Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.843
Γλυκιά καληνύχτα με μία ευχήΚαλό βράδυ αγαπημένη
@Ελενα110
Αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα…
Κουράγιο και υπομόνη
Φιλια
![]()

Αυτό το φεγγάρι να σου χαρίσει τα πιο όμορφα όνειρα !
Γλυκιά καληνύχτα με μία ευχήΚαλό βράδυ αγαπημένη
@Ελενα110
Αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα…
Κουράγιο και υπομόνη
Φιλια
![]()

Εσυ θα ερθεις στα δικα μου να σε περιμενω....Γλυκιά καληνύχτα με μία ευχή
Αυτό το φεγγάρι να σου χαρίσει τα πιο όμορφα όνειρα !

Κάθε βράδυ ....Εσυ θα ερθεις στα δικα μου να σε περιμενω....![]()

Εμ βλέπεις, αυτά γίνονται. Το ζουμί το έγραψες μόνη σου. 4 χρόνια. Πολλά δεν είναι??Καλησπέρα !
Όταν πήρα την απόφαση να έρθω φάληρο σκέφτηκα :
βολτίτσα θα έρθω και χαλαρά θα κάνω ραντεβου !
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοια μεγάλη ανταπόκριση γιατί πριν 4 χρόνια είχα ξαναέρθει και πολλά αγόρια έχουν συνηθίσει που είμαι στο Κέντρο !
Ευχαριστώ για τα δώρα για τα πάρα πολλά μηνύματα !
Κάποια αγόρια μου έκαναν παραπονάκια που δεν τους απάντησα ποτέ ή που τους απαντώ μετά από μέρες !
Δεν το κάνω ούτε από αδιαφορία ούτε από εγωισμό !
Την κατανόηση σας θέλω !
Δεν μου είναι εφικτό !
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![]()
Καλησπερα αγαπημενη μου μαθητρια.....το καλο πραγμα αργει συνηθως λιγακι να ξερεις.Καλησπέρα !
Όταν πήρα την απόφαση να έρθω φάληρο σκέφτηκα :
βολτίτσα θα έρθω και χαλαρά θα κάνω ραντεβου !
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοια μεγάλη ανταπόκριση γιατί πριν 4 χρόνια είχα ξαναέρθει και πολλά αγόρια έχουν συνηθίσει που είμαι στο Κέντρο !
Ευχαριστώ για τα δώρα για τα πάρα πολλά μηνύματα !
Κάποια αγόρια μου έκαναν παραπονάκια που δεν τους απάντησα ποτέ ή που τους απαντώ μετά από μέρες !
Δεν το κάνω ούτε από αδιαφορία ούτε από εγωισμό !
Την κατανόηση σας θέλω !
Δεν μου είναι εφικτό !
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![]()
έχω πολλές προτάσεις και για άλλες περιοχές τωρα !Καλησπερα αγαπημενη μου μαθητρια.....το καλο πραγμα αργει συνηθως λιγακι να ξερεις.
Ομως ο επαγγελματισμος φερνει παντα επιτυχιες.
Ειναι δεδομενο αυτο.
Σε περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλιες στα παλια σου στεκια.
Φιλακι....![]()

έχω πολλές προτάσεις και για άλλες περιοχές τωρα !
Ήταν να μην κάνω την αρχή
Θυμασαι :;;
Είσαι το πρώτο άτομο που σου είπα θα παω φάληρο και χαλαρά θα το πάω
χαχαχαχαχαχα!
Έτσι είναι το χαλαρά ??
περνάω τόσο όμορφα που δεν θέλω να φύγω !
Αλλά ξέρω πως όλα τα ωραία τελειώνουν !
Ο ερωτάς μου ο μεγάλος είναι το Κέντρο !
Όπου και αν πάω πάλι εκεί θα γυρίσω στο λιμανάκι μου![]()

