Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.827
το σκεφτόμουν πολύ καιρό αλλά δεν το αποφάσιζα !Τα ερωτεύτηκες τα νότια!
Καλημέρα Έλενα μου!
Έτσι είμαι εγώ !
Αυθόρμητη
καλημέρα αγαπημένε μου

το σκεφτόμουν πολύ καιρό αλλά δεν το αποφάσιζα !Τα ερωτεύτηκες τα νότια!
Καλημέρα Έλενα μου!

αλήθεια, ποιο χρώμα όροφο διάλεξες;
Το μοβ αν θυμαμαι καλα ειναι το αγαπημενο της χρωμααλήθεια, ποιο χρώμα όροφο διάλεξες;
αυριο θα πάω !αλήθεια, ποιο χρώμα όροφο διάλεξες;

να μας πεις το χρώμα, να φέρουμε ασορτί λουλούδιααυριο θα πάω !
Μου είπαν οποιον όροφο θέλω και όποιο δωμάτιο μου αρέσει !
Δεν έχω θέμα εγώ δίνω μεγάλη βάση στην καθαριότητα !
![]()
Η αγάπη σας μου αρκεί και μου το έχετε αποδείξει τόσα χρόνιανα μας πεις το χρώμα, να φέρουμε ασορτί λουλούδια

Το υποσχέθηκε , το έκανε.....
Τιμάω τα παντελόνια που φοράω !Το υποσχέθηκε , το έκανε.....
Οτι υπόσχεται το κάνει......

Άμα λαχει να'ουμε!!!!Τιμάω τα παντελόνια που φοράω !
Αν δώσω τον λόγο μου είναι συμβόλαιο![]()
Ναι αλλά ο λαός σου σε θέλει χωρίς παντελόνια!!!!!!!!!!!!!!Τιμάω τα παντελόνια που φοράω !
Αν δώσω τον λόγο μου είναι συμβόλαιο![]()
Οι θαυμαστές μου δεν έχουν πρόβλημμα ότι και αν φοράω !Ναι αλλά ο λαός σου σε θέλει χωρίς παντελόνια!!!!!!!!!!!!!!
.....και τα κουκιά μπαγλάν !Άμα λαχει να'ουμε!!!!
Γιαχαρανταν Έλενα μου!
Αλλο το αν έχουμε πρόβλημα και άλλο το τι επιθυμούν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οι θαυμαστές μου δεν έχουν πρόβλημμα ότι και αν φοράω !
![]()
Οι επιθυμίες είναι για να πραγματοποιούνταιΑλλο το αν έχουμε πρόβλημα και άλλο το τι επιθυμούν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπάρχει η άμεση πραγματοποίηση και αυτή που θέλει χρόνο και δουλειά........ Αυτή μπορεί να είναι στην δεύτερη κατηγορία..... Κάποτε θα γίνει. Πότε?? Στο μέλλονΟι επιθυμίες είναι για να πραγματοποιούνται![]()
♤ ■ ♡... Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι οι επιθυμίες ταξιδεύουν μαζί με τις ιστορίες ....♤ ■ ♡Υπάρχει η άμεση πραγματοποίηση και αυτή που θέλει χρόνο και δουλειά........ Αυτή μπορεί να είναι στην δεύτερη κατηγορία..... Κάποτε θα γίνει. Πότε?? Στο μέλλον
Ωραίο ταξίδι αυτό των επιθυμιών, και ας μην γίνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♤ ■ ♡... Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι οι επιθυμίες ταξιδεύουν μαζί με τις ιστορίες ....♤ ■ ♡
Όταν έχεις στόχους επιμονή και πείσμα ΟΛΑ είναι δυνατά !Ωραίο ταξίδι αυτό των επιθυμιών, και ας μην γίνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καμιά φορά , πρέπει να βοηθούσαν και οι αλλοι. Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς. . Δεν ζούμε μόνοι, υπάρχουν και οι άλλοι.Όταν έχεις στόχους επιμονή και πείσμα ΟΛΑ είναι δυνατά !
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ...![]()
Θα συμφωνήσω μαζί σου !Καμιά φορά , πρέπει να βοηθούσαν και οι αλλοι. Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς. . Δεν ζούμε μόνοι, υπάρχουν και οι άλλοι.
Βέβαια με θέληση και υπομονή, κάτι γίνεται. Έστω και αν κάνουμε ένα βήμα πίσω....