Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Υπάρχει ένα τραγούδι που αφορά το θέμα... παλιάς και νέας γενιάς. Ποιος το ξερει;
λένε πως ο παλιός φίλος όπως και το παλιό κρασί γίνονται καλύτερα στην διάρκεια του χρόνου !Το πέτυχα?

αν δεισ οτι στην διαρκεια του χρονου δεν ισχυει,πολυ απλα δεν ηταν ποτε φιλοσ σου,και απλα τωρα σου εδειξε το αληθυνο του προσσωπολένε πως ο παλιός φίλος όπως και το παλιό κρασί γίνονται καλύτερα στην διάρκεια του χρόνου !
Δεν ξέρω αν ισχύει !
Σίγουρα το καινούριο έχει την γοητεία του ....
Οπότε δεν συμφωνώ με το ρεφρέν του τραγουδιού !
Οι 《 φιλοι 》 είναι οι καλύτεροι καθρέφτες !αν δεισ οτι στην διαρκεια του χρονου δεν ισχυει,πολυ απλα δεν ηταν ποτε φιλοσ σου,και απλα τωρα σου εδειξε το αληθυνο του προσσωπο![]()
Αυτό ξαναπέστο. Εδώ θέλω να προσθέσω ότι υπάρχουν φίλοι πραγματικοί και φίλοι υπό προϋποθέσεις, οι οποίοι καλύτερα να μην υπήρχαν. Το έχω ζήσει και πραγματικά έχω αηδιάσει.Οι 《 φιλοι 》 είναι οι καλύτεροι καθρέφτες !
Δεν πιστευω σε φιλίες πιά τα έχω δει στην ζωή μου όλα τα σενάρια !
Αν έχεις κακούς φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς ??
......που όταν μας είχαν ανάγκη είμασταν δίπλα τους !Αυτό ξαναπέστο. Εδώ θέλω να προσθέσω ότι υπάρχουν φίλοι πραγματικοί και φίλοι υπό προϋποθέσεις, οι οποίοι καλύτερα να μην υπήρχαν. Το έχω ζήσει και πραγματικά έχω αηδιάσει.

Το μόνο σίγουρο!Η γιαγιά μου έλεγε :
《 κόρη μου εδώ είναι η κόλαση εδώ και ο παράδεισος ....θα έρθει η στιγμή που ο καθένας θα εισπράξει από την ζωή αυτό που του αναλογεί 》
![]()

καλημέρα ομορφιά μουΚάλημερα μικρουλα μου
Ωραιο το κοντο μαλλάκι σου. Σου ταιριαζει
Όπου και να πάω πάντα εδώ γυρίζω χάνομαι
Όπου και να πάω πάντα εδώ
Ό, τι και να πω πάλι από σένα πάλι πιάνομαι
Ό, τι και να κάνω ό, τι κι αν πω
![]()

Εδω που ειμαι εχει ηλιο...ελα μην πας ΑθηναΠοιο καλό αγόρι θα μου πεί τι καιρό έχει στην Αθήνα ??
![]()
κι εγώ εδώ που είμαι έχει ήλιοΕδω που ειμαι εχει ηλιο...ελα μην πας Αθηνα
![]()

οι 2οι οι οπιοι ειναι αηδιαστικοι οπωσ πολυ σωστα λεσ,ειναι υπερ αρκετοι.οι 1οι στην εποχη μασ δυστηχωσ ειναι ειδωσ προσ εξαλειψη οχι εξαφανηση.Αυτό ξαναπέστο. Εδώ θέλω να προσθέσω ότι υπάρχουν φίλοι πραγματικοί και φίλοι υπό προϋποθέσεις, οι οποίοι καλύτερα να μην υπήρχαν. Το έχω ζήσει και πραγματικά έχω αηδιάσει.
Ε...αφου σε θελουν μην τους στερησεις την παρουσια σου....και εμενα μου εχεις λειψει.κι εγώ εδώ που είμαι έχει ήλιο
Εχθές ήταν πιο μελαγχολικός ο καιρός
Σήμερα έχει πολύ όμορφη μέρα
ΥΓ....οι θαυμαστές μου με επιθύμησαν ..οπότε θα έρθω Αθήνα !
Εσύ κύριε όλο εκδρομούλες είσαι ....![]()
Μ Ο Υ Ν Α Ρ Α !!!!
Μου αρέσουν πάρα πολύ οι εκδρομές !Ε...αφου σε θελουν μην τους στερησεις την παρουσια σου....και εμενα μου εχεις λειψει.
Υ.Γ. Θα πρεπει να σε παρω μαζι μου σε μια απο τις επομενες...

Γυναικάρα μου...