Υπάρχουν λάθη για τα οποία μετανιώνεις και λάθη που τα νοσταλγείς. That's life.Το 110 ειναι ...τα λαθη που εχω κανει στην ζωη μου![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Υπάρχουν λάθη για τα οποία μετανιώνεις και λάθη που τα νοσταλγείς. That's life.Το 110 ειναι ...τα λαθη που εχω κανει στην ζωη μου![]()

Θα σε βοηθησω εγω. Προτιμαει μονο μηνυμα το κοριτσι.Μια απλή ερώτηση γιατί το έχω χάσει.
1. Στο κινητό δεν απαντάς .
2. Υποχρεωτικά θέλεις viber. Οκ. Στο viber τώρα με φωνητική κλήση ή μόνο μήνυμα????
γεια σου δασκαλε που εχιες για ολα ενημερώσει / απαντηση ....Θα σε βοηθησω εγω. Προτιμαει μονο μηνυμα το κοριτσι.
Δοκιμασε mors ! χαχαχαχαΜια απλή ερώτηση γιατί το έχω χάσει.
1. Στο κινητό δεν απαντάς .
2. Υποχρεωτικά θέλεις viber. Οκ. Στο viber τώρα με φωνητική κλήση ή μόνο μήνυμα????
Σηματα καπνου καλυτεραΔοκιμασε mors ! χαχαχαχα
ρε τρελε .. σε λιγο θα του πρωτινής και ταχυδρομικο περιστερι ....Σηματα καπνου καλυτερα
ναι παιδια οπως βολευστε αρκει να γινει η δουλεια χαχαχΣηματα καπνου καλυτερα
Αυτο λεω και εγω.ναι παιδια οπως βολευστε αρκει να γινει η δουλεια χαχαχ
Ευχαριστώ κ. Καθηγητά.Θα σε βοηθησω εγω. Προτιμαει μονο μηνυμα το κοριτσι.
Παρακαλω. Εκτελω και χρεη γραμματεα οταν λειπει η μαθητρια μου.Ευχαριστώ κ. Καθηγητά.
Αγαπη μου εσυΠαρακαλω. Εκτελω και χρεη γραμματεα οταν λειπει η μαθητρια μου.

Αφου σε εχω μαθει τοσο καλα πλεον που ξερω τι θα απαντησεις. Οποτε......Αγαπη μου εσυ![]()

Καλημέρα ομορφια μου !Καλημερα πολυαγαπημενη μου μαθητρια και καλο μηνα.
Και σε ολη την τρελοπαρεα
![]()

Το ομορφο τρελοκοριτσο τρεχει με το καυτο κολαν και προκαλει εγκεφαλικα.Καλημέρα ομορφια μου !
Η τρελοπαρεα μαλλον κοιματε ακομα το τρελοκοριτσο ομως ξυπναει πολυ πρωι για να κανει το πρωινο του τζόκινγκ!
![]()
Καλημερα ματια μου και καλο μηνα να εχουμεΚαλημέρα και καλό μήνα στο κοριτσι των λουλουδιών!