Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.085
- Πόντοι
- 5.956
ε ναι.Αυτός είσαι ρε μάγκα. Μ'έπιασες![]()
υπερωχη
θα σου ζητησω μία χάρη πέτρο αλάνι θελω να μου κάνεις μασάζ ....καλό ομως όχι ερασιτεχνικόε ναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπερωχη![]()
βεβεωσ.εννοειται.και πολυ καλο.θα σου ζητησω μία χάρη πέτρο αλάνι θελω να μου κάνεις μασάζ ....καλό ομως όχι ερασιτεχνικό![]()
Να πως καταλαβαινόμαστε εμείς οι άντρες μεταξύ μας. Είναι η πείρα βλέπεις!ε ναι.
και μετα θα σου κάνω εγώ μασαζ ....βεβεωσ.εννοειται.και πολυ καλο.![]()
ΩΝΣΓ. Ορίστε μ'έκανες να εκφραστώ άσχημα χρονιάρες μέρες
εννοειται.ειμαι σιγουροσ οτι απο κοντα εισαι ακομα πιο υπερωχη.οποτε τυχει και ανεβω αθηνα θα σου στειλω.και μετα θα σου κάνω εγώ μασαζ ....
Σε ευχαριστω αγαπη![]()
μα επη του θεματωσ ειμαστε ολλοι το ιδιο.σε αλλουσ τομεισ ο καθενασ μασ ειναι διαφορετικοσ αλλα σ αυτον μεταξη κατεργαρεων ειληκρυνεια ειμαστε νταλε κουαλε ολλοι.Να πως καταλαβαινόμαστε εμείς οι άντρες μεταξύ μας. Είναι η πείρα βλέπεις!
Ακριβώς. Ο καθένας με το δικό του background στον χώρο...μα επη του θεματωσ ειμαστε ολλοι το ιδιο.σε αλλουσ τομεισ ο καθενασ μασ ειναι διαφορετικοσ αλλα σ αυτον μεταξη κατεργαρεων ειληκρυνεια ειμαστε νταλε κουαλε ολλοι.
ε ναι.Ακριβώς. Ο καθένας με το δικό του background στον χώρο...
Δεχομαι να παντρευτουμαι !εννοειται.ειμαι σιγουροσ οτι απο κοντα εισαι ακομα πιο υπερωχη.οποτε τυχει και ανεβω αθηνα θα σου στειλω.
Αχχχχχχ !
Τι μου θύμισες τώρα !
Μοναδικές στιγμές πάθους !
![]()