Αμάν... Και μετά, αρχίζει το τραγούδι!!!Μονο βότκα πίνω![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αμάν... Και μετά, αρχίζει το τραγούδι!!!Μονο βότκα πίνω![]()
......και ο χοροςΑμάν... Και μετά, αρχίζει το τραγούδι!!!

την καλησπερα μου και την αγαπη μου παντα.......και ο χορος![]()
Καλησπερα γλυκε μου !Καλησπέρα γλυκιά και σέξυ Έλενα!!!
θα κάνεις ραντεβού αυτές τις μέρες?
Φυσικά. Αφού έχεις πει οτι οταν πίνεις γίνεται χαμός............και ο χορος![]()
Αν πιω που πίνω πολύ σπάνια γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το ποτό θέλω 4 μέρες να συνέλθω μετάΦυσικά. Αφού έχεις πει οτι οταν πίνεις γίνεται χαμός......

ααααχ αυτά τα φιλιά σουΚαλησπερα γλυκε μου !
Ειμαι στις δυσκολες μέρες !
Μετα απο μια εβδομαδα θα αρχισω τα ραντεβου !
Σε ευχαριστω !
Τα φιλια μου![]()
Ας ειναι καλα το νερο....βοηθαειΑν πιω που πίνω πολύ σπάνια γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το ποτό θέλω 4 μέρες να συνέλθω μετά![]()

Όπως είπες θα επανέλθεις την επόμενη εβδομάδα, οπότε βγαίνει το 4ήμερο...Αν πιω που πίνω πολύ σπάνια γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το ποτό θέλω 4 μέρες να συνέλθω μετά![]()
Συγνωμη καρδουλα μου αλλα αλήθεια δεν θυμαμαι τι με ρωτησες !σε περιμενουμε να γυρισεις ανανεωμενη και με ενθουσιασμο και με πιο σεξυ φωτο, η σημερινη ηταν αρκετα <ντροπαλη> και με οχι τοσο καλο φωτισμο θα μπορουσα να πω
παντος για την περιοχη του φαληρου δεν πηρα ξεκαθαρη απαντηση κοριτσαρε.......ειπαμε σε αγαπαμε αλλα....και εσυ μιλα μας και ας μην μας αγαπας
τα φιλια μου, καλα να περνας

εαν τελικα υπαρχει περιπτωση να αλλαξεις εδρα και να ερθεις προς φαληρο μερια ή καπου εκει κοντα αυτο κοριτσαρε γλυκια (και λιγο ντροπαλη)Συγνωμη καρδουλα μου αλλα αλήθεια δεν θυμαμαι τι με ρωτησες !
Ξεχναω και λιγο !
![]()
Εχω σκεφτει μετα τις 14 του μηνος να ερθω αλλα μην με μαλωσεις βαριεμαι λιγο να ερθωεαν τελικα υπαρχει περιπτωση να αλλαξεις εδρα και να ερθεις προς φαληρο μερια ή καπου εκει κοντα αυτο κοριτσαρε γλυκια (και λιγο ντροπαλη)
....χαχαχαχαχα
Εχω σκεφτει μετα τις 14 του μηνος να ερθω αλλα μην με μαλωσεις βαριεμαι λιγο να ερθω....χαχαχαχαχα
Κουβαλα βαλιτσες καλυντικα φορεματα![]()
ελα και σιγουρα θα σου βρω χωρο για να εν'αποθεσεις ενα μερος απο αυτα κοντα στο καταλυμα που θα συνεργαζεσαιΕχω σκεφτει μετα τις 14 του μηνος να ερθω αλλα μην με μαλωσεις βαριεμαι λιγο να ερθω....χαχαχαχαχα
Τι τα θελεις τα φορεματα και ολα τα υπολοιπα......την κορμαρα σου θελουν τα αγορακια.....με τρέλα.Εχω σκεφτει μετα τις 14 του μηνος να ερθω αλλα μην με μαλωσεις βαριεμαι λιγο να ερθω....χαχαχαχαχα