Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 124.439
@Ελενα110Συγγνώμη αλλά οι κυρίες των φωτογραφιών και η κυρία του νήματος είναι το ίδιο πρόσωπο;;;
Κρίμα και φόραγες ωραίο φόρεμα σήμερα με τα αγαπημένα μου πέδιλα...
οταν ανεβαζεις τετοιες φωτογραφιες,βαζε απο κατω σε παρακαλω και τα εφημερευοντα φαρμακεια!
Ναι καρδούλα μου το κατάλαβα !@Ελενα110
Επειδή είδα την αντίδρασή σου, το έγραψα ως πραγματική απορία. Αν και είσαι μέλος από τότε την πρώτη περίοδο που ήμουν και εγώ ενεργός, δεν είχε τύχει να βραθούμε. ΙΣΩΣ να έχουμε ανταλλάξει κάποια μνμ αλλά μέχρι εκεί. Οπότε δεν έχω προσωπική εμπειρία και επειδή δεν παρακολουθούσα και το νήμα σου δεν είχε τύχει να δω άλλες φωτογραφίες σου. Γι αυτό και η απορία μου
Τα εφημερεύοντα νοσοκομεία πρέπει να βαλει,απο εγκεφαλικα,εμφραγματα ως καταγματα πεους και εξαρθρωση παλαμης μπορεί να προκαλέσουν οι φωτο της Ελενας!οταν ανεβαζεις τετοιες φωτογραφιες,βαζε απο κατω σε παρακαλω και τα εφημερευοντα φαρμακεια!
..... γυμνές έχω ανεβάσει στο νήμα μου τις εκδρομές μου έχω ανεβάσει το φαγητό μου τον καφέ μου το ποτό μου....χαχαχαχαχαοταν ανεβαζεις τετοιες φωτογραφιες,βαζε απο κατω σε παρακαλω και τα εφημερευοντα φαρμακεια!
σε ενχρωμη μπορουμε να την εχουμε κυρια ελενα
συνεχισε,εισαι υπεροχη!..... γυμνές έχω ανεβάσει στο νήμα μου τις εκδρομές μου έχω ανεβάσει το φαγητό μου τον καφέ μου το ποτό μου....χαχαχαχαχα
ΜΟΝΟ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΒΓΑΛΕΙ![]()
Ωχ,ποιος ακούει τώρα τον δάσκαλο!!!
Το ηξερα.....ΜΠΙΛ οτι δεν θα μας αφησει ετσι....χωρις νεο υλικο.Ωχ,ποιος ακούει τώρα τον δάσκαλο!!!
Εσείς κυρια Έλενα συνεχυστε να μας καβλωνετε!
Χαχα...μη μου βαζεις ιδεες....και την επομενη φορα βγαλω καμια φωτογραφια...... γυμνές έχω ανεβάσει στο νήμα μου τις εκδρομές μου έχω ανεβάσει το φαγητό μου τον καφέ μου το ποτό μου....χαχαχαχαχα
ΜΟΝΟ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΒΓΑΛΕΙ![]()
ααααχ γιατί μου το κάνεις αυτό τώρα?
Ω να σου γλυψωωωω.....