Πέτροςαλανι
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 15.000
- Πόντοι
- 2.256
εννοειται οτι δεν ξεχναμε.και αυτοι που φταινε πρεπει να παρουν αυτο που τουσ αξηζει.

εννοειται οτι δεν ξεχναμε.και αυτοι που φταινε πρεπει να παρουν αυτο που τουσ αξηζει.

εννοειται οτι δεν ξεχναμε.και αυτοι που φταινε πρεπει να παρουν αυτο που τουσ αξηζει.![]()
Ισχυει παντου και παντα!........στο τέλος της 《 ΚΑΘΕ 》 Ιστορίας όλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει .....
![]()
Ισχυει παντου και παντα!

βραδιαζει....
....πάλι σήμερα !βραδιαζει....
καλησπέρα μάτια μου !Καλημέρα Έλενα! 18 βαθμοί και βροχή σήμερα, ξεκίνησες τα χειμερινά μπάνια;
Απ’οτι έχω διαβάσει σου αρέσει πολύ το κρύο![]()

και τις βόλτες στις ήρεμες παραλίες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλησπέρα μάτια μου !
Δεν μου αρέσει καθόλου ο χειμώνας !
και ειλικρινά απορώ πως όλοι μου λένε ότι τους αρέσει ο χειμώνας
Το χειροτερό μου !
Αγαπώ το καλοκαίρι !
Τον ήλιο !
Την θάλασσα !
![]()
Το κρύο έχει και τα ωραία του… γίνονται πιο θερμές οι αγκαλιές τα χάδια … πετάγεται και καμιά ρόγακαλησπέρα μάτια μου !
Δεν μου αρέσει καθόλου ο χειμώνας !
και ειλικρινά απορώ πως όλοι μου λένε ότι τους αρέσει ο χειμώνας
Το χειροτερό μου !
Αγαπώ το καλοκαίρι !
Τον ήλιο !
Την θάλασσα !
![]()
.Το κρύο έχει και τα ωραία του… γίνονται πιο θερμές οι αγκαλιές τα χάδια … πετάγεται και καμιά ρόγα![]()

Όλα έχουν την ομορφιά τους! Είναι ωραίο να βλέπεις το σχεδόν ημίγυμνο κορμί αλλά και η λίμπιντο που ανεβαίνει όσο φιλιέσαι και προσπαθείς να γδύσεις τον άλλο (κρεμμύδι όπως είπες) δεν παίζεται......και το καλοκαίρι είναι όμορφες οι αγκαλιές δίπλα στην θάλασσα !
....φοράς ένα κοντό σορτσάκι ένα απλό φορεματάκι !
Ενώ τον χειμώνα ντύνομαι σαν κρεμμυδάκι![]()
θα το νηστέψω το φιλί μέχρι να με φιλήσεις !Όλα έχουν την ομορφιά τους! Είναι ωραίο να βλέπεις το σχεδόν ημίγυμνο κορμί αλλά και η λίμπιντο που ανεβαίνει όσο φιλιέσαι και προσπαθείς να γδύσεις τον άλλο (κρεμμύδι όπως είπες) δεν παίζεται

Πες μου πόσα φοράς να έρθω να σ’τα βγάλω!θα το νηστέψω το φιλί μέχρι να με φιλήσεις !
![]()
....αυτη την στιγμή ένα αέρινο baby dol χωρίς εσώρουχαΠες μου πόσα φοράς να έρθω να σ’τα βγάλω!

Στείλε ρε κορίτσι μου συντεταγμένες....αυτη την στιγμή ένα αέρινο baby dol χωρίς εσώρουχα![]()
.....η αγάπη μου δεν σου αρκεί ??????Στείλε ρε κορίτσι μου συντεταγμένες![]()
Μου αρκεί αλλά είναι στη μέση και εκείνο το αέρινο baby dol χωρίς εσώρουχα. Με καταλαβαίνεις.....η αγάπη μου δεν σου αρκεί ??????![]()