Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.616
- Πόντοι
- 28.246
Είναι η ώρα των βρυκολάκων....τέτοια ώρα και δεν κοιμάσαι ψυχή μου ??
Είναι η ώρα των βρυκολάκων....τέτοια ώρα και δεν κοιμάσαι ψυχή μου ??
Γιατι δε κοιμασαι?Είναι η ώρα των βρυκολάκων....
![]()
Τα πίνω αδερφέ.Γιατι δε κοιμασαι?
Καλημέρα Έλενα μου!
Σέ ευχαριστώ πολύ κ εσύ τάς λες ωραία.Οχι δεν έχουμε βρεθεί αλλά σέ παρακολουθώ από το ξεκίνημα σού κ έχουμε μιλήσει κ μια φορά στο Viber στο πρώτο τηλ που έδινες με πμ αλλα δυστυχώς δεν μπορούσες να βρεθούμε.Αλλα που θα πάει κάποια στιγμή ελπίζω να βρεθούμε.Εσυ κ ή Έλενα ησαστε στα υπόψιν μου σας έχω ξεχωρίσει γιατί μου αρέσει ο τρόπος που μιλάτε πάνω από όλα.Τέλεια τα λες σε ολα(δεν ξέρω αν έχουμε βρεθεί)
Ένα μηνυματάκι στο βαιμπερ αφου το θέλεις,και κανονίζουμεΣέ ευχαριστώ πολύ κ εσύ τάς λες ωραία.Οχι δεν έχουμε βρεθεί αλλά σέ παρακολουθώ από το ξεκίνημα σού κ έχουμε μιλήσει κ μια φορά στο Viber στο πρώτο τηλ που έδινες με πμ αλλα δυστυχώς δεν μπορούσες να βρεθούμε.Αλλα που θα πάει κάποια στιγμή ελπίζω να βρεθούμε.Εσυ κ ή Έλενα ησαστε στα υπόψιν μου σας έχω ξεχωρίσει γιατί μου αρέσει ο τρόπος που μιλάτε πάνω από όλα.
Είμαι λίγο ζορικα αυτή την περίοδο οικονομικά αλλά όταν μπορέσω εννοείται πως θα σου στείλω κ ελπίζω να μπορείς κ εσύ κ να βρεθούμε.Ένα μηνυματάκι στο βαιμπερ αφου το θέλεις,και κανονίζουμε
.....πρέπει να πιω
αλλιώς δεν λειτουργεί ο εγκέφαλος μου .....χαχαχαχα

να εχεις μια υπεροχη κυριακη!.....πρέπει να πιωαλλιώς δεν λειτουργεί ο εγκέφαλος μου .....χαχαχαχα
Καλημέρα αγόρι όμορφο !
![]()
Αφου δεν με αφηνες να κοιμηθω....συνεχεια ηθελες κι αλλο.....κι αλλο μου ελεγες....μην σταματας.....τέτοια ώρα και δεν κοιμάσαι ψυχή μου ??

είμαι μια αχόρταγη γυναίκα!Αφου δεν με αφηνες να κοιμηθω....συνεχεια ηθελες κι αλλο.....κι αλλο μου ελεγες....μην σταματας.....![]()

Για αυτο σε αγαπαω πολυ εγω εσενα....είμαι μια αχόρταγη γυναίκα!
Χωρίς όρια .....![]()

πολλοί με αγάπησαν λίγοι με άντεξανΓια αυτο σε αγαπαω πολυ εγω εσενα....![]()