Συγνώμη τοτε πρεπει να κοιμάσαι νωρις !Διαχειριστής ωριμων προϊόντων, κοινώς εχω πάγκο σε λαϊκή!
Υποθέτω θα ξυπνάς πολύ πρωί
Συγνώμη τοτε πρεπει να κοιμάσαι νωρις !Διαχειριστής ωριμων προϊόντων, κοινώς εχω πάγκο σε λαϊκή!
Καλο βράδυ καρδιά μου !Gute Nacht....τελικα επειδη δεν εχουμε τιποτε αλλο να κανουμε στην ζωη μας.....μπλοκ....μπλοκ....μπλοκ....

Μπιλ δεν μας,είπες ακόμα τι επαγγελμα κάνεις?
Οχι οτι εχει σημασία αλλά δουλεύω νυχτερινή βάρδια.....φτιάχνω στρώματα κρεβατιών στο εργοστάσιο του κυρίου Ξαπλώπουλου..Διαχειριστής ωριμων προϊόντων, κοινώς εχω πάγκο σε λαϊκή!

Άρχοντα μου εσύ !Οχι οτι εχει σημασία αλλά δουλεύω νυχτερινή βάρδια.....φτιάχνω στρώματα κρεβατιών στο εργοστάσιο του κυρίου Ξαπλώπουλου..![]()

Ακριβώς ετσι!Συγνώμη τοτε πρεπει να κοιμάσαι νωρις !
Υποθέτω θα ξυπνάς πολύ πρωί![]()
Καλημερα....δεν μας ειπες ομως τι πουλας στην λαϊκη....να ξερουμε.Ακριβώς ετσι!
Καλημέρα Έλενα μου!
Καλημερα....παλι εδω εσυ...καταλαβα...αργοσχολη και εσυ.....

....είμαι στέλεχος σε μία μεγάλη εταιρία και όταν έχω ελεύθερο χρόνο κάνω ραντεβού!Καλημερα....παλι εδω εσυ...καταλαβα...αργοσχολη και εσυ.....![]()
Εκτος απο στελεχος εισαι και κουκλαρα....μην το ξεχναμε αυτο.....είμαι στέλεχος σε μία μεγάλη εταιρία και όταν έχω ελεύθερο χρόνο κάνω ραντεβού!
Εκτος απο στελεχος εισαι και κουκλαρα....μην το ξεχναμε αυτο.
Μια ζωη κουκλα θα εισαι εσυ....ασε τους αλλους να βραζουν στο ζουμι τους......και στα 85 πάλι κούκλα θα είμαι ....
![]()

φιλε το αγαπουληδεσ που γραφετε και ξανα γραφετε ορισμενοι υποτιμητικα ειναι μεγαλη μαλακια.τουσ φαιρωμαστε ανθρωπηνα γιατι ειναι κ αυτεσ ανθρωποι.αλλα εσυ και οι σαν εσενα δεν τισ θεωρειτε ανθρωπουσ,γι αυτο και τρωτε ακυρο.φερωσαστε σαν ζωα και θεωρειτε δεδομενο οτι θα το ανεχτουν ε οχι ρε φιλε.περιμένω επίθεση από αγαπουλιδες..κάτι για αλλαγές έγραφε η θεία κ δν βλέπω να σταματάει να κρεμάει το στρινγκακι αφού βαρέθηκε το σεξ φαίνεται.. θέλει αγκαλίτσες κ γούτσου μωρέ
εννοειται.....και στα 85 πάλι κούκλα θα είμαι ....
![]()

Εγώ δεν τους ενοχλώ μόνοι τους χτυπιούνται στο νήμα μου !Μια ζωη κουκλα θα εισαι εσυ....ασε τους αλλους να βραζουν στο ζουμι τους.
![]()
καλημέρα αγάπη ....Καλημερούδια στην γυναικάρα που ταράζει τα νερά.

ναι μωρε ειδεσ δεν ειμαστε ολλοι δουλευταραδεσ σαν εσενα.προσεχε μονο μην παθεισ υπερ κοποσηΑυτό λέω έχετε άπειρο χρόνο..κ η άλλη ειδικά ουυ σκοτώνει μύγες έχει ετοιμάσει 200 τραγούδια κ σοφά ποστ κ σκέφτεται ποιόν μπλοκάρει να αυτο ικανοποιηθεί
Πότε θα σε δω από κοντά αστέρι μου?καλημέρα αγάπη ....![]()