billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.849
- Πόντοι
- 5.956
Τιμώρησε με και άλλο......το αντέχω!ήρθε ο καινούριος χρόνος και έληξε η τιμωρία σου !
Που σου είχα στείλει μήνυμα και είχες απαντήσει μερα από 17 ώρες....χαχαχαχα!
Τιμώρησε με και άλλο......το αντέχω!ήρθε ο καινούριος χρόνος και έληξε η τιμωρία σου !
Που σου είχα στείλει μήνυμα και είχες απαντήσει μερα από 17 ώρες....χαχαχαχα!
Τιμώρησε με και άλλο......το αντέχω!
την καλησπερα μου και την αγαπη μου.κι ομωσ ορισμενοι ειναι τοσο γιδια που τα κανουν και στα σπιτια τουσ.παρομοια με αυτα εχω δει και σε σπιτια δυστηχωσκαλα εχω δει τα χειρότερα !
Στο ασανσερ πεταμένα χαρτάκια από καραμέλες και τσίχλες κολλημένες στο καθρέφτη !
και έχω μία απορία !
Αυτοι που τα κάνουν αυτά έτσι κάνουν και στα σπίτια τους ??
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !
Λίγο σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν !

Έτσι ακριβώς Πέτρο. Είναι όπως μεγαλώσει και μάθει ο καθένας, δυστυχώς.Προσωπικά δυσκολευόμαι να δεχτώ ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.την καλησπερα μου και την αγαπη μου.κι ομωσ ορισμενοι ειναι τοσο γιδια που τα κανουν και στα σπιτια τουσ.παρομοια με αυτα εχω δει και σε σπιτια δυστηχωσ![]()
Εμένα πάλι τίποτα δεν μου φαίνεται παράξενο !Έτσι ακριβώς Πέτρο. Είναι όπως μεγαλώσει και μάθει ο καθένας, δυστυχώς.Προσωπικά δυσκολευόμαι να δεχτώ ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.
Και όμως...Εμένα πάλι τίποτα δεν μου φαίνεται παράξενο !
Έχω δει τα πιο απίθανα σενάρια της ζωής !
Η ζωή και οι άνθρωποι πάντα θα είναι απρόβλεπτοι !Και όμως...
Κάθε φορά που λέω ότι τα έχω δει όλα, πάντα συμβαίνει κάτι που με αφήνει με το στόμα ανοιχτό...
Η ζωή είναι απρόβλεπτη και εμείς μαθητές της!

Καλημέρα Έλενα μου!Καλημέρα δεν είπα συγνώμη !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ !

Καλημέρα αδυναμία μου μεγάληΚαλημέρα Έλενα μου!
![]()

Καλημέρα μωρουλινι μου!
![]()
Έχουμε εξελίξεις !
και μωρο μου ??
Είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου !
Σπάνια μου μιλάς γλυκά και τρυφερά !
και γω το ιδιο.και το χοιρωτερο ειναι οτι καπιοι το θεωρουν και μαγκια.ο αλλοσ εκατσε δυπλα μου στην καφετερια και επιασα τη μυτη μου γιατι ειχε ξεχασει απο ποτε ειχε να κανει μπανιο.ρε συχαμα μου ρθε να του πω σαπουνι και νερο δεν ξερεισ τι παει να πει.Έτσι ακριβώς Πέτρο. Είναι όπως μεγαλώσει και μάθει ο καθένας, δυστυχώς.Προσωπικά δυσκολευόμαι να δεχτώ ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.
την πιο απο καρδιασ καλημερα μου,μαζι με την αγαπη μου εννοειται.Έχουμε εξελίξεις !
και μωρο μου ??
Είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου !
Σπάνια μου μιλάς γλυκά και τρυφερά !

Εσύ αγάπη μου είσαι ένας άγγελος !την πιο απο καρδιασ καλημερα μου,μαζι με την αγαπη μου εννοειται.![]()
Εσύ αγάπη μου είσαι ένας άγγελος !
Πάντα ευγενικός και ειλικρηνής !