billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 31.848
- Πόντοι
- 5.956
Πάει εκδρομη μαζί σου!!!!ο καλύτερος στις παροιμίες τι κερδίζει άραγε??
Πάει εκδρομη μαζί σου!!!!ο καλύτερος στις παροιμίες τι κερδίζει άραγε??
Ότι γουστάρεις!! Μην έχουμε ντράβαλα με το πρόσωπο όμως γιατί είσαι και ολίγον τι δοσμένη αλλού!!θα παω εκδρομη μαζι σου !
Χωρισαμε γιατι ηθελε γαμο και εγω δεν του έκανα πρόταση γάμου ποτε ...Ότι γουστάρεις!! Μην έχουμε ντράβαλα με το πρόσωπο όμως γιατί είσαι και ολίγον τι δοσμένη αλλού!!
Σκληρή γυναίκα!!!Χωρισαμε γιατι ηθελε γαμο και εγω δεν του έκανα πρόταση γάμου ποτε ...
Ετσι ειμαι εγω !Σκληρή γυναίκα!!!
Κρίμα ρε γαμώτο πάει και η κουμπαριά που σου'χα προτείνει...Χωρισαμε γιατι ηθελε γαμο και εγω δεν του έκανα πρόταση γάμου ποτε ...
θα βρω άλλον αγαπητικό άλλωστε με έχουν αγαπήσει πολλοι..Κρίμα ρε γαμώτο πάει και η κουμπαριά που σου'χα προτείνει...![]()
το ταβλι θελει υπομονη κ η γκομηνα κυνηγι.κλεμενη αππ τον ταμτακοΤο ψάρι θέλει υπομονή και το μουνι κυνήγι!![]()
Δυστυχώς στις μέρες μας οι άντρες δεν είναι πια κυνηγοί !το ταβλι θελει υπομονη κ η γκομηνα κυνηγι.κλεμενη αππ τον ταμτακο
Φοβουνται κάποιες σαν εσενα που τους ταζουν γάμο και τους παρατάνε!!Δυστυχώς στις μέρες μας οι άντρες δεν είναι πια κυνηγοί !
Ναι αλλά ο σωστος άντρας ο ιππότης πρέπει να επιμένει έστω και μετά από μία ωραία χυλόπιτα !Φοβουνται κάποιες σαν εσενα που τους ταζουν γάμο και τους παρατάνε!!
Συμφωνώ, μη ξεχνάς ομως ότι πολλοι είναι μόνιμα σε δίαιτα οπότε δεύτερη χυλόπιτα στο καπάκι θα τους πέσει βαρεια!Ναι αλλά ο σωστος άντρας ο ιππότης πρέπει να επιμένει έστω και μετά από μία ωραία χυλόπιτα !
Για την δίαιτα φρουτάκια κάνει και ωραία επιδερμίδαΣυμφωνώ, μη ξεχνάς ομως ότι πολλοι είναι μόνιμα σε δίαιτα οπότε δεύτερη χυλόπιτα στο καπάκι θα τους πέσει βαρεια!
Δε θα δυσκολευτείς. Έχεις τον τρόπο σου να τους κερδίζεις κούκλα μου!!!θα βρω άλλον αγαπητικό άλλωστε με έχουν αγαπήσει πολλοι..![]()
Αδέρφια μου αλήτες πουλιά. Κιλίμια, κασέτες, χαλιάτο ταβλι θελει υπομονη κ η γκομηνα κυνηγι.κλεμενη αππ τον ταμτακο
εχου κι ρουλουγακιε σεικου εχου κι δαχτιλιδακιε για τη γκομηναααα πατατεεσ καρεκλεεεεσΑδέρφια μου αλήτες πουλιά. Κιλίμια, κασέτες, χαλιά
(Ρίζος) Να συστηθούμε. Αχιλλέας Κοντός. (Μόσιος) Χάρηκα πολύ. Ταμτάκος ο κομπλεξικόςεχου κι ρουλουγακιε σεικου εχου κι δαχτιλιδακιε για τη γκομηναααα πατατεεσ καρεκλεεεεσ![]()
Μηνυματάκι ή viber αγαπουλα .....Καλησπεραααα....ειστε αθηναα;;;