konpap1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
φοβερή!!!! <3
φοβερή!!!! <3
Καλό μεσημέρι στο όμορφο κορίτσι μας.!!!!!
να ειμαστε και να περναμε καλα εχει συμασια οσο χρονων και αν ειμαστε.την αγαπη μου.
Όταν θυμόμαστε οτι η μαγεία κρύβεται μεσα μας, δεν χρειάζεται να μεγαλώσουμε ποτέ πραγματικά...
Και μιλώντας για μαγεία... Ορίστε... Ανέβασες την φωτογραφία και άνοιξαν οι ουρανοί...
Όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο πολύ εκτιμάμε τις όμορφες στιγμές!
Οι ειδικοί λένε πως όταν μία γυναίκα ομορφαίνει αυτό σημαίνει ότι είναι χαρουμενη!Όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο πολύ εκτιμάμε τις όμορφες στιγμές!
Όπως εκτιμάμε και τις όμορφες γυναίκες σαν εσενα Έλενα μου!
Αχ τι ομορφο λευκό δέρμα που έχεις! Δεν έκανες καθόλου ηλιοθεραπεία Έλενα?χαχα
όλοι αυτο με ρωτάνε !Αχ τι ομορφο λευκό δέρμα που έχεις! Δεν έκανες καθόλου ηλιοθεραπεία Έλενα?χαχα
Καλησπέρα γλυκέ μου !Την καλησπέρα μου στην γοητευτική νηματοθέτρια και σε όλους εδώ. Είχα την τύχει να βρεθώ μαζί της πριν 2 εβδομάδες και πέρασα σούπερ. Εκτός του ότι είναι φοβερή στον αγώνα είναι και ένας πολύ καλός άνθρωπος που μπορείς να συζητήσεις ανθρώπινα μαζί της για το οτιδήποτε. Θα ακολουθήσει και κριτική την οποία αξίζει με 1000!!!
Είναι αμοιβαίο να ξέρεις και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει αύριο!Καλησπέρα γλυκέ μου !
Σε ευχαριστώ για όλα !
Πέρασα κι εγώ πολύ ωραία μαζί σου !
Σου εύχομαι απο καρδιάς πάντα στην ζωή σου να περνάς όμορφα και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή !
Γιατί η ζωή είναι στιγμές !
Γιατί τίποτα δεν αξίζει περισσοτερο από την σημερινή μερα κάθε μέρα !
τα φιλιά μου .......![]()
Καλό βράδυ μάτια μου !Είναι αμοιβαίο να ξέρεις και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει αύριο!
Φιλιά και από μένα μανάρι μου...![]()
Σε ευχαριστω ....φοβερή!!!! <3
Κανείς ραντεβού αύριο Αθήνα μωρό;Σε ευχαριστω ....![]()
Επίσης καρδιά μου!Καλό βράδυ μάτια μου !
![]()
Εσυ κοπελα μου δεν εχεις αναγκη απο τα χρωματα του ηλιου .Εχεις τα χρωματα τις ομορφιας της ευγενειας και της αγαπης !!!!!!όλοι αυτο με ρωτάνε !
Όντως δενεχω κανει ηλιοθεραπεια σχεδον καθολου
Περίμενω τις διακοπές μου μπας και πάρω χρωματάκι !![]()