Καλά μιλάμε φοβερή ρώγα....
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλά μιλάμε φοβερή ρώγα....
Ουκ εν τω πολλώ το ευ!....ειναι κ αυτο μια αρχη, μικρη βεβαια αλλα αρχη!![]()
Ασορτί με τις βυζαρες!Καλά μιλάμε φοβερή ρώγα....
Πανέμορφη φωτο αλλά κρύβει το ομορφότερο σημείο του σώματος σου
ας αφησουμε κατι και για την φαντασια του άντρα αν και παλιοτεραΠανέμορφη φωτο αλλά κρύβει το ομορφότερο σημείο του σώματος σου
Εκει να μας τζουρουφλας περιπατητικέ ποθε!ας αφησουμε κατι και για την φαντασια του άντρα αν και παλιοτεραεβγαζα πιο αποκαλυπτικες φωτο οφειλω να ομολογησω !
Αφού είπαμε,πιο καυτή και από τον ήλιο!Εκει να μας τζουρουφλας περιπατητικέ ποθε!
έχει φρικάρει κι ο ήλιος με αυτα που βλέπειΑφού είπαμε,πιο καυτή και από τον ήλιο!
δελεαστική η πρόταση σου αρκεί στο δωμάτιο να είσαι φρόνιμο αγόριελενα γινομαι εγω φωτογραφος σου αν θελεις.......αρκει να μου δωσεις μια απο της φωτο που θα τραβηξουμε με προσωπικη σου αφιερωση
ποιος ειναι μαζι σου σε δωματιο και ειναι φρονιμος?θελω να μου πεις εναν απο εδω μεσαδελεαστική η πρόταση σου αρκεί στο δωμάτιο να είσαι φρόνιμο αγόρι![]()
O δασκαλος εξασκει λειτουργημα. Ποτε μα ποτε δεν εχει χασει την ψυχραιμια του..ποιος ειναι μαζι σου σε δωματιο και ειναι φρονιμος?θελω να μου πεις εναν απο εδω μεσα

Να την τραβηξω εγω,που δεν προκειται να ειμαι φρονιμος..δελεαστική η πρόταση σου αρκεί στο δωμάτιο να είσαι φρόνιμο αγόρι![]()

τι υπεροχη ρογα εχεις βρε Έλενα...
δασκαλε που διδασκες.....το υπολοιπο το ξερεις!!!! χα χα χαO δασκαλος εξασκει λειτουργημα. Ποτε μα ποτε δεν εχει χασει την ψυχραιμια του..![]()
Η ψυχραιμία είναι το μεγαλύτερο προσόν για έναν άνθρωπο !O δασκαλος εξασκει λειτουργημα. Ποτε μα ποτε δεν εχει χασει την ψυχραιμια του..![]()
δυστηχως ελενα μας την ψυχραιμια τους την χανουν αυτοι που εχουν δικιο γιατι εχουν κραυγαλεο δικιο και κανεις δεν τους δικαιωνει μεσα σε αυτην την κοινωνιαΗ ψυχραιμία είναι το μεγαλύτερο προσόν για έναν άνθρωπο !
Την ψυχραιμία του την χάνει κάποιος οταν έχει άδικο!
αυτός που έχει δίκιο απλά σιωπά![]()
τι υπεροχη ρογα εχεις βρε Έλενα...

και ποτέ δεν θα δικαιωθουνδυστηχως ελενα μας την ψυχραιμια τους την χανουν αυτοι που εχουν δικιο γιατι εχουν κραυγαλεο δικιο και κανεις δεν τους δικαιωνει μεσα σε αυτην την κοινωνια