Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 33.488
- Πόντοι
- 5.956
Αλήθεια;;;;;και τι σημαινει αυτο δηλαδη; δεν σηκωνει αλλη κουβεντα;; νομιζει οτι θα αρχισει την φλυαρια;; πολυ βαρια σαν να ειναι η κυρια
Αλήθεια;;;;;και τι σημαινει αυτο δηλαδη; δεν σηκωνει αλλη κουβεντα;; νομιζει οτι θα αρχισει την φλυαρια;; πολυ βαρια σαν να ειναι η κυρια
Κάθε πρωί ρωτάω τον καθρέφτη μου :Το οτι εισαι πανεμορφη.....![]()
τυπε,σιγουρα ενας τετοιος ιαλογος ειναι η ελαφροτερη μορφη διαλογων που κανει η καθε κοπελα η οποια βιοποριζεται μ αυτον τον τροπο.οταν τους λες πως εισαι στην αθηνα και σε ρωταει αν λες αληθεια,στην καλυτερη περιπτωση προκειται περι ενος φλυαρου χασομερη και στη χειροτερη καποιου απο τους πολλους επικινδυνους που κυκλοφορουν.αν δεν τον γνωριζει,γιατι να συνεχισει;και τι σημαινει αυτο δηλαδη; δεν σηκωνει αλλη κουβεντα;; νομιζει οτι θα αρχισει την φλυαρια;; πολυ βαρια σαν να ειναι η κυρια
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥτυπε,σιγουρα ενας τετοιος ιαλογος ειναι η ελαφροτερη μορφη διαλογων που κανει η καθε κοπελα η οποια βιοποριζεται μ αυτον τον τροπο.οταν τους λες πως εισαι στην αθηνα και σε ρωταει αν λες αληθεια,στην καλυτερη περιπτωση προκειται περι ενος φλυαρου χασομερη και στη χειροτερη καποιου απο τους πολλους επικινδυνους που κυκλοφορουν.αν δεν τον γνωριζει,γιατι να συνεχισει;
να εχεις μια ομορφη μερα!ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!!
Σε ευχαριστω !να εχεις μια ομορφη μερα!
Να προσθέσω και οτι απλά να είναι ο τύπος μόνο για καυλάντα και τίποτα αλλοτυπε,σιγουρα ενας τετοιος ιαλογος ειναι η ελαφροτερη μορφη διαλογων που κανει η καθε κοπελα η οποια βιοποριζεται μ αυτον τον τροπο.οταν τους λες πως εισαι στην αθηνα και σε ρωταει αν λες αληθεια,στην καλυτερη περιπτωση προκειται περι ενος φλυαρου χασομερη και στη χειροτερη καποιου απο τους πολλους επικινδυνους που κυκλοφορουν.αν δεν τον γνωριζει,γιατι να συνεχισει;
Μα τι να κανει κι ο κοσμος ?Να προσθέσω και οτι απλά να είναι ο τύπος μόνο για καυλάντα και τίποτα αλλο
Αυτά έχουν χαθεί.Το μονο που με στεναχωρει καποιες φορες ειναι που εχουν χαθει οι αντρες παλιας κοπης !
Ενας κυρίος να σου δώσει τη σειρά του ένας κύριος να σου ανοίξει την πόρτα δυστυχώς έχουν αλλάξει πολλά στην σημερινή εποχή αλλά εγώ ζω στο ροζ συννεφακι μου και ΑΚΟΜΑ ελπίζω......
ο οποιος δε σεβεται το χρονο του ατομου που εχει απεναντι του.το αντιμετωπιζω στη δικη μου εργασια καθημερινα και με λενε κακοτροπο και αποτομοΝα προσθέσω και οτι απλά να είναι ο τύπος μόνο για καυλάντα και τίποτα αλλο
Και νομίζουν οτι έτσι θα πάμε τρέχοντας σε ραντεβουΜα τι να κανει κι ο κοσμος ?
Σου λεει η τι βι τα ιδια και τα ιδια σηριαλ καθε μερα !
Ας στειλω μερικα μηνυματα να περασει ευχαριστα η ωρα μου .... πάντα ρισκάρωτας αν θα με μπλοκάρει ή αλλη ή όχι !
μπορει να μην καταλαβαινει πως "ρισκαρει" γιατι σε θεωρει υποχρεωμενη να απαντας σε ολα.Μα τι να κανει κι ο κοσμος ?
Σου λεει η τι βι τα ιδια και τα ιδια σηριαλ καθε μερα !
Ας στειλω μερικα μηνυματα να περασει ευχαριστα η ωρα μου .... πάντα ρισκάρωτας αν θα με μπλοκάρει ή αλλη ή όχι !
Δεν πάει έτσι. Με την φτηνή μαγκιά του ανωνυμίας πίσω απο ένα πληκτρολόγιο νομίζουν πολλοί ο΄τι κάτι κάνουν.μπορει να μην καταλαβαινει πως "ρισκαρει" γιατι σε θεωρει υποχρεωμενη να απαντας σε ολα.
Εχω κανει πολλα επαγγελματα στο παρελθονμπορει να μην καταλαβαινει πως "ρισκαρει" γιατι σε θεωρει υποχρεωμενη να απαντας σε ολα.
δε νομιζω πως λεμε κατι πολυ διαφορετικοΔεν πάει έτσι. Με την φτηνή μαγκιά του ανωνυμίας πίσω απο ένα πληκτρολόγιο νομίζουν πολλοί ο΄τι κάτι κάνουν.
Τα κόμπλεξ τους βγάζουν...
το προβλημα ειναι αυτοι που δεν αντιλαμβανονται τα πραγματα ετσι και θεωρουν το σεβασμο που τους δειχνεις,αδυναμια.δυστυχως υπαρχουν πολλοι τετοιοι.Εχω κανει πολλα επαγγελματα στο παρελθον
Οποτε είμαι εμπειρη στο ελευθερο επαγγελμα !
Γι αυτό εχω μαθει στην ζωη μου να σεβομαι τον κάθε εργαζόμενο !
Σέβομαι την δυσκολία της καθε δουλειας !
Την καμαριερα που κουραζεται για να βρω εγω καθαρο το δωματιο !
Τον σερβιτόρο που θα μου προσφερει τον καφε μου !
Τον ντελιβερά που θα μου φέρει το φαγητό στο σπίτι μου
Την κομμώτρια που θα μου φτιάξει τα μαλλιά !
Οταν δείχνεις σεβασμό εισπράτεις και σεβασμό αυτή είναι η άποψή μου !
Πάντα θα υπαρχουν !το προβλημα ειναι αυτοι που δεν αντιλαμβανονται τα πραγματα ετσι και θεωρουν το σεβασμο που τους δειχνεις,αδυναμια.δυστυχως υπαρχουν πολλοι τετοιοι.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥκα;λημερααα![]()