Conqueror_Greg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2025
- Like
- 3.916
- Πόντοι
- 446
Δεν θα συμφωνήσω με την αποψή σου !
Το φάληρο είναι μία υπέροχη ερωτευσιμη περιοχή που μόνο θετικά συναισθήματα έχω !
Η λέξη 《 ανώμαλους 》 που ανέφερες δεν μου άρεσε καθόλου !
Γενικά ο τρόπος που εκφράζεσαι δεν μου αρέσει
Έγραψες ένα κείμενο χωρίς ουσία που προσβάλει !
Θα σου ευχηθώ καλή συνέχεια
και απο που το ξερεισ.λαδι πολυ και τηγανιτα τιποτα
νναι. μ αυτο ακριβωσ που γραφεισ τωρα ασ πουμε δεν προσβαλεισ τι κανεισΔεν προσέβαλα κανένα , εσύ κάνεις όλο γλυκανάλατες αναρτήσεις λες κ είσαι στο φόρουμ του Κοσμοπόλιταν , έχεις βέβαια και 5-6 like από τα ναυάγια του μπου
νναι. μ αυτο ακριβωσ που γραφεισ τωρα ασ πουμε δεν προσβαλεισ τι κανεισ
Τα νευρα σου δεν είναι καλά η αποψή μου είναι να μην το αμελήσεις !Επειδή έγραψα ότι έχει ανώμαλους στο μετάξι προσβλήθηκε , κάτι τύποι όπως ο λιγναδης μένουν εκεί , τέλος πάντων δε το συνεχίζω με τη θιτσα
Καλημέρα από ένα ναυαγιο!Δεν προσέβαλα κανένα , εσύ κάνεις όλο γλυκανάλατες αναρτήσεις λες κ είσαι στο φόρουμ του Κοσμοπόλιταν , έχεις βέβαια και 5-6 like από τα ναυάγια του μπου
να συμπληρώσω τον φίλτατο και αγαπητό μου @billgun …..Καλημέρα από ένα ναυαγιο!
Δεν κάνουμε like,κάνουμε καρδουλες γιατί μας αρεσει το συναίσθημα!
Είναι η σεξουαλική ενέργεια που εξουσιάζει τη δομή των συναισθημάτων και της σκέψης του ανθρώπου !Καλημέρα από ένα ναυαγιο!
Ξεχασες να γραψεις οτι ολοι μας ειμαστε παραφορα ερωτευμενοι με την Ελενα....κοβουμε φλεβες.Καλημέρα από ένα ναυαγιο!
.....Οταν κάποιος χάνει την ψυχραιμία τιυ χάνει και το δίκιο του !Ξεχασες να γραψεις οτι ολοι μας ειμαστε παραφορα ερωτευμενοι με την Ελενα....κοβουμε φλεβες.
Ομοίως και όταν κάποιος φωνάζει. Σημαίνει οτι δεν έχει επιχειρήματα και προσπαθεί να επιβληθεί με τις φωνές και τον "όγκο" του........Οταν κάποιος χάνει την ψυχραιμία τιυ χάνει και το δίκιο του !
ΝΟΜΟΣ !
Μαγαζί με τις χαβαγιάνες, που ειναι ???
eee πάλι μισα τα γράφεις....viber :
Καλησπερα έλενα !
θα ηθελα το προγραμμα σου ΕΓΩ ::Σε ευχαριστω το στελνω !
viber:
Καταπίνεις χ@@@α??
ΕΓΩ :
ΟΧΙ ΣΠΑΘΙΑ !
![]()