Τι είναι αυτά????? Αυτά είναι ξεπετάγματα για σε΄να. Ακου εκεί ΚΕΙΚ... Εσύ απο οτι θυμάμαι πετάς στην κουζίνα, μάτια μου....
Και αλλού πετάς, αλλά για την κουζίνα μιλάμε τώρα......
Τι είναι αυτά????? Αυτά είναι ξεπετάγματα για σε΄να. Ακου εκεί ΚΕΙΚ... Εσύ απο οτι θυμάμαι πετάς στην κουζίνα, μάτια μου....
Η μαγειρικη ειναι το χομπι μουΤι είναι αυτά????? Αυτά είναι ξεπετάγματα για σε΄να. Ακου εκεί ΚΕΙΚ... Εσύ απο οτι θυμάμαι πετάς στην κουζίνα, μάτια μου....
Και αλλού πετάς, αλλά για την κουζίνα μιλάμε τώρα......

γιαυτό άσε τα κεκάκια , και φτιάξε κανένα γλυκό πιο σύνθετο....Η μαγειρικη ειναι το χομπι μου
Η αρχόντισσα της κουζίνας
![]()
καλά δεν είμαι και η Αργυρώ μπαρμπαρίγουγιαυτό άσε τα κεκάκια , και φτιάξε κανένα γλυκό πιο σύνθετο....

πολυ ωραιο ειναι αν κρυνω απο τη φωτογραφια.σιγουρα θα το πετυχεσ.καλά δεν είμαι και η Αργυρώ μπαρμπαρίγου
Προτιμω το κεικ που ειναι πιο χρησιμο για πρωινο και απογευματικο καφεδάκι
Πολυ γευστικο γιατι για να πετυχεις ένα γλυκό ή ενα φαγητο πρεπει να το φτιαχνεις με αγαπη και υπομονηπολυ ωραιο ειναι αν κρυνω απο τη φωτογραφια.σιγουρα θα το πετυχεσ.![]()
Χρυσοχέρα μου εσύ! Πες μου ότι εκτός από κεϊκ φτιάχνεις κορμό σοκολάτας και προφιτερόλ που είναι απ΄τα αγαπημένα μου να σε λατρέψω!
Καλημέρα !Καλησπερα Ελενα,σε σπιτια ερχεσαι η μονο ξενοδοχεια;

Μου έφτιαξες την μέρα με τα ομορφα λογια σου !Καλημέρα όμορφη ευγενική τρυφερή αγαπησιάρικη ΚΑΥΛΑ έλενα

ανυπομονουμε να σε δουμεΜου έφτιαξες την μέρα με τα ομορφα λογια σου !
Με έκανες και γέλασα !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ !
λουλουδάκι![]()
αγάπη μου το παστιτσιο ειναι η σπεσιαλιτέ μουελενα βλεπω οτι εχεις ταλεντο στην μαγειρκη αν ξερεις να φτιαχνεις καλο παστιτσιο και ιμαμ-μπαιλντι σε ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΤΩΡΑ
Χρόνια Πολλά στην ομορφότερη χώρα του κόσμου με τον αθάνατο πολιτισμό που δίδαξε στο παρελθόν! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!