Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 115.154
Σε ευχαριστώ πολυ ψυχή μουΝα τα χείλιασεις καρδιά μου ο Πάνος είμαι τα λέμε σύντομα
Σε ευχαριστώ πολυ ψυχή μουΝα τα χείλιασεις καρδιά μου ο Πάνος είμαι τα λέμε σύντομα
Να τα χιλιασειςΣε ευχαριστώ πολύ !
Είμαι από τους τυχερους ανθρωπους που εχω παρει πολύ αγάπη !
Και νομίζω εχω δώσει και αγαπη πάντα με τον δικό μου ιδιαιτερο τροπο !
![]()
Σε ευχαριστώ .....Να τα χιλιασεις
Ευχαριστώ αγόρι όμορφοΤρελό κορίτσι πολύχρονη...
Μην αφήνεις το κάθε καραγκιόζη να χαλάει την διάθεση σου εμείς ξέρουμε ποια είσαι Έλενα.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
Απευθύνομαι στο club των αποκλεισμένων !
Χαλαρώστε και μην έχετε εμμονές με τις κοπέλες !
Δεν μου αρέσει να με Απειλούν του τύπου θα σε μάθει το μπουρδέλα ποια είσαι!
Και αλλες απειλες !
ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ??
Είμαι ευγενική συνεπής πάντα στην ώρα μου δεν έχω στήσει ποτέ κανέναν!
Τώρα όσον αφορά αν δεν θέλω να συναντήσω κάποιον είναι 100% δικαίωμά μου !
Δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα με απειλήσει γιατί θα δείτε μία Ελενα που δεν θα σας αρέσει καθόλου !
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
Το καλύτερο....Από τα καλύτερα κορίτσια του χώρου είναι η Έλενα.
μην χαλασ τη διαθεση σου για τον καθε μαλακα.παρα πολυ απλα πεσ τουσ ασ ησασταν σωστοι να μην σασ μπλοκαρω.και οσο για τισ απειλεσ τι ειπαμε γραψ αρχιδινη.το καλυτερο φαρμακο.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
Και αλλες απειλες !
ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ??
Δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα με απειλήσει γιατί θα δείτε μία Ελενα που δεν θα σας αρέσει καθόλου !
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
μηνυματα καπνου στελνουνΜήπως βάζουν βόμβα στο prive...
ΜΠΙΛ εξηγούμαι τα αυτονόητα ...πολλοι θα διαβάσουν λίγοι θα καταλάβουν !Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί ο αποκλεισμος να προήλθε από ανάρμοστη συμπεριφορά που περιλάμβανε και απειλές?
Δύσκολο να το σκεφτεί κανείς έτσι?
Είναι χαμηλό το IQ στις μέρες μας!ΜΠΙΛ εξηγούμαι τα αυτονόητα ...πολλοι θα διαβάσουν λίγοι θα καταλάβουν !
![]()
Ελενα εισαι απ τις καλυτερες κοπελες του χωρου και παντα συνεπης σε οτι λες και κανονιζεις.Αυτοι που σου δημιουργουν αυτα τα πραγματα ειναι εκτος τοπου και χρονου.Μη δινεις και πολυ σημασια σε αυτες τις παπαριες.....Και αλλες φορες σε εχουν αναστατωσει παλι εδω στο νημα σου..Καλα κανεις και ζεις στο συννεφακι σου ετσι κανω και εγω περιπου εδω και 7 χρονια..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
Και αλλες απειλες !
ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ??
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
Καλησπέρα γλυκέ μου !Ελενα εισαι απ τις καλυτερες κοπελες του χωρου και παντα συνεπης σε οτι λες και κανονιζεις.Αυτοι που σου δημιουργουν αυτα τα πραγματα ειναι εκτος τοπου και χρονου.Μη δινεις και πολυ σημασια σε αυτες τις παπαριες.....Και αλλες φορες σε εχουν αναστατωσει παλι εδω στο νημα σου..Καλα κανεις και ζεις στο συννεφακι σου ετσι κανω και εγω περιπου εδω και 7 χρονια....την καλησπερα μου και την αγαπη μου..![]()
Σιγα ρε διανοια εσυ, κοψε κατιΈχετε σκεφτεί ότι μπορεί ο αποκλεισμος να προήλθε από ανάρμοστη συμπεριφορά που περιλάμβανε και απειλές?
Δύσκολο να το σκεφτεί κανείς έτσι?