Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 159.185
Guten Morgen
Εσυ μας ελειπες τωρα....γυρνας....καιγομαστε που καιγομαστε τωρα θα γινει κολαση σκετη......μολις ενωθουν τα κορμια μας.
![]()
Guten Morgen
Εσυ μας ελειπες τωρα....γυρνας....καιγομαστε που καιγομαστε τωρα θα γινει κολαση σκετη......μολις ενωθουν τα κορμια μας.
![]()
Το κοριτσι ξυπναει πολυ πρωι !Με την επιστροφή της ήδη μας ΄΄δρόσισε΄΄ η Έλενα...Ζηλεύω, όπως είπα και στην ίδια σήμερα που βρεθήκαμε, τον συναγωνιστή που την πρόλαβε πρωί-πρωί, πρώτος μετά την απουσία της. Τους λόγους τους φανταζόμαστε όλοι...
Ειτε πρωι....μεσημερι....απογευμα....βραδυ.....βρεθεις με την γυναικαρα εγγυημενα θα περασεις τελεια μαζι της.Με την επιστροφή της ήδη μας ΄΄δρόσισε΄΄ η Έλενα...Ζηλεύω, όπως είπα και στην ίδια σήμερα που βρεθήκαμε, τον συναγωνιστή που την πρόλαβε πρωί-πρωί, πρώτος μετά την απουσία της. Τους λόγους τους φανταζόμαστε όλοι...

Οφείλω να ομολογήσω ότι ήρθε πολύ καλά ΄΄διαβασμένη΄΄ και ανταποκρίθηκε ακόμη και σε πολύ απαιτητικά θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας....Ειτε πρωι....μεσημερι....απογευμα....βραδυ.....βρεθεις με την γυναικαρα εγγυημενα θα περασεις τελεια μαζι της.
Να της κανω κανενα ιδιαιτερο να δω αν διαβαζε καθολου ή μονο παραλια και βολτες ηταν.
![]()
Οφείλω να ομολογήσω ότι ήρθε πολύ καλά ΄΄διαβασμένη΄΄ και ανταποκρίθηκε ακόμη και σε πολύ απαιτητικά θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας....

Νομίζω ότι έχω πολλα ακόμα να μάθω !Ειτε πρωι....μεσημερι....απογευμα....βραδυ.....βρεθεις με την γυναικαρα εγγυημενα θα περασεις τελεια μαζι της.
Να της κανω κανενα ιδιαιτερο να δω αν διαβαζε καθολου ή μονο παραλια και βολτες ηταν.
![]()

Αυτα μου λες και βλεπω να τα εκατοστησουμε συντομα....και δεν εννοω ηλικια.....Νομίζω ότι έχω πολλα ακόμα να μάθω !
Παντα προθυμη δασκαλε μου![]()
Η γνώση δεν σταματά ποτέ.Νομίζω ότι έχω πολλα ακόμα να μάθω !
Παντα προθυμη δασκαλε μου![]()
Αρρώστησα Λενακι μου θα στα γλύψω αλύπητα
Οχι να το παινευτω αλλα η τεχνιτρια νυχιων που πηγαινω ειναι η καλυτερη !Αρρώστησα Λενακι μου θα στα γλύψω αλύπητα

Μαρια την λενε και ειναι πολυλογου ?Οχι να το παινευτω αλλα η τεχνιτρια νυχιων που πηγαινω ειναι η καλυτερη !
![]()
Αυτό νιώθω κάθε φορά που πάω να στείλω μήνυμα..Η αγωνία είναι ένα συναίσθημα μεταξύ του φόβου και της αναμονής και εκδηλώνται συνήθως και με ψυχοσωματικά συμπτώματα.
Συνεκδοχικως η αγωνία χρησιμοποιείται και με την έννοια της μέριμνας ή και της μελλοντικής πορείας ενός έργου θεσμού η κατάστασης.
Κατά την ψυχολογία η αγωνία δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο.
Δεν μπορεί να προσδιορίσει κανείς μπροστά σε τι αγωνιά.
Εντούτοις τις περισσότερες φορές την αγωνία του ο άνθρωπος εξαπατά ασυνειδήτως με διάφορους μηχανισμούς άμυνας.

Ωραίο αρκουδάκι
Εγω εχω στειλει πανω απο 5 μνμτα°°°καλησπέρα !
Έχω πάρα πολλα μηνυματα και δεν μου ειναι ευκολο να απαντω σε ολους !
καποια αγορια σιγουρα θα εχουν παραπονακια και με το δικιο τους !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![]()
3 πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ !Μαρια την λενε και ειναι πολυλογου ?
αγαπη μου νομιζω οτι σε ενα μηνυμα σου απαντησαΕγω εχω στειλει πανω απο 5 μνμτα°°°
Αυτό νιώθω κάθε φορά που πάω να στείλω μήνυμα..![]()