Πέτροςαλανι
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 14.932
- Πόντοι
- 2.256
Και πολυ καλα εκανε ο ηλιος...θελει να βλεπει χαρουμενους ανθρωπους να τους ζεσταινει με τις ακτινες του.......μωρο μου εσυ γλυκο.

Πολύ θα ήθελα να απαντήσεις στα ινμποξ μιας κ βαιμπερ δεν παραδίδεται για να κανονίσουμε
Όταν μπλόκαρουμε κάποιον ή μας μπλόκαρει αυτό σημαίνει ότι δεν επιθυμούμε καμία επικοινωνία ο καθένας για τους δικούς του λόγους !Πολύ θα ήθελα να απαντήσεις στα ινμποξ μιας κ βαιμπερ δεν παραδίδεται για να κανονίσουμε

Καλό Βράδυ λατρεμένη μου @Ελενα110
κορίτσι των ονείρων μου
![]()

Καλησπέρα Ελενα....αυτο το φως εισαι εσυ ομορφια μου.Να'ναι γλυκό το δειλινό κι ένα φιλάκι μακρινό μ 'αγάπη στέλνω το βράδυ το αποψινό σε γη , αέρα κι ουρανό να είναι ευτυχισμένο !
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ !
Κατα λάθος δύσκολα μπλοκάρουμε κάποιον !Καλα και εμενα με εχει μπλοκάρει και μετα τη πήρα τηλέφωνο και κανονίσαμε συμβαίνει κάποιες φορες και καταλαθος.

Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στις επιλογές τουΕ τοτε τι να πω εγω με οσες κοπέλες του χώρου εχω βρεθεί ποτέ δε δημιούργησα πρόβλημα σε καμοια. Σεβαστη η καθε επιλογή
Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στις επιλογές του
Κάποιοι το παίρνουν εγωιστικά και κάποιοι αδιάφορα !
Είμαι της άποψης αν κάποιος δεν θέλει πολύ απλά τον διευκολύνουμε να μην μας ξαναδεί !