Πέτροςαλανι
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 10.170
- Πόντοι
- 2.256
Όπως ο ήλιος δίνει χρώμα στα λουλούδια έτσι κι η ευγένεια δίνει χρώμα στη ζωή ......Εσυ κοπελα μου δεν εχεις αναγκη απο τα χρωματα του ηλιου .Εχεις τα χρωματα τις ομορφιας της ευγενειας και της αγαπης !!!!!!
Αν κρίνω απο αυτό που βλέπω, πρέπει να είχες ένα εκρηκτικό Σαββατόβραδο! Και την... έκρηξη διαδέχτηκε η περισυλλογή στην ηρεμία της ακροθαλασσιάς... Μαγικά... Μια όμορφη και καλή ημέρα να έχεις.
Ένα όμορφο Σαββατόβραδο με εκπληκτικό φαγητο δίπλα στην θάλασσα !Αν κρίνω απο αυτό που βλέπω, πρέπει να είχες ένα εκρηκτικό Σαββατόβραδο! Και την... έκρηξη διαδέχτηκε η περισυλλογή στην ηρεμία της ακροθαλασσιάς... Μαγικά... Μια όμορφη και καλή ημέρα να έχεις.![]()
Σε ευχαριστώ.Ένα όμορφο Σαββατόβραδο με εκπληκτικό φαγητο δίπλα στην θάλασσα !
Ηρεμία γαλήνη και χαλάρωση χωρίς σκέψεις !
Το έχω αναφέρει πολλες φορες και ίσως έχω γίνει γραφικη !
Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ
Σε ευχαριστώ μία υπέροχη Κυριακή σου ευχομαι !
Αυτό ειναι η μαγεία !
Σε ευχαριστώ.
Όσες φορές και αν αναφερθεί η αγάπη για τη θάλασσα, γραφική δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ... Και το Σαββατόβραδο που μόλις περιέγραψες, στο μυαλό μου φαντάζει ως το ιδανικό.
![]()
καθολου γραφικη,και 1 ακομα που συμφωνουμε.και μενα μου αρεσει πολυ η θαλασσα.Ένα όμορφο Σαββατόβραδο με εκπληκτικό φαγητο δίπλα στην θάλασσα !
Ηρεμία γαλήνη και χαλάρωση χωρίς σκέψεις !
Το έχω αναφέρει πολλες φορες και ίσως έχω γίνει γραφικη !
Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ
Σε ευχαριστώ μία υπέροχη Κυριακή σου ευχομαι !
όταν λέω εγώ οτι εμείς οι δύο ταιριάζουμαι πολύ !καθολου γραφικη,και 1 ακομα που συμφωνουμε.και μενα μου αρεσει πολυ η θαλασσα.![]()
εννοειται.αν ησουνα εδω η αν ημουνα αν ειχα κατσει τεληκα αθηνα τοτε που ειχα ερθει,πριν απο χρονια βεβεα,πολλεσ φορεσ θα ειχαμε βρεθειόταν λέω εγώ οτι εμείς οι δύο ταιριάζουμαι πολύ !
Έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα !
Λουλουδάκι![]()
Αυτή η καλημέρα είχε μια αίσθηση σαν θαλασσινή αύρα...Καλημέρα αγόρια μου και καλη εβδομάδα ....![]()
Και όσο εσύ πίνεις τον καφέ σου, το δικό μας χαμόγελο γίνεται όλο και πιο πλατύ....
Μία καλημέρα πάντα έχει μία διαφορετική αυρα !Αυτή η καλημέρα είχε μια αίσθηση σαν θαλασσινή αύρα...
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, επίσης, Έλενα...![]()
Πόσο μάλλον όταν έρχεται από μια όμορφη γυναίκα με ακόμα πιο όμορφη αύρα... και εξίσου ηλιόλουστη καλοκαιρινή διάθεση... ότι καλύτερο για να αρχίζεις την ημέρα σου...Μία καλημέρα πάντα έχει μία διαφορετική αυρα !
Ειδικά το καλοκαίρι που είναι όλα πιο όμορφα !
