billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.956
- Πόντοι
- 5.956
Το καταλαβαίνω γι αυτο ρωτάω τον τύπο!!!!Εμένα με δεσμευει το επαγγελματικό απόρρητο!
Το καταλαβαίνω γι αυτο ρωτάω τον τύπο!!!!Εμένα με δεσμευει το επαγγελματικό απόρρητο!
Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απολυτα,ή τώρα τελευταία έχω δεχτει ΑΠΕΙΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,που ρωτάνε τιμές και πρόγραμμα ,και εγω τους δίνω την απάντηση "τα λέει όλα το σαιτ"Τελικά ο αντρικός εγωισμός ξεπερνάει την σφαίρα της φαντασίας !
Εχω μπλοκάρει χιλιάδες αγόρια που ούτε θυμαμαί πλεον !
Το τηλεφωνο μου είναι καθαρά για επαγγελματικούς λόγους !
Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά πως κάποιοι δεν το σέβονται αυτό !
Με άσκοπες ερωτήσεις !
Όποιος δεν το καταλαβαίνει τον μπλοκάρω χωρίς μα και μου
Δεν επιλέγεται μόνο εσείς αλλά πλεον επιλέγω κι εγώ με ποιον είμαι διατεθειμένη να συναντήσω !
Μετά απο τόσα χρόνια εμπειρίας έχω αυτό το προνόμιο !
Ο σεβασμός δεν απαιτείται αλλά κερδίζεται !
Σέβομαι όσους με σέβονται και εκτιμώ όσους με εκτιμούν !
Για να περνάμε όλοι όμορφα χωρίς μπλοκ !
Aυτο δν αφορα κανεναν..παρα μονο εμενα κ την ελεναΕδω θα παράφρασω το γνωστό ανέκδοτο και θα ρωτήσω!!!!
Καλά ρε φιλε ,τι ακριβως ζήτησες?
εννοειται.μονο που αυτοι δεν ξερουν τι θα πει σεβασμοσ,και οπωσ σου εχω ξανα πει θεωρουν δεδομενο οτι ειστε υποχρεωμενεσ να αναιχεστε τα παντα πραγμα με το οποιο εννοειται οτι δεν συμφονω, και ουτε ειμαι ενασ απ αυτουσ.οσο για τον εγωισμο δεν ειναι εγωισμοσ ειναι μαλλον μαλακια.Τελικά ο αντρικός εγωισμός ξεπερνάει την σφαίρα της φαντασίας !
Εχω μπλοκάρει χιλιάδες αγόρια που ούτε θυμαμαί πλεον !
Το τηλεφωνο μου είναι καθαρά για επαγγελματικούς λόγους !
Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά πως κάποιοι δεν το σέβονται αυτό !
Με άσκοπες ερωτήσεις !
Όποιος δεν το καταλαβαίνει τον μπλοκάρω χωρίς μα και μου
Δεν επιλέγεται μόνο εσείς αλλά πλεον επιλέγω κι εγώ με ποιον είμαι διατεθειμένη να συναντήσω !
Μετά απο τόσα χρόνια εμπειρίας έχω αυτό το προνόμιο !
Ο σεβασμός δεν απαιτείται αλλά κερδίζεται !
Σέβομαι όσους με σέβονται και εκτιμώ όσους με εκτιμούν !
Για να περνάμε όλοι όμορφα χωρίς μπλοκ !

