Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 157.981
Να είσαι ο εαυτός σου σε έναν κόσμο που συνεχώς προσπαθεί να σε κάνει κάτι άλλοΝα την προσέχεις την Έλενα!
Ειναι μοναδική και αξίζει όλα τα καλα του κόσμου!
Καλημέρα Έλενα μου!

Να είσαι ο εαυτός σου σε έναν κόσμο που συνεχώς προσπαθεί να σε κάνει κάτι άλλοΝα την προσέχεις την Έλενα!
Ειναι μοναδική και αξίζει όλα τα καλα του κόσμου!
Καλημέρα Έλενα μου!

Να ξανά πω ακόμα 1 που συμφωνούμε.και εγώ το εφαρμόζω εννοείται.να κάνουμε όπως αισθανόμαστε.οχι όπως αρέσει στους πολλούς.την καλημέρα μου και την αγάπη μου.Να είσαι ο εαυτός σου σε έναν κόσμο που συνεχώς προσπαθεί να σε κάνει κάτι άλλο
![]()
οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και επιλέγω να μην τους αναφέρω !τι εγινε με το μπιλ τελικα;
σεβαστον!οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και επιλέγω να μην τους αναφέρω !
Είναι εξαιρετικό χοτέλ το ΜΠΙΛ πεντακάθαρο και όμορφος χώρος !
Nai αλλα με:" τον να είσαι ο εαυτός σου ""δεν γαμησε κανείςΝα είσαι ο εαυτός σου σε έναν κόσμο που συνεχώς προσπαθεί να σε κάνει κάτι άλλο
![]()
Συμφωνώ απόλυτα !Nai αλλα με:" τον να είσαι ο εαυτός σου ""δεν γαμησε κανείς![]()
Καλημέρα όμορφε !!Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα...![]()
καλημέρα, Γιατρίνα μας
Καλημέρα αγάπη μου !καλημέρα, Γιατρίνα μας

'αρρωστος είμαι και ποθώ να 'ρθω να με γιατρέψεις / μέσα σου στον παράδεισο για να με ταξιδέψειςΚαλημέρα αγάπη μου !
λουλουδάκι .....![]()
Έχεις τα πινέλα και έχω τα χρώματα για να ζωγραφίσουμε τον παράδεισο και να βρούμε τον προορισμό στο ταξίδι της απόλαυσης!'αρρωστος είμαι και ποθώ να 'ρθω να με γιατρέψεις / μέσα σου στον παράδεισο για να με ταξιδέψεις

Έλενα μου,είσαι το καυλυτερο φάρμακο!
Είμαι η γιατρός της ηδονής !Έλενα μου,είσαι το καυλυτερο φάρμακο!
Οχι της σωματικής ηδονής, αλλά και της εγκεφαλικής...........Είμαι η γιατρός της ηδονής !
![]()
ο εγκέφαλος δίνει εντολή για να φτάσουμε στην κορύφωσηΟχι της σωματικής ηδονής, αλλά και της εγκεφαλικής...........
Ο εγκέφαλος δίνει την εντολή. Ποιος όμως τον διεγείρει??? Ποιος ξέρει να τον φέρνει στην διέγερση???ο εγκέφαλος δίνει εντολή για να φτάσουμε στην κορύφωση
κάποτε μου είχε πει ένα αγόρι :Ο εγκέφαλος δίνει την εντολή. Ποιος όμως τον διεγείρει??? Ποιος ξέρει να τον φέρνει στην διέγερση???
Η ΕΛΕΝΑ

Και γυναίκα το έχει πει για σένα....., στο νήμακάποτε μου είχε πει ένα αγόρι :
Θέλω πολύ να σε συναντήσω γιατί έχεις καταφέρει πρώτα να κάνεις έρωτα στον εγκεφαλο μου .....![]()