milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.250
- Πόντοι
- 1.336
καλημερα θέα του έρωτα και του πόθου 
καλήμερα αγάπηκαλημερα θέα του έρωτα και του πόθου![]()

Εχω ενα σπιτακι μικρο σε εξωτικο νησακι και λεω να παω στις γιορτες......Καλημέρα !
Το έχω αναφέρει πολλές φορες ότι δεν πηγαινω ΠΟΤΕ σε δικό σας χώρο όσο κι αν επιμένει κάποιος !
Ίσως κάποια αγόρια δεν το γνωρίζουν αυτό !
Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα και την προτίμηση !
Τα φιλιά μου![]()

......ωραια θα έρθω με το ιδιωτικο μου αεροπλανο !Εχω ενα σπιτακι μικρο σε εξωτικο νησακι και λεω να παω στις γιορτες......![]()

Ελα τώρα βρε Ελενα. Μην το παίζεις μετριοπαθής. Με το lear jet θα πας. Ακου εκεί αεροπλάνο..... Πω πω , χαμηλές εκφράσεις.........ωραια θα έρθω με το ιδιωτικο μου αεροπλανο !
![]()
το lear jet το έχω για επισκευη γιατί παρουσιασε μία βλάβη .....Ελα τώρα βρε Ελενα. Μην το παίζεις μετριοπαθής. Με το lear jet θα πας. Ακου εκεί αεροπλάνο..... Πω πω , χαμηjλές εκφράσεις...
Καλές οι τρίπλες,αλλά για εσένα δεν ισχύουν. Πάντα η Ελενα πρέπει να έχει ένα δεύτερο lear jet. Εστω να νοικιάσει.το lear jet το έχω για επισκευη γιατί παρουσιασε μία βλάβη .....![]()
....μαγκα μου λες?!?!!? Να την τιμησουμε την καβλα τοτε για να μας βγαλει ομορφα γουστατο γκροβερ μαλλον θα εχει σφιξει τοσο καιρο, οποτε θα ειναι απολαυση!!

Μαλλον προλαβαν ηδη αλλοι και περασαν ζαχαρη οπως παντα....θα πρεπει να περιμενετε μεχρι την επομενη φορα........μαγκα μου λες?!?!!? Να την τιμησουμε την καβλα τοτε για να μας βγαλει ομορφα γουστα![]()
Μαλλον προλαβαν ηδη αλλοι και περασαν ζαχαρη οπως παντα....θα πρεπει να περιμενετε μεχρι την επομενη φορα....

Ε ναι λογικό είναι πιο safe επιλογή. Και επίσης γιατί να γίνεσαι θέαμα για τον κάθε ηδονιστή ακουστικό τύπο ή να μην ξέρεις τι σε περιμένει από πλευράς του άλλου. Είναι στα καλά του ή όχι και βρεθείς σφαγμένη απ'το πουθενά. Την καλησπέρα μου!!Καλημέρα !
Το έχω αναφέρει πολλές φορες ότι δεν πηγαινω ΠΟΤΕ σε δικό σας χώρο όσο κι αν επιμένει κάποιος !
Ίσως κάποια αγόρια δεν το γνωρίζουν αυτό !
Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα και την προτίμηση !
Τα φιλιά μου![]()

το lear jet το έχω για επισκευη γιατί παρουσιασε μία βλάβη .....![]()

Παρε τη Θαλαμηγο Αρχοντισσα.Να απολαυσεις και κρουαζιερα..το lear jet το έχω για επισκευη γιατί παρουσιασε μία βλάβη .....![]()
για σενα και μονο το δικο μου lear jet ειναι ετοιμο..στις διαταγες σου..το lear jet το έχω για επισκευη γιατί παρουσιασε μία βλάβη .....![]()
μονο μαζι σουγια σενα και μονο το δικο μου lear jet ειναι ετοιμο..στις διαταγες σου..

εν τω μεταξύ έχω και ύψοφοβίαΕλενα;.... Αλετσιπτωτο θα εχεις μαζι σουστην πτηση με το lear jet; ειναι ψηλα,πολυ ψηλα εκει πανω.....

Καλημερα....θα σου κραταω το χερακι και οχι μονο.....εν τω μεταξύ έχω και ύψοφοβία![]()

για πες τι αλλο θα μου κανεις ???Καλημερα....θα σου κραταω το χερακι και οχι μονο.....![]()