Δν παιζω με τα μνμα..σε ρωτησα αν προσφερεις κατι στις υπηρεσιες σου..κ σε ξαναρωτησα μετα απο καιρο,; π ειναι το κακο δν καταλαβα..μπορει μετα απο καιρο να το προσφερες αυτο!!!! Ευχαριστω για το απορρητο.Το ότι σε μπλόκαρα τώρα δικαιώνομαι !
Να μάθεις να μην παίζεις με τα μηνύματα !
Άπειρα μηνύματα και να σου λεω ΟΧΙ !
Τι να σου πω ??
Μία λυπηση αισθάνομαι!
κρίμα είσαι και νέο παιδι !
καλη συνέχεια !
Εγώ Αγγελική μου το έχω ήδη έτοιμο το κείμενο για να μην γράφω συνέχεια !Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απολυτα,ή τώρα τελευταία έχω δεχτει ΑΠΕΙΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,που ρωτάνε τιμές και πρόγραμμα ,και εγω τους δίνω την απάντηση "τα λέει όλα το σαιτ"

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο !Δν παιζω με τα μνμα..σε ρωτησα αν προσφερεις κατι στις υπηρεσιες σου..κ σε ξαναρωτησα μετα απο καιρο,; π ειναι το κακο δν καταλαβα..μπορει μετα απο καιρο να το προσφερες αυτο!!!! Ευχαριστω για το απορρητο.
Το 2025 φευγει με ευχάριστες ανατροπές !Καλησπερα γλυκια μου μαθητρια....ευχομαι μια καλη εβδομαδα.
Οι μερες περνανε και αυτο ειναι καλο....πολυ καλο....
![]()

Παρακαλω.....για ολα που τα αξιζεις με το παραπανω....καμια φορα ο Θεουλης βαζει το χερακι του....Το 2025 φευγει με ευχάριστες ανατροπές !
Άντε λίγο ακόμα υπομονή !
Σε ευχαριστώ για ΟΛΑ !
Ότι κι αν μου έχει συμβεί δεν έχω χάσει την Πίστη μου ποτέ !Παρακαλω.....για ολα που τα αξιζεις με το παραπανω....καμια φορα ο Θεουλης βαζει το χερακι του....![]()
Επισης..! Με υγειαα.!!! Αν κ θα ηθελα να μιλησουμε καποια στιγμη...Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο !
Θα σου ευχηθώ καλές γιορτές και καλή συνέχεια !
Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλοΕπισης..! Με υγειαα.!!! Αν κ θα ηθελα να μιλησουμε καποια στιγμη...
καλεσ γιωρτεσ να εχουμε και να ειμαστε καλα πρωτα και πανω απ ολαΔεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο
Για κάποιον που με ξέρει τόσα χρόνια !
Απαράδεκτη συμπεριφορά στο νήμα μου !

υγεία και αγάπηκαλεσ γιωρτεσ να εχουμε και να ειμαστε καλα πρωτα και πανω απ ολα![]()

΄Οπως τα λες 'Ελενα. Υγεία και αγάπη. Ειδικά όταν έχεις πάρει έναν δρόμο δύσκολο, μοναχικό, απαιτητικό, μακριά από το σπίτι σου, όπως έκανα πρόσφατα και το γνωρίζεις από συζητήσεις μας, νιώθεις πόσο σημαντικά ήταν τα απλά πράγματα που δεν εκτιμούσες...ελπίζω να καταφέρω να σου ευχηθώ για τα Χριστούγεννα από κοντά....υγεία και αγάπη![]()
Και καλό βράδυ Έλενα μου!υγεία και αγάπη![]()
Ξέρω πως είναι να αλλάζεις πόλη !΄Οπως τα λες 'Ελενα. Υγεία και αγάπη. Ειδικά όταν έχεις πάρει έναν δρόμο δύσκολο, μοναχικό, απαιτητικό, μακριά από το σπίτι σου, όπως έκανα πρόσφατα και το γνωρίζεις από συζητήσεις μας, νιώθεις πόσο σημαντικά ήταν τα απλά πράγματα που δεν εκτιμούσες...ελπίζω να καταφέρω να σου ευχηθώ για τα Χριστούγεννα από κοντά....
Μην το κανεις τοσο τραγικο...συζητηση κανουμε..ελεος πια..Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο
Για κάποιον που με ξέρει τόσα χρόνια !
Απαράδεκτη συμπεριφορά στο νήμα μου !