DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.227
- Πόντοι
- 2.846
Ελπίζω να πέρασες όμορφα απόψε. Καληνύχτα!!!
Ελπίζω να πέρασες όμορφα απόψε. Καληνύχτα!!!
πέρασα πολύ όμορφα !Ελπίζω να πέρασες όμορφα απόψε. Καληνύχτα!!!
Πολύ όμορφο και πολύ ποιητικό!!!πέρασα πολύ όμορφα !
Αν χρειαστείς μία αγκαλιά φώναξε το ονομά μου !
κι αν δεν μπορώ να έρθω εγώ θα στείλω την καρδιά μου !
Και η δική μου.
καλό βράδυ όμορφη ψυχή μου ....Και η δική μου.
Καλό βράδυ Έλενα μου!
αυτήν την αγκαλιά θέλω να την απολαύσω και να ανταποδώσω μία ανάλογη..πέρασα πολύ όμορφα !
Αν χρειαστείς μία αγκαλιά φώναξε το ονομά μου !
κι αν δεν μπορώ να έρθω εγώ θα στείλω την καρδιά μου !
αυτήν την αγκαλιά θέλω να την απολαύσω και να ανταποδώσω μία ανάλογη..
......δεν έχω κοιμηθεί καθόλου !πρωινή πρωινή η Ελενα καλημέρα και καλή κυριακή!!!!!!!!
Ελπίζω τουλάχιστον να συνεχίζεις με καφέ όχι με αλκοόλ.........δεν έχω κοιμηθεί καθόλου !
ήρθα αργά από την βραδινή μου έξοδο και λέω :
Ξημέρωσε δεν θα κοιμηθώ !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ![]()
ένα λικέρ ήπια και νιώθω ότι ήπια ένα μπουκάλι βότκα !Ελπίζω τουλάχιστον να συνεχίζεις με καφέ όχι με αλκοόλ...
Καλημέρα μυστικέ μου έρωτα...
Σε μια συνάντηση μας είχε περάσει η ώρα ήταν βράδυ και λέω ας πάρω και ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε ένα ποτηράκι και θυμάμαι ότι ήπιες μισό και σε είχε χτυπήσειένα λικέρ ήπια και νιώθω ότι ήπια ένα μπουκάλι βότκα !
Καφεδάκι τώρα να συνέλθω που νυστάζω ....χαχαχα![]()
.....με το ποτό έχω τσακωθεί δεν τα πάω καλά !Σε μια συνάντηση μας είχε περάσει η ώρα ήταν βράδυ και λέω ας πάρω και ένα μπουκάλι κρασί να πιούμε ένα ποτηράκι και θυμάμαι ότι ήπιες μισό και σε είχε χτυπήσει
Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα...
κι αλλο που συμφωνουμε.και γω ουτε που το μυριζω.τωρα βεβεα γιατι παλια 6 7 ουισκακια τα επηνα για πλακα,αλλα απ οταν πυγα να παθω ζημια εξ αιτειασ αυτου ουτε να το βλεπω......με το ποτό έχω τσακωθεί δεν τα πάω καλά !
Δεν μου αρέσει καθόλου !
και όταν βγώ έτσι θα πιώ κάτι για την παρέα !
Και εχθές το λικέρ με ζάλισε και γελαγα συνέχεια σαν το χαζό !
Εν αντιθέσει με τους τουρίστες που τους έβλεπα να πίνουν ποτό από το μπουκάλι κατευθείαν και είχα πάθει ΣΟΚ
και πολύ καλά κάνεις καρδούλα μου εγώ αν πιω 6...7 ποτάκια θα με πάτε σε νοσοκομείο......κι αλλο που συμφωνουμε.και γω ουτε που το μυριζω.τωρα βεβεα γιατι παλια 6 7 ουισκακια τα επηνα για πλακα,αλλα απ οταν πυγα να παθω ζημια εξ αιτειασ αυτου ουτε να το βλεπω.![]()
ακριβωσ αυτο πυγα να παθω.εκ τοτε μαχαιρι κομενο.και πολύ καλά κάνεις καρδούλα μου εγώ αν πιω 6...7 ποτάκια θα με πάτε σε νοσοκομείο......![]()
..... σε όλα υπάρχουν κάποια όρια όταν τα υπερβαίνουμε υπάρχουν και συνέπειες !ακριβωσ αυτο πυγα να παθω.εκ τοτε μαχαιρι κομενο.