Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.479
....σουβλάκι ....χαχαχαχαΓιατί μπριτζολάκι είναι;![]()
καλησπέρα Άρχοντα Nevio....

....σουβλάκι ....χαχαχαχαΓιατί μπριτζολάκι είναι;![]()

Κούρασες Έλενα.. καιρός να αποχωρήσειςΕίσαι καλό παιδι και το ξέρω πολύ καλά γιατί γνωριζόμαστε χρόνια !
ΘΑ ΠΩ ΌΧΙ !
Το 2026 ......έχω πάρει κάποιες αποφάσεις και θέλω να τις κάνω πράξη !
Αφήνω το παρελθόν και ότι με στεναχώρησε !
Μόνο το παρόν με ότι εκπλήξεις που επιφυλάσσει
Κουράστηκες τυπε?Κούρασες Έλενα.. καιρός να αποχωρήσεις
περιμένω επίθεση από αγαπουλιδες..κάτι για αλλαγές έγραφε η θεία κ δν βλέπω να σταματάει να κρεμάει το στρινγκακι αφού βαρέθηκε το σεξ φαίνεται.. θέλει αγκαλίτσες κ γούτσου μωρέΚουράστηκες τυπε?
...πήγαινε για ύπνο γιατί το μπλοκ σου έπεσε βαρύ....περιμένω επίθεση από αγαπουλιδες..κάτι για αλλαγές έγραφε η θεία κ δν βλέπω να σταματάει να κρεμάει το στρινγκακι αφού βαρέθηκε το σεξ φαίνεται.. θέλει αγκαλίτσες κ γούτσου μωρέ
Ξέρεις και απο σεξ τυπε?περιμένω επίθεση από αγαπουλιδες..κάτι για αλλαγές έγραφε η θεία κ δν βλέπω να σταματάει να κρεμάει το στρινγκακι αφού βαρέθηκε το σεξ φαίνεται.. θέλει αγκαλίτσες κ γούτσου μωρέ
απ' αυτά επιβιώνεις για να νιώσεις ανώτερα.. κενοδοξια κακό πράγμα..σαν παιδάκι κάνεις το Έλενα σε έκανα μπλοκ παρτα νίκησα...πήγαινε για ύπνο γιατί το μπλοκ σου έπεσε βαρύ....
Μια σοδα καλο θα του κανει πιστευω.....και μετα να πεσει για υπνο.......πήγαινε για ύπνο γιατί το μπλοκ σου έπεσε βαρύ....
Ενώ εσύ τυπε, υπόδειγμα ωριμότητας!απ' αυτά επιβιώνεις για να νιώσεις ανώτερα.. κενοδοξια κακό πράγμα..σαν παιδάκι κάνεις το Έλενα σε έκανα μπλοκ παρτα νίκησα
ναι αλλιώς δεν είσαι πελάτης της ελενας σμρ.θέλει χαδακια χρονοτριβή κ ψωφια πράγματα αν την πας ταπα είσαι για μπλοκΞέρεις και απο σεξ τυπε?
Α με γνωρίζεις ε ωραίος καλά πήγε αυτόΕνώ εσύ τυπε, υπόδειγμα ωριμότητας!
Τυπε το πας τάπα το εργαλείο?ναι αλλιώς δεν είσαι πελάτης της ελενας σμρ.θέλει χαδακια χρονοτριβή κ ψωφια πράγματα αν την πας ταπα είσαι για μπλοκ
Κύρια Έλενα..μη κουράζεσαι..
Που βρίσκετε τόσο χρόνο εσείς οι άνεργοι απορώ..κ η Έλενα άνεργη είναι μη μου την κουράζετε δε μπορεί σεξ πλέονΤυπε το πας τάπα το εργαλείο?
Πρόσεξε μη πάρεις κσμμια κλήση για υπερβολικη ταχύτητα!
Εκτός αν είσαι μικροτσουτσουνος και τη γλυτώσεις!
Τελικά....κούρασε η κουραστηκε?Κύρια Έλενα..μη κουράζεσαι..
Κ τα 2Τελικά....κούρασε η κουραστηκε?
Χαζος εισαι τυπε?Που βρίσκετε τόσο χρόνο εσείς οι άνεργοι απορώ..κ η Έλενα άνεργη είναι μη μου την κουράζετε δε μπορεί σεξ πλέον
Αυτό λέω έχετε άπειρο χρόνο..κ η άλλη ειδικά ουυ σκοτώνει μύγες έχει ετοιμάσει 200 τραγούδια κ σοφά ποστ κ σκέφτεται ποιόν μπλοκάρει να αυτο ικανοποιηθείΧαζος εισαι τυπε?
Ο άνεργος έχει απειρο χρονο,αφού δεν εργάζεται!
Καλά σου λέει γιατί δεν είσαι στην εργασία σου τέτοια ώρα ΜΠΙΛ ???Χαζος εισαι τυπε?
Ο άνεργος έχει απειρο χρονο,αφού δεν εργάζεται!