Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.549
- Πόντοι
- 5.956
Αγαπη μου εσυ !Ελενα αν σου ειναι ευκολο πες και για το δικο μου ζωδιο τον Υδροχοο......τι σόι ζούδι είμαι;
Οι ώρες είναι δύσκολες και οι ημέρες δεν περνάνε αν δεν σου πουν τα χείλη μου πόσο σε αγαπάνε!
Δύο λόγια ψάχνω για να βρω να σε καληνυχτήσω και θέλω την ανάσα σου στα χείλη μου να σβήσω!![]()
την καλησπερα μου και την αγαπη μου.και για μενα που ειμαι σκορπιοσ αν και δεν ειμαι και πολυ φανατικοσ με τα ζωδιαΝα πούμε και κάτι να γελάσουμε το πιο δύσκολο ζώδιο είναι ο δίδυμος !
δεν είναι συνεπής στην ώρα του είναι τσαπατσούλης είναι πολύ εργατικός δεν κρατάει μυστικά μη τον εμπιστευτείς ποτέ και πάρα πολύ τσιγκούνης
Εχω ένα παιδί που μου κλείνει ραντεβού και είναι δίδυμος.
ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 8 ??
Καλα του λεω σε ξερω στις 9 θα ερθεις αυτο κανεις παντα ως διδυμος και γελαμε![]()
Ο σκορπιός είναι δυναμικός γενναίος πολύ σαν χαρακτήρας....την καλησπερα μου και την αγαπη μου.και για μενα που ειμαι σκορπιοσ αν και δεν ειμαι και πολυ φανατικοσ με τα ζωδια![]()
και γω για σενα ενωειται.ζηλιαρησ δεν ειμαι καθολου, εκδικητικοσ ναι ειμαι ,αλλα μονο με τουσ κακο ψυχουσ.δεν ανεχωμαι με τιποτα την αδικια και τον κακο χαρακτηρα.Ο σκορπιός είναι δυναμικός γενναίος πολύ σαν χαρακτήρας....... λίγο ζηλιάρης και πολύ εκδικητικός!
Εντάξει δεν πιστεύουμε 100% στα ζώδια για το χαρακτήρα ενός ανθρώπου είπαμε ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός εγώ πάντως μωρό μου έχω την καλύτερη γνώμη για σένα!
καλήμερα δασκαλε !Καλημερα.....περιμενω.....για να διαβασω.....
Περιμενω τα ζωδια της ημερας....θα κερδισω στην αγαπη....καλήμερα δασκαλε !
![]()

Σημερα δεν εχω εμπνευση !Περιμενω τα ζωδια της ημερας....θα κερδισω στην αγαπη....![]()

Ωραια ελα να κανουμε μαζι ενα αλλο ειδος γυμναστικης.....πιο ωραιο.....Σημερα δεν εχω εμπνευση !
Μου ειπε ο γυμναστης οτι αναβαλεται το μαθημα και στεναχωρεθηκα![]()
Ωραια ελα να κανουμε μαζι ενα αλλο ειδος γυμναστικης.....πιο ωραιο.....![]()

ερχομαι !Και μετα στο γνωστο μερος ο δευτερος γυρος.....ερχομαι !

Και μετα στο γνωστο μερος ο δευτερος γυρος.....![]()

ήρθα στην Άθήνα και σας έφερα την βροχη και το χαλάζιΜαζι με την βροχη ποια αλλη γυρισε.....παλι......![]()

Καλως ορισες.....φτανει που γυρισες παλι κοντα μας.ήρθα στην Άθήνα και σας έφερα την βροχη και το χαλάζι![]()
Και τη δροσιά σου πάνω από όλα!ήρθα στην Άθήνα και σας έφερα την βροχη και το χαλάζι![]()