκοτάδιΠρόεδρος η κ. Ελενα; Να θεσω υποψηφιότητα ή είμαι χαμενος από χέρι;
Εγώ ήξερα την εκδοχή με τον γύφτο; Το άλλαξε κι αυτό η woke κουλτούρα; Μήπως να το κάνουμε ... βρήκε ο ρομά την γενια του ..... ;;;;....βρήκε ο τσιγγάνος την γενιά του και αναγάλιασε η καρδιά του ....
![]()
Μιλάς με γρίφους γέροντα και με τρομάζεις;Βάλε τώρα όσο προλαβαίνεις γιατί σε βλέπω να μένεις εκτός όχι τίποτα άλλο μετά θα σέ φάει το μαύρο σκοτάδι
Αυτό μόνο ένας γλωσσοπλαστης μπορεί να μας το διαλευκάνει... @Πέτροςαλανι που είσαι δεβρο οξωΕγώ ήξερα την εκδοχή με τον γύφτο; Το άλλαξε κι αυτό η woke κουλτούρα; Μήπως να το κάνουμε ... βρήκε ο ρομά την γενια του ..... ;;;;
......είπα την παροιμία πιο κομψά !Εγώ ήξερα την εκδοχή με τον γύφτο; Το άλλαξε κι αυτό η woke κουλτούρα; Μήπως να το κάνουμε ... βρήκε ο ρομά την γενια του ..... ;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μιλάς με γρίφους γέροντα και με τρομάζεις;
Εσένα πώς σε άφησαν και έκανες προφίλ εδώ μέσα χωρίς να ξέρεις τα βασικάΜιλάς με γρίφους γέροντα και με τρομάζεις;
......είπα την παροιμία πιο κομψά !
Είστε κι εσείς κομψή κ. Έλενα, όπως φαίνεται στο avatar.......είπα την παροιμία πιο κομψά !
Κάτσε σε λίγο θα βγουν τα φονταν με το λικέρΕίστε κι εσείς κομψή κ. Έλενα, όπως φαίνεται στο avatar.
Επίσης σας ευχαριστώ για την θετική υποδοχή στο νημα σας![]()
ο φατσεασ ειναι γλωσσοπλαστησ οχι εγω.Αυτό μόνο ένας γλωσσοπλαστης μπορεί να μας το διαλευκάνει... @Πέτροςαλανι που είσαι δεβρο οξω
Σσσσσσ κρυφά είμαι, μη με δώσεις σε παρακαλώΕσένα πώς σε άφησαν και έκανες προφίλ εδώ μέσα χωρίς να ξέρεις τα βασικά![]()
.....καρδούλα μου καλώς ήρθες !Είστε κι εσείς κομψή κ. Έλενα, όπως φαίνεται στο avatar.
Επίσης σας ευχαριστώ για την θετική υποδοχή στο νημα σας![]()
μην αργήσουν γιατι απο εβδομάδα αρχίζω νηστειαΚάτσε σε λίγο θα βγουν τα φονταν με το λικέρ
Εσύ ποιανού είσαιο φατσεασ ειναι γλωσσοπλαστησ οχι εγω.
....εγώ σε συμπαθω πολύ ψυχή μου !ο φατσεασ ειναι γλωσσοπλαστησ οχι εγω.

Τέτοια του λες και τον αγριευεις....εγώ σε συμπαθω πολύ ψυχή μου !
Είσαι γλυκό και ευγενικό αγόρι!
Λουλουδάκι ....![]()
και γω.εννοειται.....εγώ σε συμπαθω πολύ ψυχή μου !
Είσαι γλυκό και ευγενικό αγόρι!
Λουλουδάκι ....![]()