Manowar24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 968
- Πόντοι
- 361
Πάντα δυνατή και ευτυχισμένη Ελένα!!!!Σας ευχαριστώ πολύ ολους μέσα απο την καρδιά μου !
Να εισαστε καλα !
Και πάντα να περνατε όμορφα![]()
Πάντα δυνατή και ευτυχισμένη Ελένα!!!!Σας ευχαριστώ πολύ ολους μέσα απο την καρδιά μου !
Να εισαστε καλα !
Και πάντα να περνατε όμορφα![]()
Σε ευχαριστω !Πάντα δυνατή και ευτυχισμένη Ελένα!!!!
Θα ερθουν και οι πιο όμορφες στιγμές όταν κάνουμε ραντεβού
Με μεγάλη μου χαράΘα ερθουν και οι πιο όμορφες στιγμές όταν κάνουμε ραντεβού
Πολυ ωραίο στήθος!!!!
Υπέροχο φόρεμα....
ελπιζουμε ομως πως θα ερθουν!
την καλησπερα μου και την αγαπη μου.εννοειτε.αισιοδοξια.και εννοειτε οτι μονοι μασ οριζουμε τη μοιρα μασ.δεν υπαρχουν τησ μοιρασ τα γραμμενα.αυτα ειναι μπουρδεσ.τησ μοιρασ τα γραμμενα ειναι οι συναιπειεσ των επηλλογων μασΗ λέξη ελπίδα είναι συνήθως συνυφασμενη με θετικά συναισθήματα!
Πολλές φορές η αρνητικά φορτισμένη έννοια της ελπίδας εκδηλώνονται λαθασμένη μέσω του φόβου!
Η ενδεχόμενη πραγματοποίηση μιας απειλητικής η αρνητικής κατάστασης μπορεί ως τόσο να λειτουργήσει ως εφαλτήριο κινητοποίησης για τον καθένα από εμάς !
Η προοπτική και μόνο ότι θα συμβούν όμορφα πράγματα έχει την ικανότητα να αναζωπυρώσει ακόμα και την πιο μικρή φλόγα!
Ακόμα και όταν όλοι οι δρόμοι φαίνεται ότι αδηγούν σε αδιέξοδο πάντα θα υπάρχει μία κρυφή διαδρομή!
Η επίδραση της ελπίδας στην κοινωνική την ψυχική και την σωματική μας ευεξία είναι τεκμηριωμένη !
Να θυμάσαι άνθρωπε εσύ ορίζεις τη μοίρα σου άρα και τη ζωή σου!
Μπορείς κάθε μέρα να ξυπνάς και να επιλέγεις το φωτεινό μονοπάτι της ελπίδας και της αισιοδοξίας!
Και αν καμία φορά ξέστρατήσεις έρχεται ο φόβος η ανησυχία για να σε αφυπνίσουν!
Μην τα φοβάσαι αυτά τα συναισθήματα!
Αποτελούν έναν ακόμη τρόπο να οδηγηθείς σε μία ανώτερη πιο λαμπερή ζωή αρκεί να το τολμήσεις !
ελενα θα ηθελα να βρεθουμε αλλα δεν ξερω τι ειδους συναντηση θα ηταν αυτη.θα βγαλουμε τα σωψυχα μας;τα ματια μας;δεν ειμαι σιγουροςΗ λέξη ελπίδα είναι συνήθως συνυφασμενη με θετικά συναισθήματα!
Πολλές φορές η αρνητικά φορτισμένη έννοια της ελπίδας εκδηλώνονται λαθασμένη μέσω του φόβου!
Η ενδεχόμενη πραγματοποίηση μιας απειλητικής η αρνητικής κατάστασης μπορεί ως τόσο να λειτουργήσει ως εφαλτήριο κινητοποίησης για τον καθένα από εμάς !
Η προοπτική και μόνο ότι θα συμβούν όμορφα πράγματα έχει την ικανότητα να αναζωπυρώσει ακόμα και την πιο μικρή φλόγα!
Ακόμα και όταν όλοι οι δρόμοι φαίνεται ότι αδηγούν σε αδιέξοδο πάντα θα υπάρχει μία κρυφή διαδρομή!
Η επίδραση της ελπίδας στην κοινωνική την ψυχική και την σωματική μας ευεξία είναι τεκμηριωμένη !
Να θυμάσαι άνθρωπε εσύ ορίζεις τη μοίρα σου άρα και τη ζωή σου!
Μπορείς κάθε μέρα να ξυπνάς και να επιλέγεις το φωτεινό μονοπάτι της ελπίδας και της αισιοδοξίας!
Και αν καμία φορά ξέστρατήσεις έρχεται ο φόβος η ανησυχία για να σε αφυπνίσουν!
Μην τα φοβάσαι αυτά τα συναισθήματα!
Αποτελούν έναν ακόμη τρόπο να οδηγηθείς σε μία ανώτερη πιο λαμπερή ζωή αρκεί να το τολμήσεις !
Μπορούμε να βγάλουμε το σκυλάκι βόλτα !ελενα θα ηθελα να βρεθουμε αλλα δεν ξερω τι ειδους συναντηση θα ηταν αυτη.θα βγαλουμε τα σωψυχα μας;τα ματια μας;δεν ειμαι σιγουρος![]()
εχεις κανει ποτε τετοιο ραντεβου;Μπορούμε να βγάλουμε το σκυλάκι βόλτα !
ΟΧΙ !!!!εχεις κανει ποτε τετοιο ραντεβου;![]()
ωραια,εγω επισκεψεις για βολτες σκυλων κανω στο παρκο τριτσηΟΧΙ !!!!
Αλλά η ζωή με εχει διδάξει ποτε να μην λέω ποτε ....![]()
Μεγάλη μου τιμή και χαρά να γνωρίζω αγόρια σαν κι εσένα !Συνάντηση κορυφής σήμερα με Έλενα. Κυρία με Κ κεφάλαιο, στην ώρα της κοκετα με τη φορεματαρα και όλα τα απαραίτητα συνεργα που την έκαναν να μοσχομυριζει από τη κορυφή ως τα νύχια. Στα της μάχης, βγάζει φουλ πάθος και σε κάνει να θες να αδειάσεις τις μπάλες σου για εκείνη πράγμα που έγινε. Χωρίς το άγχος της ώρας και φουλ άνετη, τρυφερη και κουκλαρα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα