Πέτροςαλανι
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 14.844
- Πόντοι
- 2.256

καλησπέρα αγαπημένε μου δάσκαλε !Καλημερα αγαπημενη μου μαθητρια......ελπιζω να περασες καλα....ομορφα....ηρεμα.
Βαδιζουμε προς το τελος μιας περιεργης χρονιας.
Λιγες μερες εμειναν.

Και να θυμάσαι, το ταξείδι έχει σημασία, οχι ο προορισμός !καλησπέρα αγαπημένε μου δάσκαλε !
Πέρασα πολύ όμορφα εχθές
Ήταν όντως περίεργη χρονιά με απρόοπτα και ανατροπές !
θα κάνω επιτέλους το 2026 το 《 ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ 》που το μελετάω εδώ και πολλά χρόνια
Οπότε μόνο χαρά έχω στην καρδιά μου !
Ευχομαι και σε εσένα τα καλύτερα !
![]()
καμιά φορά οι ανατροπές είναι και το αλατοπίπερο της ζωής, για να μην είναι μονότονη.καλησπέρα αγαπημένε μου δάσκαλε !
Πέρασα πολύ όμορφα εχθές
θα κάνω επιτέλους το 2026 το 《 ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ 》που το μελετάω εδώ και πολλά χρόνια
![]()
Είμαι μία γυναίκα που βαριεμαι ευκολα !καμιά φορά οι ανατροπές είναι και το αλατοπίπερο της ζωής, για να μην είναι μονότονη.
Σου εύχομαι ο ανατροπές να είναι πάντα θετικές , να ομορφαίνουν την ζωή σου και κάθε μέρα να είναι καλύτερη απο την προηγούμενη.

Ταξίδι χωρίς προορισμό αυτό είναι το ονειρό μου !Και να θυμάσαι, το ταξείδι έχει σημασία, οχι ο προορισμός !
Σε ευχαριστω παρα πολυ....εδω θα ειμαστε του χρονου να κανουμε τον απολογισμο μας και παλι.καλησπέρα αγαπημένε μου δάσκαλε !
Πέρασα πολύ όμορφα εχθές
![]()

Εγώ θα είμαι σίγουρα !Σε ευχαριστω παρα πολυ....εδω θα ειμαστε του χρονου να κανουμε τον απολογισμο μας και παλι.
![]()

Οπου εισαι εσυ θα ειμαι και εγω....για παντα μαζι.Εγώ θα είμαι σίγουρα !
Το ταξίδι των ραντεβού δεν έχει ολοκληρώσει τον προορισμό του !
![]()
Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα!!!Ταξίδι χωρίς προορισμό αυτό είναι το ονειρό μου !
![]()
Ωραία…..Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα!!!
δεν έχω βάρκα καρδιά μου !Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα!!!
Μα κυρία @Ελενα110δεν έχω βάρκα καρδιά μου !
Ελπίδα ομως έχεις!!!!δεν έχω βάρκα καρδιά μου !
Σας ευχαριστώ πολύ δια το ενδιαφέρον κύριε κατακτητη!
Η 《ΕΛΠΙΔΑ 》πάντα νικάει τον 《 ΦΟΒΟ 》 !!!Ελπίδα ομως έχεις!!!!
Η 《ΕΛΠΙΔΑ 》πάντα νικάει τον 《 ΦΟΒΟ 》 !!!