Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 126.069
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ
Κουκλιτσα μου υπεροχη..
Σε ευχαριστω αγάπηΚουκλιτσα μου υπεροχη..
την καλησπερα μου και την αγαπη μου παντα.Σε ευχαριστω αγάπη![]()
ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ !
Καλό βράδυ Έλενα μου!Η ζωή είναι για τον καθένα μία περιπέτεια με πολλά σκαμπανευάσματα !
Ακόμη και όταν γύρω όλα μοιάζουν σκοτεινά αυτές οι θετικές εκφράσεις συμβάλλουν στο να βρεις τον δρόμο σου όταν συμβαίνει κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου!
Μερικές φορές η ζωή μοιάζει τρομακτική !
Ανάμεσα στις μεγάλες αλλαγές της ζωής..... τους χωρισμούς τις τραυματικές εμπειρίες το πένθος και στις κακές μέρες όταν όλα μοιάζουν δύσκολα είναι εύκολο να μας πάρει από κάτω και να μην μπορούμε να δούμε αισιόδοξα τα πράγματα!
Για τον καθένα μας η ζωή είναι ένα μαγικό ταξίδι με μοναδικές προκλήσεις ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα πολύτιμο δώρο στο οποίο θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές !
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να λυγίσουμε στις δυσκολίες και να τα παρατάμε !
Αντίθετα πρέπει να βρίσκουμε το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσουμε και να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή καλή ή κακή !
Οι εμπειρίες της ζωής μας χαρίζουν σοφία και ανοίγουν το δρόμο της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης !
Η ανακάλυψη του εαυτού μας είναι μία συνεχής διαδικασία που απαιτεί προσπάθεια και δέσμευση !
Σε αυτή τη ζωή δεν μπορούμε απλά να κάνουμε μεγάλα πράγματα!
Μπορούμε όμως να κάνουμε μικρά πράγματα με μεγάλη αγάπη!
Ο σκοπός της ζωής μας είναι η ευτυχία......![]()
Καλό ξημέρωμα ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ !Καλό βράδυ Έλενα μου!
Να είσαι πάντοτε ευτυχισμένη!
........συγνωμη αν δεν σου απάντησα ποτέ !Νέκρα σήμερα στο νήμα, άφαντο το κορίτσι. Σήμερα που ήρθα εκτάκτως Αθήνα έστειλα και μήνυμα και περίμενα πως όλα θα πάνε όπως ήθελα εγώ και κάπου εδώ γελάμε![]()
Δεν τίθεται θέμα συγγνώμης, αλίμονο! Όπως βλέπεις αναγνωρίζω οτι έπαιξα με τις πιθανότητες. Εύχομαι κάποια στιγμή να βρεθώ στην Αθήνα προγραμματισμένα και να το έχουμε κανονίσει νωρίτερα.........συγνωμη αν δεν σου απάντησα ποτέ !
Έχω πολλά μηνυματα και κάποια αγόρια σίγουρα θα τα έχω αδικήσει !
Πιστευω να πέρασες όμορφα στην Αθήνα![]()
Με μεγάλη μου χαρά να τα πουμε από κοντά !Δεν τίθεται θέμα συγγνώμης, αλίμονο! Όπως βλέπεις αναγνωρίζω οτι έπαιξα με τις πιθανότητες. Εύχομαι κάποια στιγμή να βρεθώ στην Αθήνα προγραμματισμένα και να το έχουμε κανονίσει νωρίτερα.
Καλο σου βραδυ!![]()
Αντε να κοιμηθείς τώρα...αμαν
Έτσι ξεκινάει μια όμορφη μέρα.. καλή σου μέρα Έλενα
Καλημέρα μάτια μου !Καλημερα κουκλαρα μου
Θα στα πω με ενα τραγουδι
![]()