Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.715
Για αναλυτικές πληροφορίες μόνο στο viber σε κλήσεις δεν απαντώ !Υπάρχει κάπου αναλυτικό πρόγραμμα? τι προσφέρει και τι όχι? ευχαριστώ!
Σε ευχαριστώ

Για αναλυτικές πληροφορίες μόνο στο viber σε κλήσεις δεν απαντώ !Υπάρχει κάπου αναλυτικό πρόγραμμα? τι προσφέρει και τι όχι? ευχαριστώ!

Γεια σ έλενα θεα
καλησπερα αυτη εισαι ελενα?
Εσυ με ποια σκεψη κλεινεις την μερα σου κουκλαρα;
Με πολλές σκέψεις !Εσυ με ποια σκεψη κλεινεις την μερα σου κουκλαρα;

Στο ευχομαι ολοψυψα κοριτσακι μου...το αξιζεις με το παραπανω.Με πολλές σκέψεις !
Να έχω την υγεία μου να είμαι αισιόδοξη !
Να έχω δίπλα μου αυτους που με αγαπούν και με σέβονται !
Το μαγικό ταξίδι των ονείρων![]()

Καληνυχτα στην πιο γλυκια γυναικα του κοσμου
Και κυρίως χαμογελαστούς και αισιόδοξους ανθρώπους.Με πολλές σκέψεις !
Να έχω την υγεία μου να είμαι αισιόδοξη !
Να έχω δίπλα μου αυτους που με αγαπούν και με σέβονται !
Το μαγικό ταξίδι των ονείρων![]()
όπως είσαι εσύ αγόρι μου !Και κυρίως χαμογελαστούς και αισιόδοξους ανθρώπους.![]()
καλημεραααόπως είσαι εσύ αγόρι μου !
Όταν σε συναντώ χαμογελάει η ψυχή μου !
![]()
Η μόνη γυναίκα που άκουσα ευχές... Όλες οι άλλες την έχουν σαν καθημερινή μέρα. Που και να ξεχάσουμε εμείς την μέρα της γυναίκας..... Βγαίνουμε μισογύνηδες.... κλπ κλπΣήμερα 19 Νοεμβρίου είναι η παγκόσμια μέρα του άντρα !
Ο άντρας είναι απλώς ένας άνθρωπος όπως όλοι οι υπόλοιποι !
Δεν είναι σούπερ ήρωας ούτε άτρωτος !
Έχει δύσκολες μέρες και κάποιες στιγμές νιώθει πως 《σπάει 》 κάτω από το βάρος της καθημερινότητας και των αρενωπών προτύπων που του 《φόρτωσε》 η κοινωνία !
Ο άντρας δεν φοβάται να μιλήσει για τα συναισθήματά του !
Ο άντρας δεν είναι υποχρεωτικό να βρίζει ούτε να αγαπά το ποδόσφαιρο !
Δεν είναι υποχρεωτικό να έχει γυμνασμένους μύες ούτε ορθές γυναικείων κατακτήσεων !
Ο άντρας μπορεί να κατακτήσει ένα εκατομμύριο άντρες στη μάχη αλλά αυτός που θα κατακτήσει τον εαυτό του είναι στην πραγματικότητα ο μεγαλύτερος κατακτητής από όλους!
Ένας άνδρας περιστασιακά θα σκοντάψει αλλά της περισσότερες φορές θα σηκωθεί και θα συνεχίσει !
Ένας άνδρας πάντα μέσα του θα παραμένει ένα παιδί
Και αυτό είναι που μας εξιτάρει !
Κλαίνε οι άνδρες ?
Η αποψή μου είναι ότι ναι κλαίνε !
Όσο σκληροί και αν θέλουν να δείχνουν μέσα τους πάντα θα είναι μία ευαίσθητη ψυχή
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ !
Τι σύμπτωση, η 19 Νοεμβρίου είναι έτσι κι αλλιώς πολύ σημαντική μερα για εμενα!Σήμερα 19 Νοεμβρίου είναι η παγκόσμια μέρα του άντρα !
Ο άντρας είναι απλώς ένας άνθρωπος όπως όλοι οι υπόλοιποι !
Δεν είναι σούπερ ήρωας ούτε άτρωτος !
Έχει δύσκολες μέρες και κάποιες στιγμές νιώθει πως 《σπάει 》 κάτω από το βάρος της καθημερινότητας και των αρενωπών προτύπων που του 《φόρτωσε》 η κοινωνία !
Ο άντρας δεν φοβάται να μιλήσει για τα συναισθήματά του !
Ο άντρας δεν είναι υποχρεωτικό να βρίζει ούτε να αγαπά το ποδόσφαιρο !
Δεν είναι υποχρεωτικό να έχει γυμνασμένους μύες ούτε ορθές γυναικείων κατακτήσεων !
Ο άντρας μπορεί να κατακτήσει ένα εκατομμύριο άντρες στη μάχη αλλά αυτός που θα κατακτήσει τον εαυτό του είναι στην πραγματικότητα ο μεγαλύτερος κατακτητής από όλους!
Ένας άνδρας περιστασιακά θα σκοντάψει αλλά της περισσότερες φορές θα σηκωθεί και θα συνεχίσει !
Ένας άνδρας πάντα μέσα του θα παραμένει ένα παιδί
Και αυτό είναι που μας εξιτάρει !
Κλαίνε οι άνδρες ?
Η αποψή μου είναι ότι ναι κλαίνε !
Όσο σκληροί και αν θέλουν να δείχνουν μέσα τους πάντα θα είναι μία ευαίσθητη ψυχή
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ !
και μόνο για αυτό το σχόλιο επίσης μπορείς να χαρακτηριστεις μισογυνης..., δεν θέλει και πολύ το πράμα...., μα όσες κάνουν τιμια αυτή τη δουλειά, δεν μπορούν παρά να αγαπουν τους άντρεςΗ μόνη γυναίκα που άκουσα ευχές... Όλες οι άλλες την έχουν σαν καθημερινή μέρα. Που και να ξεχάσουμε εμείς την μέρα της γυναίκας..... Βγαίνουμε μισογύνηδες.... κλπ κλπ