billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 31.718
- Πόντοι
- 5.956
Μια υπέροχη γυναίκα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον!
Καλημέρα Έλενα μου!
Πολύ όμορφο περιβάλλον με ζωντανή μουσική !Μια υπέροχη γυναίκα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον!
Καλημέρα Έλενα μου!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !Καλησπέρα Έλενα. Θέλω να πω και δημόσια ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη συνάντησή μας, η οποία είχε πολύ και καλό σεξ (αναμενόμενο) αλλά και αφιέρωση πολύτιμου χρόνου σε επίπεδο συμβουλευτικής σχέσεων (you know...). Και όλα αυτά προσφέροντας έξτρα χρόνο χωρίς να κοιτάς ρολόι...Να είσαι πάντα καλά.
ΥΓ. Το ότι στην ηλικία των 55+ ένας άνδρας σαν εμένα μπορεί να έχει για πλάκα δύο εκτονώσεις, μέσα σε 1 ώρα και κάτι, είναι ένα μικρό επίτευγμα με συγκεκριμένη πηγή προέλευσης...υποκλίνομαι
όταν θα πας κι εσύ θα έρθω μαζί σου !ελενα καλησπερα,ποτε σκοπευεις να πας διακοπες;
αν και δεν το ειχα σκεφτει ετσι οταν εκανα την ερωτηση,ετοιμασου,ερχομαι να σε παρω!όταν θα πας κι εσύ θα έρθω μαζί σου !
![]()
Η βαλίτσα μου πάντα είναι έτοιμη για ταξίδι !αν και δεν το ειχα σκεφτει ετσι οταν εκανα την ερωτηση,ετοιμασου,ερχομαι να σε παρω!
τοτε δεν ξερω τι περιμενουμε...μεχρι και στη θαλασσα θα παω!Η βαλίτσα μου πάντα είναι έτοιμη για ταξίδι !![]()
Καλημέρα Έλενα μου!
Την καλησπέρα μου την αγάπη μου, και καλά να περάσεις.παντα καλά να περνάς όπου και αν είσαι.
και τι μουσικη, μουσικαρα παυλιδηςΠολύ όμορφο περιβάλλον με ζωντανή μουσική !
ΥΓ...ολοι έπιναν ποτό κι εγώ ...πορτοκαλάδα![]()
Εξαιρετικός ......και τι μουσικη, μουσικαρα παυλιδης
Να περνάς υπέροχα!Ευχαριστώ για τα μηνύματα αλλα θα ειμαι διαθεσιμη απο το σου κου !
ΑΝ είμαστε διακοπές όμορφα να περνάμε και αν δεν είμαστε διακοπές πάλι να περνάμε όμορφα σε όποιο μαγικό μέρος της Ελλάδας κι αν είμαστε !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ !
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ !
Σε ευχαριστώ ΜΠΙΛ !Να περνάς υπέροχα!
Καλημέρα Έλενα μου!
Ευχαριστώ για τα μηνύματα αλλα θα ειμαι διαθεσιμη απο το σου κου !
ΑΝ είμαστε διακοπές όμορφα να περνάμε και αν δεν είμαστε διακοπές πάλι να περνάμε όμορφα σε όποιο μαγικό μέρος της Ελλάδας κι αν είμαστε !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ !
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ !