Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Με υπομονή και επιμονή πάντα πετυχαίνουμε το ακατόρθωτο !Καλησπερα γλυκια μου Ελενα....καλο μηνα να εχουμε.
Εγω εχω ενα οραμα....που θελω να γινει πραγματοκοτητα.....ελπιζω.
![]()
Το ξερεις το οραμα μου....δεν θα αργησει να γινει πραγματικοτητα...η θεληση υπαρχει....και ειναι δυνατη.Με υπομονή και επιμονή πάντα πετυχαίνουμε το ακατόρθωτο !
Κάποιες φορές απογοητευόμαστε !
ΑΛΛΆ ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ !
πολλά οραματά μου έγιναν πράξη !
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ
ΘΕΛΗΣΗΣ !
ΥΓ....Δεν θέλω να είμαι αδιάκριτη και δεν θα ρωτήσω για το οραμά σου αλλά σου ευχομαι ολόψυχα να γίνει πραγματικότητα !
Αν όμως τύχει και θυμώσει μέσα στο χιόνι θα μας χώσει!!!Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει πάλι άνοιξη θα ανθίσει !
Καλό μήνα αγάπες μου![]()

δασκαλε,η μανα μασ ειναι η μονη που μασ αγαπαει αληθυνα.να ειμαστε ολλοι σιγουροι γ αυτο.Καλημερα και καλη εβδομαδα
Να μην ξεχναμε τα ηθοι και εθιμα μας.....
Χρόνια πολλά σε όλες τις μάνουλες λοιπόν.
Εμείς λοιπόν οι Ορθόδοξοι Έλληνες, παραμένοντας πιστοί στις θρησκευτικές μας παραδόσεις και πεποιθήσεις, πρέπει να εορτάζουμε την Ελληνίδα Μάνα, μαζί με τη Μάνα όλων μας την Παναγία, στις 2 Φεβρουαρίου ημέρα της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού και πολύ σοφά η Εκκλησία μας, επέλεξε την ημέρα αυτή.
![]()
Μπράβο πολύ σωστός!!!Καλημερα και καλη εβδομαδα
Να μην ξεχναμε τα ηθοι και εθιμα μας.....
Χρόνια πολλά σε όλες τις μάνουλες λοιπόν.
Εμείς λοιπόν οι Ορθόδοξοι Έλληνες, παραμένοντας πιστοί στις θρησκευτικές μας παραδόσεις και πεποιθήσεις, πρέπει να εορτάζουμε την Ελληνίδα Μάνα, μαζί με τη Μάνα όλων μας την Παναγία, στις 2 Φεβρουαρίου ημέρα της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού και πολύ σοφά η Εκκλησία μας, επέλεξε την ημέρα αυτή.
![]()
Σήμερα όχι !Καμία φωτο από τα υπέροχα ποδαρακια σου θα μας χαρίσεις ?

Εννοείται οπότε μπορέσεις θα περιμένω αξίζουμε λίγη υπομονή τα υπέροχα πόδια σουΣήμερα όχι !
Έχω πάρει ρεπό από την σημαία !
Τις επόμενες μέρες πολύ ευχαρίστως γλυκέ μου .
καλημέρα αγάπη μου !Εννοείται οπότε μπορέσεις θα περιμένω αξίζουμε λίγη υπομονή τα υπέροχα πόδια σου