Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.779
Στρες και άγχος στη ζωή μου έχω φουλΜήπως γιατ'ι δεν θέλεις να διώξεις το στρες και να είσαι στην τσίτα!!!!!!!!!!!!

Στρες και άγχος στη ζωή μου έχω φουλΜήπως γιατ'ι δεν θέλεις να διώξεις το στρες και να είσαι στην τσίτα!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι να τα πετάξεις πίσω σου,άμεσα...Στρες και άγχος στη ζωή μου έχω φουλ![]()
Ελα να σου κανω ενα μασαζ να χαλαρωσεις προτεινωΣτρες και άγχος στη ζωή μου έχω φουλ![]()
Στειλε διεύθυνσηΕλα να σου κανω ενα μασαζ να χαλαρωσεις προτεινω
Οδος Ερωτα 69Στειλε διεύθυνση![]()

Αγαπη μου εσυΟδος Ερωτα 69
Περιοχη Αγαπης
Σε περιμενω....![]()

Αγαπη μου εσυ![]()

To Hilton να του ελεγες αλλα κανω ανακαινηση τωρα. Ελα στο αλλο στη Μεγαλη Βρετανια.viber :
καλησπερα ελενα !
Θα ηθελα το προγραμμα σου .....σε ευχαριστω !
ΕΓΩ :καλησπερα !
《 στελνω το προγραμμα 》
viber:
Ωραια θα συναντηθουμε στον χωρο σου !
Εγω :.το πριβε γλυκε μου δεν ειναι ο χωρος μου ειναι χοτελ
viber:
Ααα ! Οκ ! Που όμως ειναι δικο σου χοτελ ;
Εγω :
Δεν ειμαι η ιδιοκτητρια του χοτελ !
viber:.....γιατι ;
ΕΓΩ :
Γιατι ήρθε η ωρα για το δωρο σου
Γελασα πολυ ας ειναι καλα !

έτσι κάνω εγώ αγοράζω hotel και μετά σε αυτά τα hotel κάνω ραντεβού για να περνάει η ώρα μουTo Hilton να του ελεγες αλλα κανω ανακαινηση τωρα. Ελα στο αλλο στη Μεγαλη Βρετανια.
![]()

Θελω μια σουιτα για ενα βραδυ να μου κανεις μια καλη τιμη παρακαλω....έτσι κάνω εγώ αγοράζω hotel και μετά σε αυτά τα hotel κάνω ραντεβού για να περνάει η ώρα μου![]()

......και μετα θα σου κανω δωρο εμεναΘελω μια σουιτα για ενα βραδυ να μου κανεις μια καλη τιμη παρακαλω....![]()

Τελεια θα περασουμε εμεις οι 2....στην πισινα...........και μετα θα σου κανω δωρο εμενα![]()

.....δεν φταίω το χεράκι μου πάειΓύρισε ακμαία και δυνατή και άρχισε μα μοιράζει block.......Ευτυχώς σταμάτησαν οι φωτιές...
Αυτοί οι αυτοματισμοί ειναι που απλοποιούν την ζωή μας.....Βγαίνουν απο μέσα μας.....δεν φταίω το χεράκι μου πάειστην λέξη αποκλεισμος !
Η δύναμητης συνήθειας!
επρεπε να του πεισ σου εχω την προεδρηκη σουιτα.....δεν φταίω το χεράκι μου πάειστην λέξη αποκλεισμος !
Η δύναμητης συνήθειας!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια! Τέτοια νήματα σαν το δικό σου ομορφαίνουν και τις στιγμές των ελλήνων του εξωτερικούΚαλημερα γλυκε μου !
Πολυ ομορφο το ποιηματακι σου μπραβο σου !
Να μιλαμε στο σαιτ η στο βαιμπερ οποτε θελεις !
Να μην νιωθεις μοναξια στην ξενιτια ξερω πολλα παιδια που ειναι εξωτερικο και μου λενε ποσο τους λειπει η ομορφια της ΕΛΛΑΔΑΣ !
ΜΕ μεγαλη μου χαρα να συναντηθουμε οταν ερθεις Αθηνα !
Να προσεχεις τον εαυτο σου !
Τα φιλια μου

Δεν τον ρώτησες το πιο σημαντικό ρε νουνααν είναι παντρεμένος
αλλιώς να τον βάλεις στην λίστα
![]()
Υπαρχει λογος που δεν τον ρωτησα !
Δεν θελω να παντρευτω μου αρεσει η ελευθερια μου που δεν την αλλαζω με ολα τα διαμαντια του κοσμου !