Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.309
έτσι γίνετε με τους διάσημους !Ξαναεγινε???????
Αποκλείεται,εκτός αν παρακολουθεί το τηλ μου η CIA με στόχο να σε αποπλανήσει!!!!
Πληρώνεις το τίμημα της δόξας

έτσι γίνετε με τους διάσημους !Ξαναεγινε???????
Αποκλείεται,εκτός αν παρακολουθεί το τηλ μου η CIA με στόχο να σε αποπλανήσει!!!!

Ετσι ειναι,όποιος σε γνωριζει καλα,γίνεται διάσημος!έτσι γίνετε με τους διάσημους !
Πληρώνεις το τίμημα της δόξας
.......ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα!Ετσι ειναι,όποιος σε γνωριζει καλα,γίνεται διάσημος!
λουλουδάκι ....Φαμ φαταλ

Ανυπομονώ να περιποιηθώ το λουλουδάκι σου γυναικάρα μου !!!!λουλουδάκι ....![]()
Ναιιιι,να οργανώσουμε ένα παρτυ!.......ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα!
ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ !
Εσύ σίγουρα κακομαθαινεις εμάς. Ελπίζω να κάνεις το ίδιο και στον εαυτό σου γιατί είσαι μοναδική
Και αφού πάρει πρώτα αριθμό πρωτοκόλλου να φανταστώ.Για να μας απαντήσεις στο viber πρέπει να κάνουμε αίτηση στν Δήμο Αθηναίων !
Και άμα εγκριθεί.....![]()
Αμάν. Έχει να πέσει μπλοκ...Το χοτέλ ΜΠΙΛ μου ανέφερε ότι τους έλειψα πολύ !
Εμμμμμ.....
Δεν έχω δημιουργήσει ποτέ πρόβλημμα κυρία πήγαινα κυρία έφευγα !
Έμαθα ότι θέλουνε να με πάρουν τηλ και τους είπα ότι δεν απαντώ σε κλήσεις μονο viber !

Κακομαθαίνουμε τον εαυτό μας, γιατί μας κακομαθαίνεις εσύ.
C'est la vie.....Το χοτέλ ΜΠΙΛ μου ανέφερε ότι τους έλειψα πολύ !
Εμμμμμ.....
Δεν έχω δημιουργήσει ποτέ πρόβλημμα κυρία πήγαινα κυρία έφευγα !
Έμαθα ότι θέλουνε να με πάρουν τηλ και τους είπα ότι δεν απαντώ σε κλήσεις μονο viber !

όταν λέω ότι δεν απαντώ σε κλήσεις αφορά όλους δεν κάνω εξαιρέσεις !Αμάν. Έχει να πέσει μπλοκ...![]()
Παντα ειναι αισθητη η απουσια σου καρδια μου...δεν εισαι διπλα μου....και νιωθω μοναξιεςόταν λέω ότι δεν απαντώ σε κλήσεις αφορά όλους δεν κάνω εξαιρέσεις !
Το καταλαβαίνω να θέλουν να μάθουν τι ακριβώς έγινε και αποφάσισα να μην ξαναπάω στο Χοτελ τους !
Εντωμεταξύ ούτε καν τους ξέρω τους ιδιοκτήτες!
Με το ΠΡΙΒΕ έχω προσωπική φιλιά με τους ιδιοκτήτες τους ξέρω πολλά χρόνια!
ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΙΣΘΗΤΗ !
τέτοια ώρα και δεν κοιμάσαι ψυχή μου ??Παντα ειναι αισθητη η απουσια σου καρδια μου...δεν εισαι διπλα μου....και νιωθω μοναξιες