Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 159.215
Δυστυχώς εμαθα ολη την εβδομάδα θα έχουμε καυσωνα !.Και εδώ ακριβώς ίδια ζεστή και χοιρωτερη κάνει.σκασαμε.
Χωρις ρουχα θα κυκλοφορουμαι για να δροσιστουμε
Δυστυχώς εμαθα ολη την εβδομάδα θα έχουμε καυσωνα !.Και εδώ ακριβώς ίδια ζεστή και χοιρωτερη κάνει.σκασαμε.
Τα χριστουγεννα θα ξαναδειτε φωτο γυμνηΑυτο και αν ειναι απο αλλο ανεκδοτο.....σιγα μη σε βρουνε.... εσυ αμα ειναι να εξαφανιστεις δεν σε βρισκει ουτε η Νικολουλη......ασε που το δυσκολευεις για ολογυμνη φωτο σου να περιμενουμε του χρονου το επομενο καλοκαιρι.....εισαι εσυ μια πονηρουλα!!!.....
![]()

Αρκει να περνας καλα....Τα χριστουγεννα θα ξαναδειτε φωτο γυμνη
Πολύ πονηρουλα παω στα πιο απιθανα μερη που δεν έχει καθολου κοσμο![]()

Ουτε και τοτε θα δουμε στο λεω εγω......εδω δεν βαζεις γυμνη φωτο τωρα με τον καυσωνα.....καλα δεν βγαζεις τη μπεμπελη ;Τα χριστουγεννα θα ξαναδειτε φωτο γυμνη
Πολύ πονηρουλα παω στα πιο απιθανα μερη που δεν έχει καθολου κοσμο![]()
τα χριστουγεννα θα τουρτουρας απο το κρυο και θα μας λες κουκουρουκου .....μου εχει περασει μια σκεψη οτι πηγαινεις σε μερη που δεν εχει πολυκοσμια.....και καλα κανεις δηλαδη αφου ετσι γουσταρεις.....γουστο σου και καπελο σου
......και προικα τους οσοι χαλιουνται.....
Τζουτζούκα, όπου και να είσαι ΄ότι και να κάνεις , καλά να είσαι και καλά να περνάς....Η ζέστη δεν με ενοχλει έχω δηλωσει πολλες φορες οτι το καλοκαιρι είναι η αδυναμία μου !.
Είμαι πολύ προσεκτικη στο τι γραψω γιατι δεν μου αρέσει ουτε να προσβάλλω ουτε να θίγω προσωπικα δεδομενα !
Αυτη είμαι και στην προσωπικη μου ζωή !
Ο Αίσωπος είχε πει :
《Ήθος το πράον και το προσηνές ρήμα 》![]()
Τζουτζούκα καλημέρα.
εκει ειναι ακομα χοιρωτερα.εδω τουλαχηστον μπορουμε να παμε και για μπανιο.Δυστυχώς εμαθα ολη την εβδομάδα θα έχουμε καυσωνα !.
Χωρις ρουχα θα κυκλοφορουμαι για να δροσιστουμε![]()
καλημερα νεβιο.πανευκολη.μεσ τα ποδια μασ την εχουμε τη θαλασσα.καθε μερα πυγαινω,αλλα τι να λεει.σχεδων αμεσωσ μετα παλυ σκασ.Μπανακια Πετρο.....μπανακια στη θαλασσα αν εχεις ευκολη προσβαση σε θαλασσιο μετωπο........![]()
...χαχαχαχαχα
καλημεραααΚαλημέρα αγόρια μου !
Μας ταλαιπωρει λίγο ο καυσωνας αλλα θα κανουμε υπομονη !
Τον χειμωνα παραπονιεμαι λεω έχει πολύ κρυο το καλοκαίρι παλι παραπονιεμαι οτι έχει πολύ ζέστη ....χαχαχαχαχα
Ευτυχως το μονο καλο ειναι οτι με τον καυσωνα δεν έχω ορεξη για φαγητο![]()
Στειλε viber στο κοριτσι και θα σου λυσει ολες τις αποριεςπαιδια οποιος γνωριζει ας μου διευκρινησει κατι επειδη εχω μπερδευτει και δεν αναφερεται ξεκαθαρα ποσο ειναι το δωρακι της Ελενας για 1 ωρα σεξακι
80 η 100?
το θεμα ειναι πως δεν βρισκω ουτε το τηλεφωνο της για να επικοινωνησωΣτειλε viber στο κοριτσι και θα σου λυσει ολες τις αποριες
Εκ της γραμματειας....
6978143442 οριστετο θεμα ειναι πως δεν βρισκω ουτε το τηλεφωνο της για να επικοινωνησω
6978143442 οριστε
Ειναι στην υπογραφη της.
Καλημερα αγαπημενη μου μαθητρια.Καλημέρα αγόρια μου !
Τον χειμωνα παραπονιεμαι λεω έχει πολύ κρυο το καλοκαίρι παλι παραπονιεμαι οτι έχει πολύ ζέστη ....χαχαχαχαχα

Ενα παγωτάκι όμως!!!!!!!!!!1Καλημέρα αγόρια μου !
.....τα πληκτρα Ctrl + C και Ctrl + V πρεπει να πηρανε φωτιαΗ αγωνία είναι ένα συναίσθημα μεταξύ του φόβου και της αναμονής και εκδηλώνται συνήθως και με ψυχοσωματικά συμπτώματα.
Συνεκδοχικως η αγωνία χρησιμοποιείται και με την έννοια της μέριμνας ή και της μελλοντικής πορείας ενός έργου θεσμού η κατάστασης.
Κατά την ψυχολογία η αγωνία δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο.
Δεν μπορεί να προσδιορίσει κανείς μπροστά σε τι αγωνιά.
Εντούτοις τις περισσότερες φορές την αγωνία του ο άνθρωπος εξαπατά ασυνειδήτως με διάφορους μηχανισμούς άμυνας.
αυτες οι μέρες είναι καυτες τα πάντα ειναι φωτια.....τα πληκτρα Ctrl + C και Ctrl + V πρεπει να πηρανε φωτια![]()