Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 126.961
Και εγώ το διασκέδασα,μου κινήσανε και το νήμαΔεν ξέρω για τους υπόλοιπους εγώ το διασκέδασα πολυ !
Το γέλιο είναι ζωή ...![]()
Μου έκανε εντύπωση που ολοι ειχαν κάτι να πούνε και εσύ χαλαρή ....χαχαχαχαΚαι εγώ το διασκέδασα,μου κινήσανε και το νήμα
Και καλά κάνατε που γελάσατε, γιατί όσοι βρίζουν δεν έχουν επιχειρήματα.Μου έκανε εντύπωση που ολοι ειχαν κάτι να πούνε και εσύ χαλαρή ....χαχαχαχα
Το πιο πετυχημένο σχόλιο ειναι ένας που μας είπε βλαμμένες .....χαχαχαχαχα
Δεν θύμωσα ...γέλασα πολύ
![]()
Nαι και οτι είμαστε μάνα και κόρη,δεν ξεχνιέται αυτόΜου έκανε εντύπωση που ολοι ειχαν κάτι να πούνε και εσύ χαλαρή ....χαχαχαχα
![]()
Δεν σε ξέρω προσωπικά αλλά από τα γραφομμενά σου βλέπω είσαι πολύ ευγενικός !Και καλά κάνατε που γελάσατε, γιατί όσοι βρίζουν δεν έχουν επιχειρήματα.
Όπως είπα στην Αγγελική, της το αναγνώρισα, το οτι δεν βρίζει.
Άλλη είναι η καλοπροαίρετη κριτική με επιχειρήματα άλλο πράγμα η διαφωνία.............. και άλλο οι ύβρεις… Δείχνουν το επίπεδο του καθενός.
"Ποτέ δεν έμαθα κάτι από κάποιον που συμφωνούσε πάντα μαζί μου!"
....να είσαι η χαμένη κόρη μου και μετά από χρόνια να πας στο πάμε πακέτο να με αναζητήσειςNαι και οτι είμαστε μάνα και κόρη,δεν ξεχνιέται αυτό
Όταν κάποιος χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς για κάποιον, αυτό σημαίνει οτι δεν έχει επιχειρήματα, αλλά καταφεύγει στο υβρεολόγιο, και όταν είναι δια ζώσης , με έντονη φωνή.Μου έκανε εντύπωση που ολοι ειχαν κάτι να πούνε και εσύ χαλαρή ....χαχαχαχα
![]()
Μικρουλα μου καλησπερα....ναι εχεις δικιο σε εχω παραμελησει τον τελευταιο καιρο αλλα δεν φταιω εγω.....ανωτερα βια μας εχει απομακρυνει
Κορμάρα Έλενα, είσαι γυναικάρα!!!
Ξέρω ..ξέρω ..ξέρω !Μικρουλα μου καλησπερα....ναι εχεις δικιο σε εχω παραμελησει τον τελευταιο καιρο αλλα δεν φταιω εγω.....ανωτερα βια μας εχει απομακρυνει
Θα επανορθωσω λιαν συντομως
Το υποσχομαι
![]()
Σε ευχαριστώ καρδούλα μουΚορμάρα Έλενα, είσαι γυναικάρα!!!
ας έβρεχε ανθρωπιά και ας μην σταματούσε ποτέ να βρέχειΌταν κάποιος χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς για κάποιον, αυτό σημαίνει οτι δεν έχει επιχειρήματα, αλλά καταφεύγει στο υβρεολόγιο, και όταν είναι δια ζώσης , με έντονη φωνή.
Αυτό μπορεί να κάνει για να επιβληθεί, τι να κάνει ο άμοιρος....
Γατάκια brazzers, ερχόσαστε δεύτεροι και καταϊδρωμένοι χαχαχαNαι και οτι είμαστε μάνα και κόρη,δεν ξεχνιέται αυτό
Κλαίω.......να είσαι η χαμένη κόρη μου και μετά από χρόνια να πας στο πάμε πακέτο να με αναζητήσεις![]()
Εγώ 2 μέρες δεν έχω σταματήσει να γελάω !Γατάκια brazzers, ερχόμαστε δεύτεροι και καταϊδρωμένοι χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κλαίω...
Το μυστικό για καλή υγεία!!!!Εγώ 2 μέρες δεν έχω σταματήσει να γελάω !
![]()
Καλύτερα καλύβα οπου γελούν παρά παλάτι οπου κλαίνε .....Το μυστικό για καλή υγεία!!!!
Ωραία παροιμία... Δεν την ήξερα !!Καλύτερα καλύβα οπου γελούν παρά παλάτι που κλαίνε .....![]()
ξέρω πολλές παροιμίες γιατί διαβάζω πολύΩραία παροιμία... Δεν την ήξερα !!
Ποσο δικιο εχεις αγαπημενη μου σε ολα αυτα που εγραψες !!!!! Ενα μεγαλο μπραβο με πολλα φιλια !!!!Εμείς είμαστε μία γενιά που δεν θα επιστρέψει !
Μία γενιά που περπάτησε και γύριζε από το σχολείο με τα πόδια !
Μία γενιά που δεν είχε λεφτά για ιδιαίτερα μαθήματα αλλά δεν τα παράτησε !
Μία γενιά που ντρεπόταν να κάθεται στο κάθισμα στο λεωφορείο δίπλα σε ενήλικα !
Μία γενιά που γελούσε πολύ !
Φτώχεια και γέλιο μαζί !
Δύο έννοιες που σήμερα είναι αδύνατον να συνυπάρξουν !
Μία γενιά που πιστεύει στον Θεό στην Πατρίδα και στο Ελληνικό Έθνος !
Μία γενιά που έπαιζε στις αλάνες και έπινε νερό απο το λάστιχο της αυλής του γείτονα
Μία γενιά που ήξερε να φλερτάρει έτσι απλά μόνο με ένα βλέμμα χωρίς ίντερνετ χωρίς κινητά τηλέφωνα !
Μία γενιά που δεν φοβήθηκε να δουλέψει σε δύσκολες συνθήκες !
Μία γενιά που δεν φοβήθηκε την βροχή γιατί πάντα μέσα της ήταν ζωγραφισμένος ο ήλιος !
Δωρο είναι ο χρόνος πολύτιμος και ανεκτίμητος
![]()