Ανήκεις στην υπόλοιπη Αττική να υποθέσω?Εμ βλέπεις, αυτά γίνονται. Το ζουμί το έγραψες μόνη σου. 4 χρόνια. Πολλά δεν είναι??
Εχεις κολλήσει στα 2 του κέντρου και έχεις αφήσει την υπόλοιπη Αττική παραπονούμενη..... σνιφ σνιφ
Πάντως θα έλεγα να επαναξιολογήσεις αυτην την περιοδοκότητα ... Ίσως κάτι συχνότερο θα ήταν καλύτερο...
Θα συμφωνήσω μαζί σου !Ανήκεις στην υπόλοιπη Αττική να υποθέσω?
Και αφού η υπόλοιπη Αττική είναι παραπονουμενη γιατί ξημεροβραδιαζεται εδώ?
Αλλά και αυτή η Έλενα, απαράδεκτη,δεν αφουγκραζετσι τα θέλω του κόσμου,εσυ να υποθέσω εάν η Ελενα ήταν ανοικτή σε μετακινήσεις θα την συναντούσες πολύ συχνότερα από οτι τωρα!
Έλενα τι λες για ολα αυτά?
Εγώ ένα ξερω!Θα συμφωνήσω μαζί σου !
Πολλά αγόρια που με συναντούσαν Κέντρο ήρθαν να με δουν και εδώ !
Θα το πω πολύ ευγενικά και χωρίς παρεξήγηση !
Σκεπτόμενη να έρθω φαληρο δεν το έκανα για να διευκολυνω κάποιους.... απλά εγώ ήθελα μια μικρή αλλαγή !
Γι αυτό και δεν αναφέρω πόσες μέρες θα μείνω !
Μπορεί να ξυπνήσω ένα πρωί και απλά να αποχωρήσω !
Τόσο απλά!
Όταν μια γυναίκα στον σηκώνει ακόμη και ντυμένη, αυτή και μόνο αυτή αξίζει τον χαρακτηρισμό ΚΑΒΛΑ!
Αγαπητέ Bill, προφανώς αν θέλεις να συναντήσεις κάποια θα το κάνεις.Εγώ ένα ξερω!
Όποιος θέλει να συναντήσει κάποια,δεν τον εμποδίζει η απόσταση,ποια απόσταση δηλαδή, στο Μεταξουργείο φτάνεις άμεσα με μέτρο,όπου και να μένεις!
Έχω γνωστό,μέλος του bou μόνιμο κατοικο Θεσσαλονίκη ,που έρχεται Μεταξουργείο μια ως δύο φορές το μηνα για να συναντήσει αυτές που θέλει!
Ακριβώς ετσι, αυτά όλα δεν αναιρούν το γεγονός οτι το Μεταξουργείο είναι το πιο εύκολα προσβάσιμο σημείο στο κέντρο της Αθηνας!Αγαπητέ Bill, προφανώς αν θέλεις να συναντήσεις κάποια θα το κάνεις.
Απλά πολλές φορές υπάρχουν κάποιες συνθήκες που διευκολύνουν ή δισχαιρένουν κάποια επίσκεψη.
Αυτό και μόνο αυτό ήθελα να πω.
Δεν έχει καμία σχε΄ση με το πόσες φορές την έχω συναντήσει , αν πήγα στο Φάληρο ή όποιο άλλο ΑΝ σκεφτείς.
Το αγόρι μου μένει Ιταλία αλλά η απόσταση δεν μου είναι εμπόδιο όταν θέλω να τον συναντήσω !Εγώ ένα ξερω!
Όποιος θέλει να συναντήσει κάποια,δεν τον εμποδίζει η απόσταση,ποια απόσταση δηλαδή, στο Μεταξουργείο φτάνεις άμεσα με μέτρο,όπου και να μένεις!
Έχω γνωστό,μέλος του bou μόνιμο κατοικο Θεσσαλονίκη ,που έρχεται Μεταξουργείο μια ως δύο φορές το μηνα για να συναντήσει αυτές που θέλει!
Τώρα κατι μας είπες,τι είναι η Ιταλία, μέτρο από Μεταξουργείο στο αεροδρόμιο, μια ώρα πτήση και τσουπ νασου η Έλενα στη Ρώμη!!!!Το αγόρι μου μένει Ιταλία αλλά η απόσταση δεν μου είναι εμπόδιο όταν θέλω να τον συναντήσω !
πάντα με ανθοδέσμη !Τώρα κατι μας είπες,τι είναι η Ιταλία, μέτρο από Μεταξουργείο στο αεροδρόμιο, μια ώρα πτήση και τσουπ νασου η Έλενα στη Ρώμη!!!!
Υποθέτω το τυχερο αγορι σε περιμένει στο αεροδρόμιο!
Ε αυτό έλειπε δα!πάντα με ανθοδέσμη !
όχι ροζ !Ε αυτό έλειπε δα!
Τριαντάφυλλα κόκκινα?