xxxjim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 904
- Πόντοι
- 361
Θα κρυώσουν τα ποδαράκια σου μάτια μου.!!!!!!
Θα κρυώσουν τα ποδαράκια σου μάτια μου.!!!!!!
Ότι πιο αισθησιακό και σέξυ έχω δει από εσένα.
το δωμάτο το είχα κάνει φουρνάκι αγαπούλαΘα κρυώσουν τα ποδαράκια σου μάτια μου.!!!!!!

Να σου πω την αλήθεια ότι το βίντεο ήταν εντελώς αυθορμητο !Ότι πιο αισθησιακό και σέξυ έχω δει από εσένα.
Αφού το έχεις μέσα σου κοριτσάρα μου...
Μόλις μου έφτιαξες την ημέρα!!!

οχι αλλιώς ....Ώστε ετσι
Αγάπη καλημέρα σε σκεφτόμουν όλη μέρακαλημερααα![]()

Καλημερα μοναδικη μου μαθητρια.

Πω εξελίξεις.... Και video. Αντε στο επόμενο , να φύγουμε απο το αισθησιακό προκλητικό βάδισμα και να δείξουμε παραπάνω ... (μετά το Πάσχα πάντα!!!!!!!!!!!!)
Τα αυθόρμητα είναι και τα πιο ωραία και έχουν και καλύτερο αποτέλεσμα.Να σου πω την αλήθεια ότι το βίντεο ήταν εντελώς αυθορμητο !
ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ !
Χαίρομαι πολύ που σου έφτιαξα τη μέρα γλυκέ μου!
![]()
Τέλειο το βιντεάκι σου αλλά το'κοψες στο καλύτερο σημείο. Πάντως σε είχα ότι ακούς λαϊκά τραγούδια και μπαλάντες. Την καλησπέρα μου μανάρι!!!

Σε ευχαριστώ δασκαλε !Καλημερα μοναδικη μου μαθητρια.
Μας εχεις κακομαθει τις τελευταιες μερες με αποκορυφωμα το χθεσινο βιντεο σου....υπερπαραγωγη.
Τα συμπερασματα ειναι δυο.
1. Εισαι πολυ καλα και φαινεται ξεκαθαρα και ελπιζω να εισαι για παντα ετσι απο εδω και περα.
2. Οτι εισαι νοικοκυρα απο τις λιγες.....ΚΥΡΙΑ.
Σε λατρευω και το ξερεις
![]()

Βαζε δεν προβληματιζομαστε χαχαΝα σου πω την αλήθεια ότι το βίντεο ήταν εντελώς αυθορμητο !
ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ !
Χαίρομαι πολύ που σου έφτιαξα τη μέρα γλυκέ μου!
![]()
.... σας καλομαθαίνω και μετά θα θέλετε και ολογυμνες φωτόΒαζε δεν προβληματιζομαστε χαχα

Να ξερεις υπαρχουν και καποιοι που το εκτιμουν και ισως κανουν την εκπληξη αλλα με μια μικρη καθυστερηση οποτε μην βιαστεις αυριο να παρεις αποφασισεις.Σε ευχαριστώ δασκαλε !
Και που είμαι καλή νοικοκυρα τι ???
Προτασεις γαμου δεν εχω ισως αυριο να έρθουν μαζί με τον Αγιο βαλεντίνο![]()

Εχω κρυφό θαυμαστή και δεν το ξέρωΝα ξερεις υπαρχουν και καποιοι που το εκτιμουν και ισως κανουν την εκπληξη αλλα με μια μικρη καθυστερηση οποτε μην βιαστεις αυριο να παρεις αποφασισεις.
Το καλο ισως αργησει.....λιγακι
![]()
Μπορει και να υπαρχει ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει.Εχω κρυφό θαυμαστή και δεν το ξέρω![]()
Να μην φοβαται δεν παιρνουμε κεφάλια εδώ !Μπορει και να υπαρχει ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει.
Ισως φοβαται να αποκαλυψει τα πραγματικα του συναισθηματα που τρεφει για σενα.
![]()

Ωχχχχχ,άνοιξες τώρα το κουτί της Πανδώρας!Να μην φοβαται δεν παιρνουμε κεφάλια εδώ !
Ολες οι γυναίκες κολακεύονται όταν έχουν έναν θαυμαστή![]()