billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.958
- Πόντοι
- 5.956
Και σωστά το νομίζεις,ΚΑΒΛΑ!Υ..Γ...κι εγω νομιζα οτι ειμαι αναντικαταστατη για την σπάνια ομορφια μου![]()
Και σωστά το νομίζεις,ΚΑΒΛΑ!Υ..Γ...κι εγω νομιζα οτι ειμαι αναντικαταστατη για την σπάνια ομορφια μου![]()
Γιατί στην Λιβύη είσαι???χαχαχα.....τα πολλα ρουχα ειναι περιττα οταν έχει πολυ ζεστη![]()
Ε δεν ειναι οτι το ηθελες κιολας κοριτσι μας.Στασου στα ποδια σου γερά εσυ και ολα τα αλλα θα τα βρουμε στα πεδια των μαχών.Σας έχω πληγωσει πολυ με την απουσια μου
Αλλοι το ριξατε στο φαγητο και άλλοι σε βραδινες βολτες για να με ξεπερασετε !
Σας στελνω την αγαπη μου και πολλα λουλουδακια !
![]()
Στο ΝτουμπαιΓιατί στην Λιβύη είσαι???χαχαχα

εχεισ οντωσ σπανια ομορφια σαν ανθρωποσ οπωσ σου εχω πει πολλεσ φορεσ για την οποια ειμαι σιγουροσ και ασ μην σε ξερω απο κοντα.Σε ευχαριστω
Υ..Γ...κι εγω νομιζα οτι ειμαι αναντικαταστατη για την σπάνια ομορφια μου![]()
Σε ευχαριστω !εχεισ οντωσ σπανια ομορφια σαν ανθρωποσ οπωσ σου εχω πει πολλεσ φορεσ για την οποια ειμαι σιγουροσ και ασ μην σε ξερω απο κοντα.![]()

Με το καλο να έρθω παλι κοντα σας !ελενα καλος να μας ορισεις και παλι, σου ειχα γραψει και πιο παλια οτι δεν αφηνεις πισω απλους πελατες, αλλα ανθρωπους που εχουν αναγκη την παρουσια σου ΕΣΤΩ και αν γνωριζουν οτι δεν θα βρεθουν μαζι σου το επομενο συντομο χρονικο διαστημα, μονο και μονο οτι γνωριζουν οτι εισαι εκει, το απανεμο λιμανι τους η μικρη σπηλια που δεν την πιανει ο ηλιος και ο βοριας αυτο σημαιμει πολλα για πολυ κοσμο αγαπητη ΕΛΕΝΑ 110 , να εισαι γερη και δυνατη σου ευχομαι

Μην πας εκεί που σε πάνεΜάλιστα...επαρχία το Ντουμπάι....ωρε που πάμε???

Η μόνη ομορφιά που διαρκεί είναιΈλενα είσαι πανέμορφη πραγματικα πύραυλος μωρό μου

Πότε θα κάνουμε μια ομορφιά οι δύο μας λατρεία μουΗ μόνη ομορφιά που διαρκεί είναιη ομορφιά της ψυχης που καθρεφτιζεται στα μάτια μας !
σε ευχαριστω
Λουλουδάκι![]()
όποτε θέλεις αγαπουλα !Πότε θα κάνουμε μια ομορφιά οι δύο μας λατρεία μου

Αύριο?όποτε θέλεις αγαπουλα !
![]()
Στείλε μουΑύριο?
Μεθαυριοαυριο δυσκολο !
![]()
ΔεκεμβρηΜεθαυριο

Με σκοτώνεις καβλαΔεκεμβρη![]()