Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.487
.....είναι ανάδρομος ο ερμήςΠολύ στην φιλοσοφία το έχετε ρίξει ρε παιδιά σήμερα τι σας έπιασε?
.....είναι ανάδρομος ο ερμήςΠολύ στην φιλοσοφία το έχετε ρίξει ρε παιδιά σήμερα τι σας έπιασε?
Bill το 《Αινοητε》 το εχεις γραψει λαθος αρχονταΑινοητε,αινοητε!!!!
......ετσι γραφεται σωστα: ΕΝΩΙΤΑΙ..

Έτσι πες μου ρε παιδί μου να το καταλάβω αυτός ο Ερμής φταίει για όλα........είναι ανάδρομος ο ερμής
Έτσι πες μου ρε παιδί μου να το καταλάβω αυτός ο Ερμής φταίει για όλα...
και θα είναι για πολύ ανάδρομος αυτός ο αναθεματισμένος?
Αντε να αποχωρησει Ελενα γιατι πολυ σου εχει κατσικωθει τωρα τελευταια και εχει παραγινει το κακο του.....μέχρι να αποχωρησει απο το ζωδιό μου και εκει θα αποφασισω να ανέβασω μία φωτό ....
![]()
Οταν πηγαίνεις για ύπνο να μην ξεχνάς να σκεπάζεις την καρδιά σου γιατί εκεί βρίσκονται όσοι αγαπάς !
![]()
Εσυ καρδια μου εισαι ενας τέτοιος ανθρωπος να ξερεις
![]()

α κατάλαβα θα κάνει 2-3 χρόνια για να φύγει ο ατιμος χαχαχαχαχα.....μέχρι να αποχωρησει απο το ζωδιό μου και εκει θα αποφασισω να ανέβασω μία φωτό ....
![]()
ασ μασ βαλει 0 και ασ μασ αφυσει στην ιδια ταξη να ξανα δωσουμε το σεπτεμβη δεν ειπαμεΟτι απορια εχετε για θεματα 《Μπαμπινιωτικα》ειμαι το καταλληλο ατομο.....( ΣΑΣ ΕΦΧΑΡΗΣΤΟ ΓΕΙΑ ΤΕΙΝ ΑΙΜΠΥΣΤΩΣΗΝΙ ΣΑΣ)

ΚΑΛΗΜΕΡΑΚαλημέρα !

Καλημέρα και σε εσένα. Να έχεις μια όμορφη και παραγωγική (όπως το εννοεί ο καθένας μας για τον εαυτό του) μέρα.ΚΑΛΗΜΕΡΑ![]()
Πόσο όμορφο είναι αλήθεια να μπορούμε να ξυπνάμε το πρωί με χαμόγελο και αισιοδοξία !Καλημέρα και σε εσένα. Να έχεις μια όμορφη και παραγωγική (όπως το εννοεί ο καθένας μας για τον εαυτό του) μέρα.

Καλημέρα σας στέλνω στο βαϊμπερ σας έρχεται? Νομίζω έχει κολλήσειΠόσο όμορφο είναι αλήθεια να μπορούμε να ξυπνάμε το πρωί με χαμόγελο και αισιοδοξία !
Σε ευχαριστώ![]()
Αν σε έχω μπλοκαρει δεν θα έρθει ποτε το μηνυμα σε εμεναΚαλημέρα σας στέλνω στο βαϊμπερ σας έρχεται? Νομίζω έχει κολλήσει
Δεν θυμάμαι να σας έχω ξαναστείλει ή συνάντηση περίεργο :pΑν σε έχω μπλοκαρει δεν θα έρθει ποτε το μηνυμα σε εμενα
Φιλακι ....![]()
Έτσι είναι η ζωή απροβλεπτη !Δεν θυμάμαι να σας έχω ξαναστείλει ή συνάντηση περίεργο :p