![]()
Σε ευχαριστω πολύ !Πόσο μάλλον όταν έρχεται από μια όμορφη γυναίκα με ακόμα πιο όμορφη αύρα... και εξίσου ηλιόλουστη καλοκαιρινή διάθεση... ότι καλύτερο για να αρχίζεις την ημέρα σου...![]()
Μα είναι δεδομένο ότι η διαθεσή μας καθρεφτίζεται, όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά σε όλο μας το είναι... Η διάθεσή μας είναι το Α και το Ω... Πάντως κρίνοντας από αυτό το λίγο που μπορώ να δω εδώ, η διάθεσή σου πρέπει να βρίσκεται... στα ύψη αυτή τη στιγμή!!!Σε ευχαριστω πολύ !
Όταν μία γυναικα είναι χαρούμενη πάντα είναι όμορφη !
Όταν ειναι λυπημενη δεν ειναι
Δεν ξέρω γιατί ισως η διαθεση μας καθρεφτίζεται στο προσωπό μας![]()
Θα σου το εξηγησω !Μα είναι δεδομένο ότι η διαθεσή μας καθρεφτίζεται, όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά σε όλο μας το είναι... Η διάθεσή μας είναι το Α και το Ω... Πάντως κρίνοντας από αυτό το λίγο που μπορώ να δω εδώ, η διάθεσή σου πρέπει να βρίσκεται... στα ύψη αυτή τη στιγμή!!!![]()
Και προσωπικά θεωρώ ότι έκανες και την καλυτερη επιλογή σε αυτό που ΕΣΥ ήθελες να ζήσεις τελικά. Γιατί μοιραία, κάποια στιγμή. πρέπει να βάζουμε τον εαυτό μας πριν από οποιονδήποτε και οτιδήποτε άλλο, για να μπορούμε να είμαστε καλά και να συνεχίζουμε. Συμφωνώ, όχι απλά απόλυτα, αλλά και ακόμα περισσότερο σε αυτά που έχεις γράψει. Και πίστεψέ με, εφ όσον αυτή την Έλενα την αγαπάς, ΑΥΤΗ την Έλενα θα αγαπήσουν και όλοι οι υπόλοιποι...Θα σου το εξηγησω !
Είμαι ενας άνθρωπος πολύ ευαισθητος και το εχω πληρωσει το τίμημα !
Γιατι εγινε αυτο ?
Γιατι μου ειπαν εκεινο ?
γιατι ..γιατι ...γιατι ..
Ως που ένα πρωι που ξύπνησα γυρισε μεσα μου ένα κλικ και άλλαξαν ΟΛΑ !
Η Έλενα ειναι πάνω από ολους και όλα !
Επέλεξα λίγους ανθρωπους στην ζωη μου που εκτιμω και περναω όμορφα !
Η διαθεση μου ειναι στα υψη όπως ακροβως το ανεφερες !
Αυτο το καλοκαίρι έζησα παλι την εφηβεια μου ίσως το ειχα αναγκη γιατί την πρωτη μου εφηβεια δεν την χαρηκα όπως θα ηθελα !
Αυτη την Έλενα αγαπω !
![]()
Εχεις ένα χαρακτήρα ζηλευτό. Αξιοπρέπεια , ειλικρίνεια και εσωτερική ηρεμία.Θα σου το εξηγησω !
Είμαι ενας άνθρωπος πολύ ευαισθητος και το εχω πληρωσει το τίμημα !
Γιατι εγινε αυτο ?
Γιατι μου ειπαν εκεινο ?
γιατι ..γιατι ...γιατι ..
Ως που ένα πρωι που ξύπνησα γυρισε μεσα μου ένα κλικ και άλλαξαν ΟΛΑ !
Η Έλενα ειναι πάνω από ολους και όλα !
Επέλεξα λίγους ανθρωπους στην ζωη μου που εκτιμω και περναω όμορφα !
Η διαθεση μου ειναι στα υψη όπως ακροβως το ανεφερες !
Αυτο το καλοκαίρι έζησα παλι την εφηβεια μου ίσως το ειχα αναγκη γιατί την πρωτη μου εφηβεια δεν την χαρηκα όπως θα ηθελα !
Αυτη την Έλενα αγαπω !
![]()