Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 124.473
Όνειρο ζωής !Μπαλκόνι υπάρχει και ευρύχωρο, ορίστε και μόνο για τσάι κρύο
Και να απολαμβάνω την θέα
Όνειρο ζωής !Μπαλκόνι υπάρχει και ευρύχωρο, ορίστε και μόνο για τσάι κρύο
Και η αγωνία σου να φουντώνει?Εγώ θα προτιμούσα τσαι με λεμόνι στο μπαλκόνι![]()
σιγά το πράγμα, ευκολάκι να φιλοξενήσω και για τσάι και για φαγητό αν υπάρχει χρόνος, αλλοστε τι πιο όμορφο απ το αναπτύσονται και φιλίες με τις ερωτικές παρτενερ............. γι αυτό προτιμάμαι Ελληνίδες και ανεξάρτητεςΌνειρο ζωής !
Και να απολαμβάνω την θέα![]()
φουντώνει όταν σε βλέπει !Και η αγωνία σου να φουντώνει?
Απωθημένο το εχω !σιγά το πράγμα, ευκολάκι να φιλοξενήσω και για τσάι και για φαγητό αν υπάρχει χρόνος, αλλοστε τι πιο όμορφο απ το αναπτύσονται και φιλίες με τις ερωτικές παρτενερ............. γι αυτό προτιμάμαι Ελληνίδες και ανεξάρτητες
πες το κι έγινε τα υπόλοιπα σε pm για να μαθω αγαπημένο φαγητό και κρασίΑπωθημένο το εχω !
Να μου μαγειρεψει ένα αγόρι και να με καλέσει σε δείπνο !
όχι όμως να το έχει παραγγειλει !
Να το έχει μαγειρέψει ο ίδιος !
Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα θαλασσινά απο κρασιά δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση !πες το κι έγινε τα υπόλοιπα σε pm για να μαθω αγαπημένο φαγητό και κρασί
Γλυκιές καλημέρες να έχεις κούκλα μου!
Γλυκιές καλημέρες να έχεις κούκλα μου!
Φουντωσα!!!!!
Πάνω από όλα,να ζεις το τώρα!Όσο αγχώνεσαι για ένα ενδεχόμενο και αβέβαιο αύριο αγνοείς το σήμερα !
Κι όσο περισσότερο το αγνοείς τόσο πληθαίνουν τα προβλήματα που θα έχεις να αντιμετωπίσεις αύριο!
Να ξέρεις πως στην ζωή σου έχεις ανάγκη από ανθρώπους που αν τους λειψεις θα σε ψάξουν !
Αν σε θέλουν στη ζωή τους θα σου το δείξουν !
Αν τους ενοχλήσει κάτι θα σου το πούν!
Αν χαίρεσαι θα χαρούν !
Σχέσεις με σκηνή και χωρίς παρασκήνιο!
Σχέσεις καθαρές και διάφανες !
Ολα τα άλλα απλώς θόρυβος!
Και μεγαλώσαμε πια για τόση φασαρία !
Να γελάς σε ομορφαίνει!
Να τολμάς τα εμπόδια σε κάνουν δυνατότερο!
Να ονειρεύεσαι η ελπίδα σε κρατά ζωντανό!
Να πολεμάς γιατί η αποτυχία σε κρατά ταπεινό και η επιτυχία σε κάνει να λάμπεις!
Κι αν όλα πάνε στραβά μην φοβηθείς την θλίψη !
ΣΕ ΚΡΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ......![]()
Λένε πως το τρένο της ζωής μία φορά περνάει !Πάνω από όλα,να ζεις το τώρα!
Είναι το μόνο σίγουρο,μην αφήνεις τη ζωή να φεύγει μέσα σπο τα χέρια σου!
Είναι πολύτιμη ,μοναδικη και ανεπανάληπτη η κάθε στιγμή!
Καλημέρα Έλενα μου!
εννοειται.την καλημερα μου και την αγαπη μου.Λένε πως το τρένο της ζωής μία φορά περνάει !
Αν ανέβηκες καλός αν όχι είσαι άξιος των επιλογών σου !
Καλημέρα αγάπη μου![]()
Άστους να λενε,άστους να πουν,αυτοί δεν ξέρουν να αγαπούν!Λένε πως το τρένο της ζωής μία φορά περνάει !
Η αγάπη άργησε μία μέρα !Άστους να λενε,άστους να πουν,αυτοί δεν ξέρουν να αγαπούν!
καιρο εχεις να μας δειξεις κωλο, τον πεθυμησαμε! τωρα με τη ζεστη πρεπει να παρει αερα
Σύνεχεια φωτό ανεβάζω !καιρο εχεις να μας δειξεις κωλο, τον πεθυμησαμε! τωρα με τη ζεστη πρεπει να παρει αερα![]()